אם למשהו יש תלונות שיפנה ל-מר bond

eti 2000

New member
אם למשהו יש תלונות שיפנה ל-מר bond

הוא אמר שאני יכולה לשאול כמה שאלות שאני רוצה . אז ככה הרגע תיקשרו איתי שניים מה-icq חשבתי שהדבר אינו אפשרי אם אני לא מאשרת . איך הם התחברו אלי אם כך? איך הם הצליחו לשלוח לי הודעות?

B0ND_JAME5_B0ND

New member
חשבת? טעית!

כל בן אדם בעולם יכול ליצור איתך קשר ל-ICQ ללא צורך באישורך! הפעם היחידה שמישהו לא יכול לשלוח לך הודעות זה כאשר הוספת את אותו משתמש אל ה- IGNORE LIST כלומר ``רשימת התעלמיות``. האישור שלך לא בא על שליחות של הודעה- אלא הוא בא כאשר מישהו רוצה להוסיף אותך לרשימה שלו, (אז מופיעה אצלו בקשה לאישורך אשר זה נשלח אליך). כאשר את מאשרת למישהו להוסיף אותך לרישמה שלו- אז נוספות אצלו פונקיות נוספות כגון שליחת קבצים, תמונות, ברכות, וכדומה, כמו כן הוא יכול לראות את הסטטוס שלך כלומר- האם את און ליין או N/A לא זמינה או INVISABLE בילתי נראית וכו...

eti 2000

New member
מספר שאלות על ה-icq

כאשר משתמש נותן לי את מס` הicq שלו ואני מוסיפה אותו לרשימה שלי. זה בהכרח אומר שגם לו קיימת האפשרות להוסיף אותי לרשימה שלו? או שזה יכול להיות חד צדדי? יכול להיות שאני אכניס אותו לרשימה שלי אבל לא אסכים שהוא יכניס אותי לשלו? כי אם כן איך תסביר את העובדה ששנים יצרו איתי קשר דרך ה-icq ומיד על ההתחלה ביקשו שאני אאשר להם להכניס אותי לרשימה? ואני לטומי-(טימטומי) חשבתי שאי אפשר אחרת. ועוד משהו אם המשתמש שולח לי מסר ואני רוצה להחזיר לו תשובה אני יכולה לעשות זאת בלי להוסיף אותו לרשימה? ובכלל עד כמה הסיפור הזה מסוכן וכדאי ?! ושוב אני מזכירה השאלות נובעות מחוסר ידע טוטאלי. אני די חדשה פה אבל תנו צאנס ותיראו יום יבא ואני...... ;-)

B0ND_JAME5_B0ND

New member
Ok

אז ככה: כן את יכולה להוסיף מישהו אליך מבלי לאשר לו להוסיף אותך אליו. כן זה יכול להיות חד צדדי שרק לך יהיה אותו ולו - לא יהיה אותך. כן את יכולה להשיב למישהו מבלי להוסיפו לרשימה שלך. לא זה לא כל כך מסוכן. לא שמעתי על מישהו שמת מזה... :) את לא חייבת לאשר לאנשים שיוסיפו אותך לרשימה שלהם- אם את לא רוצה. כן קיימת למשתמש אחר להוסיף אותך גם אם את נותנת לו את המספר שלך וגם אם הוא קיבל את המספר ממקום אחר- זה לא משנה- מה שמשנה אם באותו רגע אישרת לו להוסיף אותך לרישמה שלו *** שוב אני יזכיר, אם מישהו מוסיף מישהו אחר לרשימה שלו- מה שזה נותן זה כמה דברים פשוטים: א. אז ניתן לדעת אם המשתמש הוא online או invisable או n/a או offline וכו, אחרת את תראי שהוא כל הזמן במצב online ב. זה יתן לך לשלוח לו קבצים, שירים, תמונות, לשחק איתו, לדבר איתו, וכו... ג. זה יזכור אותו כמובן בתוך הרשימה שלך, כאשר תסגרי את ה-icq ותפעילי אותו מחדש הוא עדין יהיה שם, לא בדומה לזה שאם את לא מוסיפה אותו- אז הוא נעלם כאשר ה-icq נסגר. *** אני מקווה שעזרתי... :), ואולי תפסיקי להגיד שאת חדשה, לא כל כך איכפת לי כמה השאלה היא דבילית או טיפשית, ואין לזה כל קשר לניסיון שלך באינטרנט, גם אני הייתי פעם טירון! ביי

למעלה