אם למישהי היה מולה שתכתוב לי

חניתוש

New member
אם למישהי היה מולה שתכתוב לי

שלום לכל המשתתפים בפורום, עברתי הפלה לפני חודש כאשר ניסיתי להרות במשך שנה וחצי, ועד שהצלחתי היה לי הפלה טבעית חלקית, עברתי גרידה, ולאחר שבועיים קיבלתי הודעה מביה"ח שהייתה לי מולה. כיום הרופאים אוסרים עלי להיכנס להיריון במשך חצי שנה עד שנה. זה עצוב כי כל כך רציתי כבר חלמתי את הרגע הזה שבו יהיה לנו ילדים ופתאום הכל אבוד, יש לנו עוד הרבה זמן עד שננסה ועוד תקופה עד שניקלט. בקיצור אני לא מאחלת לאף אישה בעולם את ההרגשה הזו. אם למישהי היה מולה שתכתוב לי למרות שאני מקווה שלאף אחת לא היה. בקיצור עצוב עצוב מאוד. יום טוב לכולם.

לחניתוש...../images/Emo24.gif

הגעת למקום בו אנו עבורך...כולנו חווינו אבדן הריון, ניתן לך משענת וננסה לתמוך ולעודד. שולח לך פרח ...
ממליץ לך לקרוא את קישורי הפורום והמאמרים. מאחל לך כי השמש תזרח ותאיר עליך ועל בן זוגך
, וכי כגודל העצבות
כך גודל השמחה שתחוו בעתיד
. ממני, תמיד איתנו

ורניקס

New member
חניתוש

לפי מה שהוסבר לי מולה זה תהליך גידולי שהמקור שלו בשליה. זה נגרם מהפריה של ביצית ריקה בזרעון והמשך החלוקה של התא הוא עד שנוצר מבנה תפוח של בועות כשאלו הם סיסי השליה התפוחים. תמיד אחרי גילוי כזה יש להיות במעקב רפואי ולדחות את ההריון הבא. מקווה שעזרתי לך קצת בידע והלואי ויכולתי לעזור יותר. החזיקי מעמד.

חניתוש

New member
לכולם תודה על התמיכה - אוהבת אתכם

תודה רבה לכולם מקווה שנחווה רק חוויות של כניסה להריון בקלות, אח"כ הריון בריא, אח"כ תינוקות בריאים ושהשמחה לא תעזוב אותנו לעולם. אוהבת אתכם חניתוש

למעלה