אם מחייאים את הפורום- אז עד הסוף!

LOLI152

New member
אם מחייאים את הפורום- אז עד הסוף!

יאללה שאלון להיכרות עם כולם:) צבע אהוב: צבע עיניים: צבע שיער: שיר אהוב: שיר שנוא: עונה מועדפת: חיה אהובה: סגנון לבוש אהוב: מאמין באלוקים? שומר כשרות? שומר שבת? בושם אהוב: ניחוחות אהובים? אש או מים? ים או יבשה? שמש או ירח? טראנס או ראפ? דיכאון או רוק? לועזי או ישראלי? מסנג'ר או אייסי? האם עישנת פעם? האם שתית אלכוהול? האם שברת משהו מעצבים? האם היית בים המלח? האם היית בחרמון? האם גנבת משהו? האם בגדת בחבר/ה שלך? האם היית בהודו? איך תקראי לילדים שלך? יש לך חיות? אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע? איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? אם כן איזה שיר? אתה קנאי במערכות יחסים? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? מאכל אהוב: שתייה אהובה: ארץ אהובה: עיר אהובה: ספר אהוב: חג אהוב: חג שנוא: אוהב סרטים מצויירים? אלי יצפאן או יאיר לפיד? פספוסים או ארץ נהדרת? פורום או צ'אט? חו"ל או ישראל? מטוס או מסוק? באיזה שעה הלכת לישון אתמול? אתה עייף? באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? יום אהוב בשבוע? מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? אתה אוהב את הים? לאן היית רוצה לטוס עכשיו? באיזה פורומים אתה נמצא? מה הדבר שבחיים לא תעשה? מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? מה את\ה עושה עכשיו?- מה הדבר אחרון שקנית?- עם מי דיברת פעם אחרונה?- איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?- במה היה לך מבחן לאחרונה?- מה המשקה האהוב עלייך?- מה המאכל האהוב עלייך?- איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?- איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?- מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- מה החיה האהובה עלייך?- איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- מי האחרון שהתקשר אליך? מי האחרון שהתקשרת אליו? מי האחרון שסימס לך? מי האחרון שסימסת אליו? מי האחרון שחשבת עליו? מי האחרון שראית? את מי היית רוצה לראות עכשיו? נמצא במערכת יחסים? אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? קרה לך שהתאהבת במין השני? מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

LOLI152

New member
ראשונה! חחחח.

צבע אהוב: סגול,כתןם צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: חיפה 87' שיר שנוא:אין כזה... עונה מועדפת:חורף3> חיה אהובה:הכל, כלבים סגנון לבוש אהוב: יוםיומי. מאמין באלוקים? כן שומר כשרות?כן שומר שבת?לא בושם אהוב:תלוי.. ניחוחות אהובים? ריח של בוקר כשקמים מוקדם, וריח של הכר, רגע לפני שאני נרדם... אש או מים? אש ים או יבשה? ים שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? ראפ דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?ישראלי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? כן האם היית בים המלח? אכן האם היית בחרמון?כן האם גנבת משהו? לא האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? דניאל ואיתמר יש לך חיות? אכן אם כן איך קוראים להן? שיקי:) האם יש לך קעקוע? לא איפה?אין לי! אתה שומע מוזיקה ברגע זה?כן אם כן איזה שיר? יש לך אותי/תיסלם אתה קנאי במערכות יחסים? קצת מה השעה עכשיו? 23:38 איזה יום היום? חמישי מאכל אהוב: מג'דרה שתייה אהובה: מים ארץ אהובה: ישראל3> עיר אהובה: תל אביב ספר אהוב: "האוהל האדום" חג אהוב: חנוכה חג שנוא:פסח אוהב סרטים מצויירים? תלוי מאוד איזה סרט אלי יצפאן או יאיר לפיד? גם וגם! פספוסים או ארץ נהדרת? ארץ נהדרת פורום או צ'אט? תלוי מה, אבל לרוב פורום חו"ל או ישראל? ישארל מטוס או מסוק? מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 לפנות בוקר אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? מאוחררררררר יום אהוב בשבוע? רביעיXD מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?פארק, בית אתה אוהב את הים?מאוד לאן היית רוצה לטוס עכשיו? סקוטלנד, אירלנד באיזה פורומים אתה נמצא? פיות שדונים וכל השאר, דניאל סלומון , רוק ישראלי, ימי הולדת ומתנות מה הדבר שבחיים לא תעשה? ארצח מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?אוהו. חחח. מה את\ה עושה עכשיו?- עונה על שאלוןXD מה הדבר אחרון שקנית?- מדבקות.. למתנה מסוימת לחברהXD עם מי דיברת פעם אחרונה?- עם אמא. איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?- את החופשה האחרונה, עם קווין לאטיפה עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-עם קורל:) במה היה לך מבחן לאחרונה?- לפני שבוע, בגרות בלשון מה המשקה האהוב עלייך?- מים מה המאכל האהוב עלייך?- מג'דרה (המממ.! דה זה וו!) איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-לא משהו ספציפי מדי איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?- לא משנה, מה שיפה. במה עשית שיעורים לאחרונה?- אוהו.! מה המקצוע הכי שונא עלייך?-מתמטיקה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?- פרסום (מגמה) מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?- במאית. מה החיה האהובה עלייך?- כלב איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- רונה קינן, דנה ברגר, מי הם הזמרים המועדפים עלייך?- דניאל סלומון, ירמי קפלן, מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?- לא רואההמון טלווזיה. אבל אני אוהבת את בטיפול. מי האחרון שהתקשר אליך? המרכזת של השבט שלי מי האחרון שהתקשרת אליו?חברה מי האחרון שסימס לך?ה=חברה הכי טובה:) מי האחרון שסימסת אליו? החברה הכי טובה.. מי האחרון שחשבת עליו? ידיד:) מי האחרון שראית? אח שלי את מי היית רוצה לראות עכשיו? איש מסוים. נמצא במערכת יחסים? סוג של.. אם כן, כמה זמן כבר? שלושה חודשים אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך? -- מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך? חצי שנה להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא? תלוי מי! מאוד תלוי. לי יש אקס שאנחנו דיי ידידים, אבל רק ידידים, וזה עובד לשנינו. יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם? חחח כן.. ראה ערך קודם^ קרה לך שהתאהבת במין השני? המ.. כן. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך? לפני שנה בערך..

