קנטרנות לשמההם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
אם אתה נגד הדלפה, למה לא יצאת נגד גנץ, אייזנקוט, הפצ"ארית, קריב ועוד חארות?קנטרנות לשמה
האמת שאין קשר בין הדברים
אני למשל נגד עיסקת חטופים
אבל גם נגד הדלפה ושימוש מניפולטיבי במסמכים בטחוניים חסויים .
ואת מכשלת ישראל בוודאי שצריך למוטט
מושחתים שטובתם האישית בלבד לנגד עיניהם
שמנסים למוטט את הדמוקראטיה כדי להשתלט על שלטון החוק במדינה
ולכתוב את החוקים לטובתם האישית .
מושחתים הביתה !!!!!!!!
האיש שבתמונה הוא אחד מ"תכשיטי" המשפחה רפי קדושים
גגלו אודותיו ותראו אותו מצולם עם עוד אושיות מדינה ( מהצד הליכודי של המפה הפוליטית)
צפה בקובץ המצורף 119644
משפחת קדושים – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
יש איזה משהו ספציפי שתוכל להצביע על כך שהממשלה הזאת "מנסה למוטט את הדמוקרטיה" או "... להשתלט על שלטון החוק במדינה" (או שאר סיסמאות שכתבת)?ואת מכשלת ישראל בוודאי שצריך למוטט
מושחתים שטובתם האישית בלבד לנגד עיניהם
שמנסים למוטט את הדמוקראטיה כדי להשתלט על שלטון החוק במדינה
ולכתוב את החוקים לטובתם האישית .
בהחלט. הפטור מגיוס הוא בראש ובראשונה פגיעה בדמוקרטיה. כי דמוקרטיה מבוססת על שוויון. גם ההפיכה המשטרית ונסיונות הפגיעה בבית המשפט העליון היא פגיעה בדמוקרטיה. וכל חוק אחר שמפלה או מיטיב עם קבוצה מסוימת הוא פגיעה בדמוקרטיהיש איזה משהו ספציפי שתוכל להצביע על כך שהממשלה הזאת "מנסה למוטט את הדמוקרטיה" או "... להשתלט על שלטון החוק במדינה" (או שאר סיסמאות שכתבת)?
הנשאל יודע שאתה מתיימר לייצגו? כי הוא בינתיים לא מצא לנכון להשיב על השאלה .בהחלט.
יעני מדינת ישראל כבר 76 שנים איננה מדינה דמוקרטית? פשש.. הכרזה מעניינת.הפטור מגיוס הוא בראש ובראשונה פגיעה בדמוקרטיה.
או שכן או שאין כל קשר מחייב.כי דמוקרטיה מבוססת על שוויון.
לא הייתה שום "הפיכה משטרית". אבל בכל מקרה שים לב שבינתיים אתה רק דוחף את המילים האלה על תקן סיסמה ולא מפרט מאומה מעבר לכך. במילים אחרות, אתה אמנם מתחיל את דבריך ב"בהחלט", אבל הלכה למעשה לא עונה על השאלה כהוא זה. רק חוזר על אותה סיסמה שוב ושוב ושוב ושוב. זה נחמד, אבל אני מחפש ברשותך תשובה לשאלה ששאלתי. מניפסטים חוזרים ונשנים וסיסמאות נבובות אני יודע לאתר גם בעצמי.גם ההפיכה המשטרית
כעת כמה מבאס שלא היו שום "נסיונות פגיעה בבית המשפט העליון" . למעשה הרפורמה המשפטית העניקה לביהמ"ש העליון לראשונה סמכויות שמעולם לא ניתנו לה בחוק. כן, אני יודע שזה לא מופיע בדף המסרים. אבל בלי קשר לכך שוב גם כאן, אתה זורק פצצה כותרתית ולא מפרט במאומה מה בדיוק היה כאן שעונה להגדרה "דיקטטורית" שנכתבה למעלה. נחמד, אחלה, אבל תשובה לשאלה אין כאן למרבה הצער (מה שלא מפליא במיוחד, כי עוד לא המציאו את הרל"בניק שיודע לענות על זה ).ונסיונות הפגיעה בבית המשפט העליון היא פגיעה בדמוקרטיה.
ואללה? על-פי איזה חוק זה? על-פי איזה כלל בדמוקרטיה זה? האם אתה קולט ששוב אתה מגדיר את המדינה כמדינה לא דמוקרטית מיום הקמתה פחות או יותר (ע"ע חוק השבות למשל)?וכל חוק אחר שמפלה או מיטיב עם קבוצה מסוימת הוא פגיעה בדמוקרטיה
שמע הרינגטון אתה חפרן בלתי נלאההנשאל יודע שאתה מתיימר לייצגו? כי הוא בינתיים לא מצא לנכון להשיב על השאלה .
