אם מה כדאי להתחיל עם גיטרה קלאסית או חשמלית

stenci

New member
אם מה כדאי להתחיל עם גיטרה קלאסית או חשמלית

אני מתחיל ללמוד גיטרה בחודש הבא והשאלה שלי אליכם היא כזאת, אני רוצה ללמוד גיטרה חשמלית אך הרבה אמרו לי שכדאי להתחיל עם קלאסית והרבה אמרו לי שזה סתם שטויות ושאפשר להתחיל עם חשמלית אז אני שואל אתכם עם מה כדאי להתחיל עם גיטרה חשמלית או עם קלאסית ולמה?!?!?!?!? תודה בכל מקרה!!

Rocket King

New member
דעתי..

תשמע, אם אומרים לך להתחיל עם קלאסית, כנראה שהם צודקים. אבל אל תתן לזה לפגוע בך, ז"א אם אתה לא אוהב גיטרה קלאסית, או שאתה מאוד רוצה דווקא את החשמלית, תהיה עקשן - ולך על זה. אני לא חושב שיש הבדל בין מי שהתחיל עם חשמלית לבין מי שהתחיל עם קלאסית.

CaFFee84

New member
הסיבה הפשוטה

דעתי מתחלקת לשני חלקים: 1. רצוי להתחיל על קלאסית, מהסיבה הפשוטה שזה הרבה יותר קשה. הצוואר של הגיטרה רחב יותר, צריך להקפיד על לחיצה נכונה בשביל להפיק צליל נקי. כשאתה מתאמן על גיטרה קלאסית, הרבה יותר קל ומקצועי להתחיל לנגן על חשמלית, שהפקת הצליל בה הרבה יותר פשוטה, והצוואר הרבה יותר צר ונוח... 2. אפשרי כמובן לתהחיל ללמוד על קלאסית ולנגן במקביל בזמנך החופשי גם על חשמלית.... אם יש לך את האפשרות לשתי גיטרות....

stenci

New member
לא ממש הבנתי על מה דיברת על ...

לא ממש הבנתי על מה דיברת על גיטרה חשמלית או גיטרה קלאסית בקיצר אני רוצה ללמוד גיטרה חשמלית אבל עם מה כדאי לי להתחיל??????

CaFFee84

New member
אוקיי, אז ככה

מה שהתכוונתי זה מאוד פשוט, להתחיל מגיטרה קלאסית מומלץ, גם אם אתה רוצה ללמוד חשמלית, כי זה פשוט מקנה לך דברים שגיטרה חשמלית לא מקנה בשלב זה. בהמשך תוכל להתמקצע על חשמלית. לגבי הסעיף השני - אתה יכול להתחיל ללמוד לנגן על קלאסית בשיעורים, ובמקביל אתה יכול (אם יש לך גיטרה חשמלית) לעבוד בבית גם על גיטרה חשמלית. זהו. בהצלחה.

Shards

New member
שמע

מי שיגיד לך שלהתחיל מקלאסית ומחשלמית זה אותו דבר.... כנראה התחיל מחשמלית ופשוט אין לו מושג כמה זה פגם ברמה שלו. להתחיל מקלאסית זה עולם אחר, זו גיטרה שמקדמת אותך הרבה יותר כגיטריסט, מסיבות שכבר צויינו פה. אם תתחיל מחשמלית תתקדם פחות רחוק, ויותר לאט. לפחות נסה את הקלאסית. בהצלחה, עומרי.

stenci

New member
אבל כמה זמן?

אבל כמה זמן ללמוד על קלאסית לפני שאני יעבור לחשמלית?!?!

SHEX

New member
תלוי בהתקדמות שלך../images/Emo95.gif

אם תראה שאתה מתקדם מהר בקלאסית, וזה בא לך בקלות, ואתה נהיה טוב, תעבור יותר מהר לחשמלית. אם אתה רואה שיש לך הרבה קשיים, עדיף לך להשתפר בקלאסית, ורק אז לעבור לחשמלית, כשכבר תהיה טוב יותר..

למעלה