אם לשמאלנים היה אכפת מהחטופים

• פותח הנושא ai27
  • פורסם בתאריך

DANIAVNI

Well-known member
הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
קנטרנות לשמה
האמת שאין קשר בין הדברים
אני למשל נגד עיסקת חטופים
אבל גם נגד הדלפה ושימוש מניפולטיבי במסמכים בטחוניים חסויים .

ואת מכשלת ישראל בוודאי שצריך למוטט
מושחתים שטובתם האישית בלבד לנגד עיניהם
שמנסים למוטט את הדמוקראטיה כדי להשתלט על שלטון החוק במדינה
ולכתוב את החוקים לטובתם האישית .

מושחתים הביתה !!!!!!!!

האיש שבתמונה הוא אחד מ"תכשיטי" המשפחה רפי קדושים
גגלו אודותיו ותראו אותו מצולם עם עוד אושיות מדינה ( מהצד הליכודי של המפה הפוליטית)

1730617487529.png

נסיך.333

Well-known member
קנטרנות לשמה
האמת שאין קשר בין הדברים

מושחתים הביתה !!!!!!!!

האיש שבתמונה הוא אחד מ"תכשיטי" המשפחה רפי קדושים
גגלו אודותיו ותראו אותו מצולם עם עוד אושיות מדינה ( מהצד הליכודי של המפה הפוליטית)

צפה בקובץ המצורף 119644
אם אתה נגד הדלפה, למה לא יצאת נגד גנץ, אייזנקוט, הפצ"ארית, קריב ועוד חארות?

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
יש איזה משהו ספציפי שתוכל להצביע על כך שהממשלה הזאת "מנסה למוטט את הדמוקרטיה" או "... להשתלט על שלטון החוק במדינה" (או שאר סיסמאות שכתבת)?

חנן44

Well-known member
יש איזה משהו ספציפי שתוכל להצביע על כך שהממשלה הזאת "מנסה למוטט את הדמוקרטיה" או "... להשתלט על שלטון החוק במדינה" (או שאר סיסמאות שכתבת)?
בהחלט. הפטור מגיוס הוא בראש ובראשונה פגיעה בדמוקרטיה. כי דמוקרטיה מבוססת על שוויון. גם ההפיכה המשטרית ונסיונות הפגיעה בבית המשפט העליון היא פגיעה בדמוקרטיה. וכל חוק אחר שמפלה או מיטיב עם קבוצה מסוימת הוא פגיעה בדמוקרטיה

Harrington

Well-known member
מנהל
הנשאל יודע שאתה מתיימר לייצגו? כי הוא בינתיים לא מצא לנכון להשיב על השאלה :).
הפטור מגיוס הוא בראש ובראשונה פגיעה בדמוקרטיה.
יעני מדינת ישראל כבר 76 שנים איננה מדינה דמוקרטית? פשש.. הכרזה מעניינת.
כי דמוקרטיה מבוססת על שוויון.
או שכן או שאין כל קשר מחייב.
גם ההפיכה המשטרית
לא הייתה שום "הפיכה משטרית". אבל בכל מקרה שים לב שבינתיים אתה רק דוחף את המילים האלה על תקן סיסמה ולא מפרט מאומה מעבר לכך. במילים אחרות, אתה אמנם מתחיל את דבריך ב"בהחלט", אבל הלכה למעשה לא עונה על השאלה כהוא זה. רק חוזר על אותה סיסמה שוב ושוב ושוב ושוב. זה נחמד, אבל אני מחפש ברשותך תשובה לשאלה ששאלתי. מניפסטים חוזרים ונשנים וסיסמאות נבובות אני יודע לאתר גם בעצמי.
ונסיונות הפגיעה בבית המשפט העליון היא פגיעה בדמוקרטיה.
כעת כמה מבאס שלא היו שום "נסיונות פגיעה בבית המשפט העליון" :). למעשה הרפורמה המשפטית העניקה לביהמ"ש העליון לראשונה סמכויות שמעולם לא ניתנו לה בחוק. כן, אני יודע שזה לא מופיע בדף המסרים. אבל בלי קשר לכך שוב גם כאן, אתה זורק פצצה כותרתית ולא מפרט במאומה מה בדיוק היה כאן שעונה להגדרה "דיקטטורית" שנכתבה למעלה. נחמד, אחלה, אבל תשובה לשאלה אין כאן למרבה הצער (מה שלא מפליא במיוחד, כי עוד לא המציאו את הרל"בניק שיודע לענות על זה ;-)).
וכל חוק אחר שמפלה או מיטיב עם קבוצה מסוימת הוא פגיעה בדמוקרטיה
ואללה? על-פי איזה חוק זה? על-פי איזה כלל בדמוקרטיה זה? האם אתה קולט ששוב אתה מגדיר את המדינה כמדינה לא דמוקרטית מיום הקמתה פחות או יותר (ע"ע חוק השבות למשל)?
אגב "פגיעה בדמוקרטיה" ו"דיקטטורה" זה לא בדיוק אותו דבר.

