אם מחובבי פלויד יש גם חובבי DOORS

shlichey

New member
אם מחובבי פלויד יש גם חובבי DOORS

יום חמישי הקרוב, 03/07, בשעה 22:00 בבארבי כפ"ס: שליחי הבלוז מצדיעים ללהקה האגדית THE DOORS!!! במופע יבוצעו ממיטב הרפרטואר של הלהקה, המקום יעוצב בהתאם לאווירת ההופעה, בקיצור, מובטח לכם ערב מלא מוסיקה טובה והפתעות רבות!!!! מחיר כרטיס 60ש"ח וניתן להדפיס שובר הנחה באתר של בארבי - www.barby.co.il . בקרו באתר שלנו: www.bluesmsgr.listen.to לא להחמיץ, מופע חגיגי!!!!!!

CaerBannog

New member
רק אותי זה מפחיד לחשוב על

דני שושן מנסה לעושת מוריסון?

noosh

New member
לא הייתי ../images/Emo10.gif

אבל מחר אני הולכת ויהי מה!! ולו כדי לשמוע את הקלידן שלהם שוב.... אווווו אני מאוהבת!!
הוא מנגן כ"כ יפה, ושר כ"כ טובבבב!! וכידוע, אצל הדורז יש הרבה קלידים

rainbow demon

New member
הדורס זה קלידים ותופים:)

או יותר נכון אורגן ותופים. להזכירם שאז לא היו עדיין קלידים. הם יצאו רק לקראת סוף ה70

noosh

New member
כככככככככןןןןןןןןןןןןן

אמרתי כבר, אני מאוהבת

Nir of GondoliN

New member
אחרי ההופעה לכבוד הצד האפל

ישבנו מחוץ לבארבי והגיטרסט יצא, אז ידידה שלי דיברה איתו ושאלה על הקלידן. סורי נועה אבל הוא תפוס.

noosh

New member
חח וואלה?

האמת היא שלא חשבתי שיש לי סיכוי איתו.. קלידנים מוכשרים כמוהו לא מסתובבים עם נערות כמוני למרות שכמעט השארתי לו הצעת נישואין על האוטו, אבל בסוף ויתרתי....

shlichey

New member
תהיה מופתע לגלות ש....

דני שושן מבצע מוריסון בצורה אמינה ומקצועית, אמנם אין לו את הלוק של מוריסון אבל תראה לי בנאדם אחד חוץ מואל קילמר שיש לו את זה!!! תבוא להופעה ואני מבטיח לך שלא תתאכזב מהביצועים!!!!

Paranoid Y

New member
אני יודע!!!!

פעם ראיתי מישהו באיזה מסעדה... והוא ממש, ממש ג'ים מוריסון.. אם לא היה צעיר, הייתי בטוח שזה הוא.. כמו הדוד שלי
ובהזדמנות... נדליק
לג'ים הגדול.. אנחנו מתגעגעים

PussyHell

New member
נשמע מעולה...

הלוואי שאני אוכל להגיע. בכל אופן, אני אפרסם את זה
.

electricGirl

New member
לא מסוגלת לראות אנשים מחקים אותם

לא משנה כמה טובה הלהקה או הזמר...לחקות את ג'ים?? אין מצב.

ענבר ש

New member
אני הייתי שם!!!

היה מה זה יפה! בסיום ההופעה גם לחצתי לדני שושן את היד היה מופע ממש מקסים!

למעלה