שני:)

צבע אהוב:ירוק צבע עיניים: חום צבע שיער: חום שיר אהוב: אין אבל בעיקר של דניאל שיר שנוא:אין עונה מועדפת:חורף חיה אהובה:פרה סגנון לבוש אהוב:ג'ינס וטי שירט מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?לרוב בושם אהוב:איב סאן לורן ניחוחות אהובים?של הרפת שלנו... אש או מים?מים ים או יבשה?יבשה שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?טראנס דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?ישראלי מסנג'ר או אייסי?אייסי האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול?לא האם שברת משהו מעצבים?כן את הקיר אחרי שזרקתי עליו את הפלאפון כי מכבי חיפה הפסידו...=( האם היית בים המלח?כן האם היית בחרמון?כן האם גנבת משהו?כן האם בגדת בחבר/ה שלך?לא האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?תלוי באישתי יש לך חיות?לא ברוך ה' אם כן איך קוראים להן? האם יש לך קעקוע?לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?כן אם כן איזה שיר?לפעמים אתה קנאי במערכות יחסים?לא מה השעה עכשיו?13:06 איזה יום היום?שישי מאכל אהוב:על האש שתייה אהובה:מיץ ענבים של פריגת ארץ אהובה:ישראל עיר אהובהחיפה: ספר אהוב:רוץ ילד רוץ חג אהוב:שונא את כל החגים!!! חג שנוא:כולם!!! אוהב סרטים מצויירים?כן אלי יצפאן או יאיר לפיד?אפחד פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורם חו"ל או ישראל?ישראל מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?1 וחצי אתה עייף?מאוד באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?בתשע לתפילה... יום אהוב בשבוע?ראשון מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?אני לא מבלה ביום שישי אתה אוהב את הים?לא לאן היית רוצה לטוס עכשיו?איטליה באיזה פורומים אתה נמצא?דניאל סלומון המלך!!! מה הדבר שבחיים לא תעשה?לעשן מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?היו לי מלא לא זוכר מה את\\ה עושה עכשיו?-כותב הודעה בפורום דניאל סלומון מה הדבר אחרון שקנית?-ג'ינס עם מי דיברת פעם אחרונה?-בן דוד שלי איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-מת לחיות ארבע עם איזה חבר\\\\ה בילית לאחרונה?-עם חברים שלי מהקיבוץ במה היה לך מבחן לאחרונה?-לשון בגרות מתישה... מה המשקה האהוב עלייך?-מיץ ענבים של פריגת מה המאכל האהוב עלייך?-על האש איזה חברת בגדים את\\ה מעדיפ\\ה?-לא ממש אכפת לי... איזה חברת נעליים את\\ה מעדיפ\\ה?-נייק במה עשית שיעורים לאחרונה?-היסטוריה מה המקצוע הכי שונא עלייך?-תושב"ע מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-תיאטרון מה את\\ה רוצה להיות כשתגדל\\י?-פרשן ספורט מה החיה האהובה עלייך?-פרה איזה סוג מוזיקה את\\ה מעדיפ\\ה?-פופ,רוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-אין מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-דניאל סלומון!!! מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-כוכב נולד מי האחרון שהתקשר אליך?אמא שלי מי האחרון שהתקשרת אליו?בן דוד שלי מי האחרון שסימס לך?בן דוד שלי מי האחרון שסימסת אליו?לרשימת תפוצה של חברים שלי מי האחרון שחשבת עליו?אמא שלי מי האחרון שראית?בן דוד שלי הקטן את מי היית רוצה לראות עכשיו?את אבאב שלי נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?לפני שנה מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?בכיתה ז' שבעה חודשים להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?כן יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?כן קרה לך שהתאהבת במין השני?כן מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?אני שומר אותה למיוחדת...