שורה תחתונה, התחלת יפה עם מילה מפוצצת, אך מעבר לכך לא ענית על מאומה, לא פירטת כהוא זה מה "דיקטטורי" ברפורמה ורק חזרת על סיסמאות ריקות מתוכן (וגם חסרות יסוד אם חשוב לך לדעת). עם כל הכבוד, ככה לא בונים חומה, או בעברית פשוטה יותר, זאת לא תשובה.

חנן44

Well-known member
הנשאל יודע שאתה מתיימר לייצגו? כי הוא בינתיים לא מצא לנכון להשיב על השאלה :).

יעני מדינת ישראל כבר 76 שנים איננה מדינה דמוקרטית? פשש.. הכרזה מעניינת.

או שכן או שאין כל קשר מחייב.

לא הייתה שום "הפיכה משטרית". אבל בכל מקרה שים לב שבינתיים אתה רק דוחף את המילים האלה על תקן סיסמה ולא מפרט מאומה מעבר לכך. במילים אחרות, אתה אמנם מתחיל את דבריך ב"בהחלט", אבל הלכה למעשה לא עונה על השאלה כהוא זה. רק חוזר על אותה סיסמה שוב ושוב ושוב ושוב. זה נחמד, אבל אני מחפש ברשותך תשובה לשאלה ששאלתי. מניפסטים חוזרים ונשנים וסיסמאות נבובות אני יודע לאתר גם בעצמי.

כעת כמה מבאס שלא היו שום "נסיונות פגיעה בבית המשפט העליון" :). למעשה הרפורמה המשפטית העניקה לביהמ"ש העליון לראשונה סמכויות שמעולם לא ניתנו לה בחוק. כן, אני יודע שזה לא מופיע בדף המסרים. אבל בלי קשר לכך שוב גם כאן, אתה זורק פצצה כותרתית ולא מפרט במאומה מה בדיוק היה כאן שעונה להגדרה "דיקטטורית" שנכתבה למעלה. נחמד, אחלה, אבל תשובה לשאלה אין כאן למרבה הצער (מה שלא מפליא במיוחד, כי עוד לא המציאו את הרל"בניק שיודע לענות על זה ;-)).

ואללה? על-פי איזה חוק זה? על-פי איזה כלל בדמוקרטיה זה? האם אתה קולט ששוב אתה מגדיר את המדינה כמדינה לא דמוקרטית מיום הקמתה פחות או יותר (ע"ע חוק השבות למשל)?
אגב "פגיעה בדמוקרטיה" ו"דיקטטורה" זה לא בדיוק אותו דבר.