יעני מדינת ישראל כבר 76 שנים איננה מדינה דמוקרטית? פשש.. הכרזה מעניינת.
או שכן או שאין כל קשר מחייב.
לא הייתה שום "הפיכה משטרית". אבל בכל מקרה שים לב שבינתיים אתה רק דוחף את המילים האלה על תקן סיסמה ולא מפרט מאומה מעבר לכך. במילים אחרות, אתה אמנם מתחיל את דבריך ב"בהחלט", אבל הלכה למעשה לא עונה על השאלה כהוא זה. רק חוזר על אותה סיסמה שוב ושוב ושוב ושוב. זה נחמד, אבל אני מחפש ברשותך תשובה לשאלה ששאלתי. מניפסטים חוזרים ונשנים וסיסמאות נבובות אני יודע לאתר גם בעצמי.
כעת כמה מבאס שלא היו שום "נסיונות פגיעה בבית המשפט העליון" . למעשה הרפורמה המשפטית העניקה לביהמ"ש העליון לראשונה סמכויות שמעולם לא ניתנו לה בחוק. כן, אני יודע שזה לא מופיע בדף המסרים. אבל בלי קשר לכך שוב גם כאן, אתה זורק פצצה כותרתית ולא מפרט במאומה מה בדיוק היה כאן שעונה להגדרה "דיקטטורית" שנכתבה למעלה. נחמד, אחלה, אבל תשובה לשאלה אין כאן למרבה הצער (מה שלא מפליא במיוחד, כי עוד לא המציאו את הרל"בניק שיודע לענות על זה ).
ואללה? על-פי איזה חוק זה? על-פי איזה כלל בדמוקרטיה זה? האם אתה קולט ששוב אתה מגדיר את המדינה כמדינה לא דמוקרטית מיום הקמתה פחות או יותר (ע"ע חוק השבות למשל)?
אגב "פגיעה בדמוקרטיה" ו"דיקטטורה" זה לא בדיוק אותו דבר.
שורה תחתונה, התחלת יפה עם מילה מפוצצת, אך מעבר לכך לא ענית על מאומה, לא פירטת כהוא זה מה "דיקטטורי" ברפורמה ורק חזרת על סיסמאות ריקות מתוכן (וגם חסרות יסוד אם חשוב לך לדעת). עם כל הכבוד, ככה לא בונים חומה, או בעברית פשוטה יותר, זאת לא תשובה.
תודה לך על הציון יקירי.שמע הרינגטון אתה חפרן בלתי נלאה
לא ברור ליקנטרנות לשמה
האמת שאין קשר בין הדברים
אני למשל נגד עיסקת חטופים
אבל גם נגד הדלפה ושימוש מניפולטיבי במסמכים בטחוניים חסויים .
אידיוט.הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
אמור לי מי שותפיך למאבק,אידיוט.
נראה כי אינטליגנטיותך בנסיגה...
דוסיל'ה ,אמור לי מי שותפיך למאבק,
וזה אומר הכל לגביך.
אם המאבק שלך הוא נגד היישות הציונית והנהגתה,
זה פשוט לא מאבק לשחרור החטופים
איך אפשר?הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
חחחחחחחחחחחחחחחהההההההההההההההההההההההההההההההההההם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
כי אז מה היה קורה?הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
כלום (זולת זה שגם זה היה משרת את החמאס, אם כי פחות). אבל אז לפחות לא היו מהנדסים תודעה ויוצרים אווירה כאילו ממשלת ישראל ו/או העומד בראשה הוא זה שמונע שחרור חטופים.כי אז מה היה קורה?
ולימין איכפת?הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
רק צה"ל יכול למוטט את ממשלת החמאס, ולפחות מבחינה רשמית לאופוזיציה אין שליטה על צה"ל. מה גם שהחמאס המציאו הפרדה בין זרוע צבאית לזרוע מדינית, כך שהחוטפים ששייכים לזרוע הצבאית יכולים לא לציית ל"דיפלומטים" של הזרוע המדינית.הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
מבחינה רשמיתרק צה"ל יכול למוטט את ממשלת החמאס, ולפחות מבחינה רשמית לאופוזיציה אין שליטה על צה"ל.
הנייה היה שייך לדרג המדיני של חמאסמה גם שהחמאס המציאו הפרדה בין זרוע צבאית לזרוע מדינית, כך שהחוטפים ששייכים לזרוע הצבאית יכולים לא לציית ל"דיפלומטים" של הזרוע המדינית.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.