../images/Emo214.gifעונה ואל תצחקו!

צבע אהוב: ורוד פוקסיה או טורכיז, כבר לא סגורה על זה.. צבע עיניים: חום צבע שיער: שטני שיר אהוב: כרגע כל האלבום ה-2 של בן ארצי שיר שנוא: מטאל למיניהם.. עונה מועדפת:קיץ, כי אז יש כמה חודשים שאני לא חולה
חיה אהובה:כלבים!!!ואח"כ תוכים
סגנון לבוש אהוב: יש לי סגנון מקורי
מאמין באלוקים?לא רוצה לענות
שומר כשרות?לא!!!!! שומר שבת?אולי בהזדמנות
בושם אהוב:אמור אמור החדש, כבר הרחתם?
ניחוחות אהובים?מתוקים.. אש או מים?מים ים או יבשה?ים שמש או ירח?שמש טראנס או ראפ?שום דבר דיכאון או רוק?רוק לועזי או ישראלי?ישראלועזי מסנג'ר או אייסי?מסנ האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים?נראה לי שכן, אבל לא זוכרת.. האם היית בים המלח?כן האם היית בחרמון?לא האם גנבת משהו?כן ולא! קניתי עיתון ורק כשהגעתי הביתה גיליתי שמודבק אליו עוד גליון.מבחינתי זאת גניבה
כמה בכיתי.. האם בגדת בחבר/ה שלך?לא! האם היית בהודו?לא איך תקראי לילדים שלך?שומרת לעצמי יש לך חיות?כן אם כן איך קוראים להן?מאי, משי, שרי האם יש לך קעקוע?לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?בראש אם כן איזה שיר?'מה את נושאת' של דניאל..
אתה קנאי במערכות יחסים?כן מה השעה עכשיו?13:38 איזה יום היום?שני מאכל אהוב:שיפודים! שתייה אהובה:קולה ארץ אהובה:ישראל עיר אהובה:אילת או תל אביב [לא הוחלט] ספר אהוב:יש אלוהים חג אהוב:פסח , כי הוא ארוך.. חג שנוא:כל החגים הקצרים.. אוהב סרטים מצויירים?לא אלי יצפאן או יאיר לפיד?יאיר פספוסים או ארץ נהדרת?פספוסים פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?ישראל, כי לא הייתי אף פעם בחול אז אין לי מושג מה אני מפסידה באמת.. מטוס או מסוק?מטוס באיזה שעה הלכת לישון אתמול?2 לפנות בוקר אתה עייף?באופן יחסי, לא באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?משתדלת מאוחר, בדר"כ לפני 12 יום אהוב בשבוע?שישי מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?הופעה אתה אוהב את הים?הכי בעולם לאן היית רוצה לטוס עכשיו?לאילת באיזה פורומים אתה נמצא?כפיר אפשטיין
מה הדבר שבחיים לא תעשה?לונה פארק וכאלה..
מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?יש יותר מדי
מה את\ה עושה עכשיו?-כותבת פה מה הדבר אחרון שקנית? סנדלים :) עם מי דיברת פעם אחרונה?-נטלי איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-לא זוכרת עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-קארינה במה היה לך מבחן לאחרונה?-סיימתי ללמוד מזמן מה המשקה האהוב עלייך?-קולה מה המאכל האהוב עלייך?-לא היינו בשאלות האלו כבר? איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-גריפ איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-פאולה [כי זה מה שקניתי אתמול?] במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?-גאוגרפיה מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-פסיכולוגיה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-פסיכולוגית מה החיה האהובה עלייך?-כלבים איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-פופרוק מי הן הזמרות המועדפות עלייך?-איה כורם, מירי מסיקה, קרן פלס.. מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-כפיר אפשטיין, יואב דגני, דניאל סלומון, אביב גפן.. מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-חשופים
מי האחרון שהתקשר אליך?נטלי מי האחרון שהתקשרת אליו?קארינה לח"ול, אבל לא ענתה כי זה יקר
מי האחרון שסימס לך?קארינה שלי מח"ול מי האחרון שסימסת אליו?^^ מי האחרון שחשבת עליו?קארינה.. מי האחרון שראית?ורד את מי היית רוצה לראות עכשיו?קארינה נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?שלושהח ודשים וחצי + מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?שנה בערך.. להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?לא. אבל יש כאלו שנכנסים ללב שאי אפשר... יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?כן קרה לך שהתאהבת במין השני?לא יודעת. מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?אי שם בגיל 17...