שורה תחתונה, התחלת יפה עם מילה מפוצצת, אך מעבר לכך לא ענית על מאומה, לא פירטת כהוא זה מה "דיקטטורי" ברפורמה ורק חזרת על סיסמאות ריקות מתוכן (וגם חסרות יסוד אם חשוב לך לדעת). עם כל הכבוד, ככה לא בונים חומה, או בעברית פשוטה יותר, זאת לא תשובה.
שמע הרינגטון אתה חפרן בלתי נלאה

Harrington

Well-known member
מנהל
שמע הרינגטון אתה חפרן בלתי נלאה
תודה לך על הציון יקירי.
אם וכאשר תחשוק נפשך להתייחס עניינית למשהו שכתבתי, תרגיש חופשי. עד אז עמך הסליחה, אבל עקב מחסור בעניין בדעתך על כתיבתי, ניפרד כאן ברשותך.

בריאות.

ai27

Well-known member
קנטרנות לשמה
האמת שאין קשר בין הדברים
לא ברור לי
אתה רומז שכנופיית קפלן פועלים בהנחיית הנהגת חמאס,
לפגיעה במדינת ישראל עבורם ובשליחותם
אבל שאסור לדבר על זה, כי זה חסוי?

Cranio

Well-known member
אמור לי מי שותפיך למאבק,
וזה אומר הכל לגביך.

אם המאבק שלך הוא נגד היישות הציונית והנהגתה,
זה פשוט לא מאבק לשחרור החטופים
דוסיל'ה ,
זה מדף המסרים של לשכת הגורם הבכיר המדיני ??

למרות שאלה מילים שהגמד המשיחי שמוטריץ משתמש בהן.

Harrington

Well-known member
מנהל
כי אז מה היה קורה?
כלום (זולת זה שגם זה היה משרת את החמאס, אם כי פחות). אבל אז לפחות לא היו מהנדסים תודעה ויוצרים אווירה כאילו ממשלת ישראל ו/או העומד בראשה הוא זה שמונע שחרור חטופים.

evglev1

Well-known member
מנהל
הם היו מאיימים למוטט את ממשלת חמאס
ולא את ממשלת ישראל
רק צה"ל יכול למוטט את ממשלת החמאס, ולפחות מבחינה רשמית לאופוזיציה אין שליטה על צה"ל. מה גם שהחמאס המציאו הפרדה בין זרוע צבאית לזרוע מדינית, כך שהחוטפים ששייכים לזרוע הצבאית יכולים לא לציית ל"דיפלומטים" של הזרוע המדינית.

ai27

Well-known member
רק צה"ל יכול למוטט את ממשלת החמאס, ולפחות מבחינה רשמית לאופוזיציה אין שליטה על צה"ל.
מבחינה רשמית
בפועל - כל צמרת צה"ל מתפקדת כאופוזיציה לפידונית
והיא נשמעת יותר למהפכני קפלן מאשר לדרג המדיני של מדינת ישראל
רק איום מפורש מצד הקבינט - מאפשר לשלוט על הגנרלים הלפידוניים

ובגלל שהפיכה דומה ביצעתם כבר במערכת המשפטית - הכל תקוע
מה גם שהחמאס המציאו הפרדה בין זרוע צבאית לזרוע מדינית, כך שהחוטפים ששייכים לזרוע הצבאית יכולים לא לציית ל"דיפלומטים" של הזרוע המדינית.
הנייה היה שייך לדרג המדיני של חמאס
ודרך המוסד (שכפוף לראש הממשלה ולא לגנרלים של צה"ל) הקבינט דאג לחסל אותו
כך שהיכולת למוטט את ממשלת חמאס באופן שעוקף את הגנרלים המרדניים - קיימת.

ובוא נהיה כנים:
אם תהיה פה הפיכה,
צה"ל לא ישלוט בפילדלפי - וכל החטופים יועברו לאיראן

אז כל הפנטזיה על חיסול ממשלת נתניהו
באה על חשבון החטופים, ולא למענם

למעלה