אם מישהו יודע...

טל עדתו

New member
גיוס יולי

היי! אני מתגייסת ממש כמה ימים לפניך. זה גיוס קרבי, וזה עוד ישתנה לפי הקורס שתקבלי. בהצתלחה בהמשך. טל.

avipe

New member
גיוס קרבי כן...לבנות..לא נראה לי...

זה לא שאני מזלזל אבל יולי זה אכן גיוס קרבי אבל לבנות אין כזה דבר גיוס קרבי...יולי אוגוסט זה גיוס קרבי של בנים... אז כמו שאמרת זה בטח ישתנה לפי הקורס שאליו היא תלך אבל אם לא אני משאר שזה כלל צהלי או משהו...

טל עדתו

New member
עדיין לא הבנת?

שלום!!! לא ``טחנו`` מספיק את עיניין שירות הבנות בקרבי? כבר הגענו למסקנה שיש (לא הרבה) מעט מאוד אבל יש בנות שמשרתות בקרבי כלוחמות, אז תעשה טובה ואל תתחיל את הויכוח הזה שוב, כבר ``דשנו`` בנושא הזה הרבה (תשאל את ``אריק 17). טל.

avipe

New member
לא טחנתי שום דבר

תקשיבי לדעתי מגיע לכם לשרת בכול מה שאתם רוצות כי זה אפליה שלא נותנים לכן אז אל תחשבי שאני שוביניסט או משהו אבל אני לפחות חי פה ורואה מה קורה שבעצם לא נותנים לכן כלום..

אריק 17

New member
לכבוד avipe

אני מבין מדבריך שהצבא זה מקום למיצוי ושאתה חושב שזה כיף לעשות שטחים אז יש לי חדשות בשבילך זה לא בכלל לא השירות הצבאי זה רק ורק כדי להגן על המדינה וזה לא כדי שמישהו יעשה משהו שהוא רוצה ( למרות שהיום הצבא נותן לאנשים שאלון עדיפות כדי לתת להם יותר מוטיבציה) אבל חשוב לזכור שאתה בא לצה``ל אך ורק כדי לתרום למולדת , אולי עכשיו אתה לפני צבא אז אתה מתלהב ואתה חושב שזה כיף וזה לא . אם טובת הצבא היא שבנות לא ילחמו ( אני לא מנסה לפתוח ויכוח בנושא שנטחן מספיק) אז הם לא ילחמו בכל אופן חייל צריך לשרת איפה שהצבא שולח אותו גם אם זה לא מוצא חן בעיניו כי המטרה היא הגנת ארץ ישראל יחי ישראל לעולם ועד.................... אני אישית דחיתי את הגיוס בשנה ואני מתגייס לנח``ל ביולי הקרוב (לקרבי במקרה) ואני לא מצפה ליותר מדי כי אני יודע בדיוק מה הולך בצבא ואני הולך כדי לתרום למולדתי ואם היו אומרים לי שאני מתאים להיות גובניק אז הייתי סותם את הפה ונמאס לי מאנשים כמוך שחושבים שצה``ל זה מרכז בידור ושעושים שם מה שרוצים

avipe

New member
מוזר מאוד :cool:

מוזר מאוד מאיפה קיבלת את הורשם המוטעה הזה שאני חושב שהצבא זה מרכז בידור ושעושים מה שרוצים... המטרה שלי היא לתרום ולא להנות אבל אם זה בא ביחד אז למה לא.. ומצידי ברור שאני מעדיף לשרת בקרבי כי אני יודע שלזה אני מתאים אבל אם הייתי מתאים למשהו אחר אז הייתי הולך למשהו אחר.. ואין לי בעיה עם אנשים שהם לא קרביים כי אני בטוח שהם תורמים המון כי בלי הלא קרביים לא היו קרביים... בקיצור חבל שאתה מדבר כול כך הרבה שטויות ואומר כול כך הרבה דברים לא נכונים... ובקשר לעסק הזה של הבנות...אני לא רוצה להיכנס לזה בכלל..

אריק 17

New member
אף אחד לא מדבר שטויות

אף אחד לא מדבר שטויות

קודם כל בחיים אל תגיד לבן אדם שהוא מדבר שטויות במיוחד אם אותו בן אדם חושב שונה ממך ( למרות שגם אני אמרתי את זה כמה פעמים ולא הייתי צריך) וגם אני לא רוצה להיכנס לעסק הזה ותזכור ואני יכול להבטיח לך שאני אומר רק עובדות שום דבר ממה שכתבתי בפורום הזה עד היום הוא דעה אלא עובדה ולא אומרים לאף אחד שהוא מדבר שטויות אפילו אני לא אומר לך בסידרררר ??????????? יאללה בן אדם שיהיו לך חיים טובים !!!!

avipe

New member
אבל אמרת שטויות

לא אמרתי שאמרת שטויות בקשר לדעות שלך אלא בקשר למה שאמרת עליי שזה בפרוש שטויות ולא נכון... וזהו אחי אין לי כוח לויכוחים האלה... אז יאללה בוא נגמור את זה פה בשלום ואחווה.. :) יאללה ביי

טל עדתו

New member
``שטויות וזיבולים``?

אריק 17!!! כפי ששמת לב לכותרת : ``שטויות וזיבולים``, אתה מבקש שינהגו אליך בכבוד נכון? אז בישביל שינהגו אליך בכבוד גם אתה צריך להתיחס בכבוד, ואם אתה מבקש שלא יגידו לדבריך ``שטויות`` אז אל תגיד את זה לאחרים , להזכירך, אמרת על דברי על הבנות בקרבי ``שטויות וזיבולים``. ובקיצור, כבוד הוא עיניין של ``תן וקח`` אתה לא רוצה שיגידו אל דבריך שטויות אז אל תגיד את זה לאחרים ואז הכל יהיה טוב ויפה. בהצלחה לך בהמשך ובצבא. טל.

avipe

New member
.

אנרת שנמאס לך מאנשים כמוני שחושבים שצבא זה כיף ומשהו כזה בשר לזה שיש לי משהו נגד לא קרביים בקיצור עזוב את זה

למעלה