אם למישהו היה ספק שהוא במקצוע הנכון

• פותח הנושא 3dba
  • פורסם בתאריך

3dba

New member
אם למישהו היה ספק שהוא במקצוע הנכון

נכון שלפעמים אנחנו מתבעסים שאנחנו לא מרוויחים כמו כל המתכנתים ,לא מקבלים רכב או 5 טיולים בחודש לחו"ל.למי שיש עדיין ספק שיקרא את זה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-964288,FF.html

galrt

New member
however..

that´s all nice .. lead artists in broadcasting/feature film houses make from 70-100k USD a year at highquality studios in the u.s.a a VFX supverisor can even make from 150-250K USD . the thing is.. here you even get near those numbers..cause there are no big feature film houses here.. barely any good commercial houses even. working here your entire life wont make you rich not at all. for that you need to move to the u.s. it´s the only place with low taxes and still high pay while having the most jobs. the UK/Canada are the 2nd best but taxes are quite high in canada and low paid.. not to mention you have to be very good or very well connected in order to get your self a job in the u.s.a from israel.

3dba

New member
סוד לחיים טובים

אם תהיה שכיר לא משנה איפה לא תהיה מליין ,חיים טובים יהיו לך אבל ערמות של כסף לא תעשה אלה אם תהיה עצמאי ,ומידע אישי להיות עצמאי זה לא לישון הרבה לילות ולחיות בחוסר בטחון רוב הזמן (תלוי בך)אז מה אני אומר: יש 5 דברים שיעשו אותך מאושר- 1.לקום בבוקר לצד מי שאתה אוהב 2.לעבוד במה שאתה אוהב 3.לעסוק בשעות הפנאי במה שאתה אוהב 4.בלילה להרדם לצד מי שאתה אוהב 5.לצאת לחופשות לפחות פעם בשנה מצד שני מה חסר - 1.כמו תמיד כסף שיהיה חסר בכל מצב בתור אחד שעבד מגיל 12 בעבודת כפיים אני אומר שלשבת כל היום במשרד ממוזג על כיסא מול מחשב ולשחק בקקה ,כסף טוב זה בסך הכל צ´ופר ,ולא שאני אומר שצריך לשמוח אם מרוויחים כמו זבל לכל דבר יש גבול.וכמו שכתבתי קודם בפורום בואו נעשה טבלת שכר למקצוע לראות מה המצב בארץ.

eldarinn

New member
../images/Emo41.gif מעולה - לשים במסגרת ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

למעלה