י yuval

New member
יאללה בא לי

צבע אהוב: אדום, לבן צבע עיניים: חום ירוק צבע שיער: חום שיר אהוב: זה כה קשה, אבל נכון להיום אולי של עברי לידר שיר שנוא: אני אפילו לא יודעת איך קוראים לו.. משהו של בועז מעודה עונה מועדפת: חורףף! כמובן חיה אהובה: פיל סגנון לבוש אהוב: מכנס קצר וגופיית סבא מאמין באלוקים?יש שם מישהו שומר כשרות?א שומר שבת? לא בושם אהוב:נעה ניחוחות אהובים? של גשםם אש או מים?אש ים או יבשה? ים שמש או ירח? ירח טראנס או ראפ? טראנס דיכאון או רוק? רוק לועזי או ישראלי?לועזי מסנג'ר או אייסי? מסנג'ר האם עישנת פעם? כן האם שתית אלכוהול? כן האם שברת משהו מעצבים? כן האם היית בים המלח? כן האם היית בחרמון? כן האם גנבת משהו?לא האם בגדת בחבר/ה שלך? לא האם היית בהודו? לא איך תקראי לילדים שלך? שחף, מעין יש לך חיות?כן, כלבה אם כן איך קוראים להן? מאג'יק האם יש לך קעקוע?לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה? כן אם כן איזה שיר? ניצוצות של ברי אתה קנאי במערכות יחסים?לא מה השעה עכשיו? 23:37 איזה יום היום? שני מאכל אהוב:פסטה ברוטב שמנת בטטה שתייה אהובה: נסטי מנגו אננס ומים ארץ אהובה:ישראל, וטנזניה עיר אהובה:חיפה! בהחלט ספר אהוב: כל החיים לפניו, מר אל כאן אנה חג אהוב:שבועותץ חג שנוא: לג בעומר אוהב סרטים מצויירים? לא אלי יצפאן או יאיר לפיד? הממממ פספוסים או ארץ נהדרת?ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל? ישראל מטוס או מסוק? מסוק באיזה שעה הלכת לישון אתמול? 1 ככה אתה עייף? קצת באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים? תלוי יום אהוב בשבוע? שבת מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי? בביט בהופעה אתה אוהב את הים? כל כךך לאן היית רוצה לטוס עכשיו? אפריקה באיזה פורומים אתה נמצא?רק כאן מה הדבר שבחיים לא תעשה? אין לי כח לחשוב מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם? כנל מה את\ה עושה עכשיו?- את השאלון מה הדבר אחרון שקנית?-חולצה עם מי דיברת פעם אחרונה?-עם גל איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-איים אבודים עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-גל במה היה לך מבחן לאחרונה?-מתמטיקה מה המשקה האהוב עלייך?-היה מה המאכל האהוב עלייך?-יה איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-לאדעת איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-נאות במה עשית שיעורים לאחרונה?- מה המקצוע הכי שונא עלייך?-ספורט מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-מתמטיקה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-נראה מה החיה האהובה עלייך?-היה איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?- רוק חחח לא היה לי כח יותר

שני חמו1

New member
גם לי לפעמים משעמם..

