אם מחר היתה נוחתת פה חללית...

אם מחר היתה נוחתת פה חללית...

אם מחר היתה נוחתת פה חללית עם אסטרונאוטים/יות מפלנטה אחרת, מה לדעתכם היה קורה?

הטענה שישנן פלנטות בגלקסיה שלנו, שביל-החלב, ובגלקסיות אחרות, אשר מאוכלסות בציוויליזציות מפותחות מבחינה טכנולוגית, כבר הפכה מקובלת בקרב מדענים רבים -- ולו רק מתוך ההצדקה ההסתברותית של העניין.

ככל הידוע, כבר היו פה לא מעט נחיתות של רכבים מאויישים מפלנטות אחרות, והן ממשיכות להתקיים, אם כי הדבר מוסתר באופן מכוון מעיני הציבור הרחב. סביר להניח שבאיזשהו שלב ההסתרה הזו תיסדק ותישבר, בדרך זו או אחרת. קיימת הסכמה כללית, שלחשיפה כזו תהיה השפעה דרסטית על האנושות.

מה התרחיש שאתם מתארים לעצמכם במקרה כזה?
איך אתם מדמיינים כרגע את האסטרונאוטים (החוצנים)? האם הם נחמדים, או אולי מרושעים? האם הם אנושיים או מגזע אחר, שעדיין לא מוכר לנו?
איך נתקשר איתם, באיזו שפה?
מה תהיה מטרת הביקור שלהם על הפלנטה הקטנה שלנו?

סקרנית לקרוא את דעותיכם
.

Tiger Steve

New member
התרחיש:

יקרה מה שקרה עד היום בעידן המודרני: יתעלמו מזה שזה קרה ויכחישו באמצעי התקשורת. למרות שיהיו אלפי עדים.

הרי זה קרה ברוזוול, זה קרה בפיניקס, וזה קרה גם פה באחיהוד.

מה שלא מוצג בתקשורת ובתרבות כנכון, תמיד יחשב על ידי הרוב כלא נכון. רק מעטים יוצאים לחקור.

ברוך הבא

זה בהחלט אפשרי... דווקא מהסיבה הזו כל-כך חשוב, לדעתי, שלאנשים תהיה מחשבה עצמאית וגישה לכמה שיותר מידע. בהתנהגות של עדר יש הרבה יותר חסרונות מיתרונות.

האם תוכל לשתף לגבי המקרה שהיה באחיהוד?

Tiger Steve

New member
אחיהוד:

זה סיפור שמדגים למופת איך אנשים מתעלמים מעובדות ומאמינים במה שהם מעדיפים להאמין בשביל הנוחות הפסיכולוגית שלהם.

הסיפור הוא כזה: בערב אחד נצפו הבה מאוד אורות חולפים מעל אחיהוד. תצפית עבמ"ים דיי נפוצה (ביחס לתצפיות על עבמ"ים). הרבה מאוד אנשים התקשרו לדווח למשטרה על האורות המוזרים.

עד כאן, לא מאוד מעניין יחסית למה שקרה בהמשך:
ילדה קטנה, לא זוכר בת כמה, מצאה משהו על הרצפה. משהו קטן, ירוק, בצורת אדם לבוש במעין חליפה. היא שחקה עם זה במקל וכנראה פצעה אותו כי יצא ממנו נוזל כלשהו. כהמשפחה ראתה את זה הם שמו על היצור דלי והזמינו משטרה.

הגיע שוטרים. הורידו את הדלי, היצור זינק לאוויר והתפוצצו לו העיניים והוא נחת חזרה.

הייצור נשלח למכון לרפואה משפטית של מדינת ישראל. פרפסור יהודה היס עשה את כל הבדיקות הנחוצו כדי לברר מה היצור הזה.

תוצאות המעבדה הושאלו לדובר העמותה הישראלית לחקר העבמ"ים. המסקנה היא חד משמעית: היצור הזה לא מכדור הארץ. החומר ממנו הייתה עשויה הדגימה לא היה אורגני ולא היה אי אורגני. לחומרים בכדו הארץ רק שתי קטגוריות: אורגני או אי אורגני. גם לא היה ניתן לקבוע אם החומר סינטטי או לא.

השוטר דיבר בחדשות ערוץ וסיפר על היצור, על איך שהא קפץ והתפוצץ.

לאחר הבדיקה נאמר בחדשות חדשות במצח נחושה, בניגוד לתוצאות הבדיקה שהיצור מאחיהוד היה חתיכה של קאקי של פרות. הציבור בחר להאמין בזה. אף אחד מחבריי לא זוכר את המקרה. למעשה גם אני לא זכרתי אותו.

הנושא עלה פעם נוספת בראיון עם יהודה היס בעיתון הארץ והוא אישר שחור על גבי לבן שזה אכן קרה.

קישורים:
הכתבה בערוץ 2: http://youtu.be/REKi4JerDXs

קובץ PDF המסכם את ארועי אחיהוד. ראוי לציין שזה פרי מחקרם ועבודם המצויינת של אנשי העמותה הישראלית לחקר עבמ"ים ותופעות חוץ ארציות: http://www.eura.org.il/modules/Presentations and Downloads/Achihud Alien.pdf
את הראיון עם יהודה היס אני לא מוצא, אבל קאתי אותו במו עיניי.

אני זוכרת את הסיפור הזה...

אני זוכרת שכל העניין הוצג כמעין קוריוז בתקשורת. חבל.

לדעתי, זה לא בהכרח אחד האסטרונאוטים שהטיסו אל החללית, אבל זה יכול להיות אחד הנוסעים, אולי סוג של בעל-חיים שקיים על פלנטה אחרת ומאיזושהי סיבה הובא לכאן.

