אם לעצור ?

neta84

New member
אם לעצור ?

אני טסטה לאוסטרליה חודש הבא השאלה שלי היא אהם כדי לעשות עצירה בתאילנד ל 10 ימים ואם יש מה לעשות שם חוף מבטן גב ? בזמן קצר כול כך . או שעדיף פשוט להמשיך ישר לאוסטרליה ?

roadrunner84

New member
שלום ותשובה

נטע שלום חזרתי מטיול באוסטרליה וניו זילנד לפני חודשים כמובן שהיה מדהים. על ניו זילנד כל מילה מיותרת - מדהים ! בקשר לאוסטרליה עשיתי את החוף המזרחי בלבד. כל שאלה בנושא תתקבל בברכה. לענייננו, המלצה שלי היא לבקר בתאילנד אחרי הטיול לאוסטרליה מכיוון שיש המון דברים לעשות ואת תכעסי על עצמך שאיפשרת אך ורק 10 ימים לתאילנד. זהירות - השהיה במזרח ממכרת ! (ולא במובן הזה... ) גל

roadrunner84

New member
שלום לכל חברי הפורום

שלום לכולם , כפי שפירסמתי כבר,ההכרות שלי עם דרום מזרח אסיה (תאילנד ליתר דיוק) הייתה לאחר 4 חודשים באוקיאניה. תאילנד בכלל לא הייתה בתכנון,אלא הייתה החלטה ספונטנית במהלך הטיול. ההכרות שלי עם תאילנד הייתה מדהימה. מהרגע הראשון שהגעתי לבנקוק (רבים נרתעים מכך) כבר היתה לי תחושה של "בבית". קשה קצת להסביר את זה, אבל אני לא אתווכח... הריחות,האנשים,התרבות, הכל היה מושלם בשבילי,כאילו מצאתי מה שחיפשתי. בהמשך ארחיב על 5 שבועות נפלאים במדינה הנפלאה, וגם אשאב רעיונות לטיולי הבא: קמבודיה-ויאטנם-לאוס-מינמאר(בורמה) גל

למעלה