צבע אהוב: סגול כהה וירוק צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה שיר אהוב: יש מלא שיר שנוא:כל שיר מזרחי עונה מועדפת:חוורף!! חיה אהובה:נחש סגנון לבוש אהוב:ג'ינס חולצה ואולסטאר מאמין באלוקים?כן שומר כשרות?כן שומר שבת?כן בושם אהוב:דונה קארן ניחוחות אהובים?.. אש או מים?מים ים או יבשה?יבשה שמש או ירח?ירח טראנס או ראפ?לא טראנס ולא ראפ דיכאון או רוק?רוק ! לועזי או ישראלי?ישראלי 1!! מסנג'ר או אייסי?אייסיקיו האם עישנת פעם?לא האם שתית אלכוהול?כן האם שברת משהו מעצבים?חח תמיד האם היית בים המלח?כן האם היית בחרמון?כן האם גנבת משהו?לא האם בגדת בחבר/ה שלך?לא האם היית בהודו?אהיה בקרוב איך תקראי לילדיםשלך: שתי בנות בשם גאיה ותמר, ואני עוד לא סגורה על שם לבן יש לך חיות?כלבה אם כן איך קוראים להן?בוובזי האם יש לך קעקוע?לא איפה? אתה שומע מוזיקה ברגע זה?כן אם כן איזה שיר?גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת... שלמה ארצי אתה קנאי במערכות יחסים?מאוד מה השעה עכשיו?21:43 ועשרים וארבע שניות איזה יום היום?שני מאכל אהוב:קורנפלקס עם חלב שתייה אהובה:אשכולית אדומה של פריגת ארץ אהובה:ישאל עיר אהובה:ירושלים ספר אהוב:יש מלא חג אהוב:אין, אבל אם כבר אז פורים חג שנוא:שונאת חגים אוהב סרטים מצויירים?מאוד אלי יצפאן או יאיר לפיד?ליאור שליין פספוסים או ארץ נהדרת:ארץ נהדרת פורום או צ'אט?פורום חו"ל או ישראל?ישראל מטוס או מסוק?מפחדת מטיסות נוראאא.. באיזה שעה הלכת לישון אתמול?שתיים אתה עייף?לא, התעוררתי לפני שעה באיזה שעה אתה קם בשבתות וחגים?כל פעם משהו אחר יום אהוב בשבוע?אין מקום בילוי מושלם לחברה ביום שישי?בבית שלי עם תה ועוגה אתה אוהב את הים?לא ממש לאן היית רוצה לטוס עכשיו?ג'אמייקה באיזה פורומים אתה נמצא?דניאל סלומון מה הדבר שבחיים לא תעשה?אעשן מה הפדיחה הכי גדולה שקרת לך אי פעם?היו מלא מה את\ה עושה עכשיו?-עונה על שאלון מה הדבר אחרון שקנית?-בגדים, נעליים עם מי דיברת פעם אחרונה?-טוול איזה סרט ראית לאחרונה ואהבת?-שכחתי את השם עם איזה חבר\\ה בילית לאחרונה?-טול במה היה לך מבחן לאחרונה?-לא היה מה המשקה האהוב עלייך?-אשכולית אדומה של פריגת מה המאכל האהוב עלייך?-קרונפלקס עם חלב איזה חברת בגדים את\ה מעדיפ\ה?-זארה, פול אנד באר איזה חברת נעליים את\ה מעדיפ\ה?-אולסטאר במה עשית שיעורים לאחרונה?-לא עשיתי מה המקצוע הכי שונא עלייך?-אין מה המקצוע הכי אהוב עלייך?-אומנות! וגם ביולוגיה מה את\ה רוצה להיות כשתגדל\י?-יש כמה אפשרויות מה החיה האהובה עלייך?-נחש איזה סוג מוזיקה את\ה מעדיפ\ה?-רוק ישראלי [ ולא סינרגיה ] ושירים ישראלים ישנים מי הן הזמרות המועדפות עלייך?- מי הם הזמרים המועדפים עלייך?-שלמה ארצי, דניאל סלומון, איזבו, משינה, אריק אנשטיין, אביתר בנאי ואביב משולם..[ועוד כמה] מה תוכנית הטלווזיה המועדפת עלייך?-אין משהו מסויים מי האחרון שהתקשר אליך?טול מי האחרון שהתקשרת אליו?סבתא מי האחרון שסימס לך?שי מי האחרון שסימסת אליו?שי מי האחרון שחשבת עליו?ברק מי האחרון שראית?אבא שלי את מי היית רוצה לראות עכשיו?אח שלי נמצא במערכת יחסים?לא אם כן, כמה זמן כבר? אם לא, מתי היתה המערכת יחסים האחרונה שלך?לפני שנה מה היתה מערכת היחסים הכי ארוכה שלך?שלושה חודשים להשאר בקשר עם אקסים - כן או לא?כן יש לך אקסים שאתה עוד בקשר איתם?כן קרה לך שהתאהבת במין השני?כן מתי היתה הנשיקה הראשונה שלך?

למעלה