תודה על השיתוף
.

Tiger Steve

New member
ההשערות הראשוניות היו שזה עובר

אבל המסקנה החד משעית היא שזה לא מכדור הארץ.

מייפלס

New member
אני חושבת שתהיה פה חתיכת קטסטורפה !

במיוחד אם אלה יהיו חוצנים רעים שישתמשו בנו כמו שאנו משתמשים בחיות מעבדה !
אבל אני מאמינה שרוב החוצנים רק רוצים בטובתנו .
אני מאמינה שהתנ"ך הוא כלי טכנולוגי ולא רוחני , שהועבר על ידם אלינו ... מאמינה בצופן התנכ"י !
מאמינה שבצופן יש מידע על הכל - על כל בני האדם וגם אירועים כללים כמו למשל וזה הוכח - רצח רבין ונפילת התאומים ( ממליצה לקרוא את הצופן התנכ"י 1 ו2 ... ) !

u333

New member
את רצח רבין מצאו גם בספר...

מלחמה ושלום.

ותמצאי אותו בעוד ספרים מספיק ארוכים.

וודאי ודאי - אך ורק לאחר מעשה

זו אחת האפשרויות, נקווה שזה לא יקרה

אחד החששות הם, שגזע מפותח מאוד טכנולוגית עלול להתייחס אלינו כמו שרוב האנושיים מתייחסים פה לפרות או תרנגולות.
אולי זה משהו שצריך לגרום לנו לשקול מחדש את האופן שבו אנחנו מתייחסים לגזעים אחרים, פחות מפותחים טכנולוגית מאיתנו...

צופן אותיות יכול להתקשר לקודים מתמטיים או לתדרים קוליים, שכבר ידוע שיש להם השפעה מולקולרית על חומר.
תודה על ההמלצה
.

מייפלס

New member
אם ינהגו אלינו כמו שאנחנו מתיחסים לבע"ח

זה בהחלט יגיע למין האנושי ( אלה שנוהגים כך ! ) !

itaym02

New member
Battleship הסרט

די מאפן וטיפשי (אפקטים נחמדים).
אך!!!
היה שם משפט אחד חכם. "אם ינחתו כאן חייזרים, זה יהיה סיפור קולומבוס והאינדיאנים שוב, רק שהפעם אנחנו נהיה האינדיאנים".

ברוך הבא

זה תרחיש אפשרי... אולי זה צריך להניע אותנו לשקול מחדש את היחס שלנו כלפי גזעים אחרים שחיים איתנו על כדור-הארץ.

AsAf2810

New member
שלום לך

לגבי הסרט, כצפוי, מדובר בקשקוש נדוש , בעל עלילה רדודה, שלא מציע לצופה דבר למעט מספר אפקטים נחמדים.
ודרך אגב, גם את המשפט שציינת, הם גנבו מסטיבן הוקינג- http://www.haaretz.co.il/news/science/1.1199112

חני 852

New member
לדעתי

זה עוד לא הזמן של החוצנים להתגלות היות ואנשים יכנסו לפאניקה ובהלה היות ולא מאמינים בהם
וזה יראה להם מוזר ומפחיד ..
יגיע היום בתקופה יותר מאוחרת שהם אכן יתגלו לאנושות שהאנושות תהיה מוכנה לקראתם ..
שהאנשים יתחילו להאמין בקיומם יותר ..
הם כבר נמצאים פה על הפלנטה עוזרים בהתמרת התדרים ועלת התדרים על הפלנטה
כבר מאות בשנים שהם נמצאים בפלנטה ..
ובתקופות אלו הם נמצאים יותר מתמיד ..
נתקשר איתם דרך קריאת המחשבות נוכל לקרוא את המחשבות שלהם ולשדר בחזרה .
החוצנים ברובם נחמדים המרושעים רובם עזבו בתקופה זו (.ונשארו מעטים מהמרושעים )
מטרת הביקור שלהם לספר לנו על מקום הימצאם שיש חיים מעבר לפלנטה שלנו
על אורך חייהם שלא שונה מאיתנו מלבד שהם נמצאים בתדרים גבוהים יותר ..
שאנו לא היצורים היחידים על כדור הארץ יש עוד אלפי גלקסיות אלפי יקומים ויקומים מקבילים .
אני לומדת בספר הידע כבר כ 3 שנים יש שם תיקשורים שכייף לי לקרוא אותם מסיריוס ועוד ..

דעתי דומה לשלך

כפי שאנחנו כבר יודעות, פניקה מובילה די מהר לאלימות, ואם בני-אדם יגיעו להתמודדות אלימה או צבאית כלשהי נגד אנשים בעלי טכנולוגיות הרבה יותר מפותחות, זה באמת עלול להיות מצב מסוכן עבורנו -- ואת זה הם כנראה מעדיפים למנוע.

לדעתי, ככל שאנשים יכירו יותר וידעו יותר על האורחים שמגיעים לכאן, הם דווקא יפחדו פחות, דבר שיכול להכשיר את הקרקע למפגש יותר רשמי.

במקרה הלא סביר שזה היה קורה;

אני לוקח ציוד השרדות ובורח להרים. אם הם מספיק מפותחים בשביל להגיע לכאן, יש להניח שהם לא באו סתם לשאול מה נשמע. וגם אם כן, הפאניקה שתאחוז בציבור גדולה מכדי שארצה להיות נוכח בה.

אולי זה רעיון טוב...

... לדעתי, בעיקר בגלל התופעות שנלוות לפניקה ציבורית.
אני די משוכנעת, שזו אחת הסיבות, אם לא הסיבה לכך שהם עדיין מעדיפים להישאר סמויים (אם אפשר לקרוא לזה ככה
).

למעלה