אם למישהו יש הצעות...

• פותח הנושא ibi
  • פורסם בתאריך

ibi

New member
אם למישהו יש הצעות...

אני מעוניינת להקדים את תאריך הגיוס שלי. בהתחלה שלחו תאריך גיוס ל-3 בדצמבר שהיה מקובל עלי אבל אחרי מיונים והכל נתנו לי תאריך גיוס של 6 למאי...2002...כלומר עוד קצת פחות משנה. זה נורא לדעתי כי זו שנה של בזבוז לכן אני מעוניינת להקדים את התאריך לקורס שלפניו (למען האמת יש שני קורסים לפני זה שמתחיל במאי). אני יודעת שאני בוודאי לא אהיה היחידה שארצה להקדים את התאריך הזה, לכן אני שואלת אולי יש למישהו הצעות למה עדיף לקבל את הבקשה שלי על פני בקשה של מישהו אחר. אז אם למישהו יש הצעות...משהו מקורי, או אם מישהו יודע משהו מניסיון שהצבא בדר``כ מתחשב בו אני אשמח לשמוע את מה שיש לכם לומר. תודה מראש ענבל

balcony

New member
תגידי, את מיועדת לתפקיד כלשהו?

ועוד שאלה: מי חתום למטה על צו הגיוס שלך ומה התפקיד שלו? תודה, BALCONY

אוריתוש

New member
פשוט לבקש...

את יכולה פשוט לשלוח בקשה יפה ללשכת גיוס ולהגיד את הסיבה האמיתית...שזה לא מתאים לך לבזבז שנה ושאת רוצה להתחיל כבר בשירות.... זה מה שאני עשיתי (אבל אני רציתי לדחות) ופשוט דחו לי בכמה חודשים בלי לשאול שאלות... אם אחרי כמה זמן את רואה שלא שולחים לך צו חדש אז כבר תצטרכי לחשוב על תירוץ מצוץ והגיוני שיעבוד עליהם.... אבל בשלב הראשון תבקשי יפה....לפעמים זה עובד.. בהצלחה! אורית!

ibi

New member
תודה על העצה...

ו- balcony, כן אני מיועדת לתפקיד מפעילת מערכות מחשב. על צו הגיוס חתום רס``ב אבי מוטרו. ורשום בתפקיד - רמד קדצ.

balcony

New member
את לא לבד

לחברה שלי, שגם קיבלה מכתב שעברה את השלב הראשון למפעילת מערכות מחשב, קרה בדיוק אותו דבר. היא גם קילה צו גיוס חדש לשישי במאי שעליו חתום רמ``ד קד``צ.. אנא עדכני אותי אם יש שינויים או אם לחילופין את מגלה משהו. היא מרגישה די אבודה ומתוסכלת..

למעלה