אם למישהו יש כוח להקדיש לי קצת זמן

Mr Jack

New member
אם למישהו יש כוח להקדיש לי קצת זמן

1. אוקיי, אז רציתי שתרשמו לי פה את כל שמות חברי הלהקה של פינק פלויד ומה כל אחד עושה, כי אני לא ממש מבין בזה
2.תגידו לי איזה זמרים יש בלהקה, ותנו לי שיר אחד מכל זמר שאני אשמע...! 3. מה הסיפור עם סיד הזה ? מה הוא עבר ? מה נסגר איתו ? הוא משוגע ?! תודה רבה לעונים !

meandmeandme

New member
אוקי אז ככה

פינק פלויד בנוים מ: רוג´ר ואטרס: כותב מילים עיקרי בשנות השבעים, בסיסת, זמר ומאוחר יותר גם השתלט על הלחן. דיוויד גילמור: בעיקר מלחין אך גם כתב מילים בהתחלה ואחרי שוג´ר עזב, גיטריסת, זמר. ריצ´רד רייט: כתב כמה שירים והלחין כמה אבל לא נחשב ככותב מרכזי, קלידן זמר. ניק מייסון: עזר בעיקר בקטעים האינסטורמנטלים, מתופף. סיד בארט: מייסד וחבר של הלהקה בין הנשים 67-68, כתב את רוב השירים בחלילן ושיר אחד מצלוחית, גיטריסת, זמר. הזמרים בלהקה הם רוג´ר דיוויד ריק ובהתחלה גם סיד בארט. שירים מומלצים שרוג´ר שר: the gunners dream, sheep, dont leave me now, san tropez. שירים מומלצים שדיוויד שר: pillow of winds, learning to fly, money. שירים מומלצים שריק שר: wearing the inside out, matilda mother*, remember a day. ריק שר בדרך כלל כקול משני לקולו של דיוויד. שירים מומלצים שסיד שר: bike, astronomy domine, the gnome, lucifer sam. השיר היחידי שבו ניק שר: one of these days. זה לא ממש תפקיד שירה, הוא רק אומר משפט. בקשה לשאלה השלישית אני יפנה אותך להודעה מפורום אגדות רוק שמסבירה בקצרה ובפשטות את הסיפור של סיד. תהנה. *בשיר הזה סיד בארט שר את הבית האחרון

Mr Jack

New member
תודה רבה לך, ועוד שאלה !

ראיתי בפולס שהגיטריסט שלהם נורא צעיר, ולא יכול להיות שהוא היה איתם מתחילת דרכם, כי לדעתי הוא לא נולד עוד...אז מי היה קודם ולמה התחלפו ?!

meandmeandme

New member
פולס?!

בפולס הגיטריסת הוא דיוויד גילמור בליווי של רנויק (עוד גיטריסת ענק). אולי את התכוון לבסיסת גאי פרט, הוא באמת צעיר והוא איתם רק מ87. לפניו היה רוג´ר ואטרס כמובן. גאי לא חבר רשמי בלהקה הוא רק איתם בהופעות.

למעלה