אם מישהו יודע...

דוVשה

New member
אם מישהו יודע...

מהי הבדיקה שצריכים לעבור ע"מ לגלות פטריית קנדידה ומהו טיפול במוקסה עבור ציסטות, אנא שתפו... תודה מראש. ויומטוב.

מוקסה

מוקסה הינה תערובת של צמחים מיובשים וטחונים ומטפלים סינים משתמשים בה לחימום ( ע"י ניצול החום הנפלט מבעירת התערובת) . המוקסה בא לרב בצורת תפזורת או מגולגל בסיגר .( בסין השימוש העיקרי במוקסה מתבצע ע"י שריפת העשב על גופו של המטפל - במדינות המערב מחשש להשארת צלקות השימוש הנפוץ הינו ע"י סיגר ארוך בו דחוסה התערובת) השימוש במוקסה הינו רב ותפקידו העיקרי הינו חימום והנעת אנרגיה- וע"י כך הקלה על כאב הנובע מתקיעות של קור. זוהי כל התורה על רגל אחת.. לגבי הקנדידה אני יודעת לאבחן אותה עפ"י דופק ולשון אבל שמעתי שהיום יש מעבדה שבודקת את המצאות הקנדידה ע"י בדיקת רוק - אנסה לברר יותר.

odeia

New member
בדיקה ביתית לגילוי קנדידה

בבוקר, לפני ששותים ומצחצחים שיניים, לוקחים כוס שקופה וממלאים אותה במים. יורקים פנימה את הרוק שמתחת ללשון. אם המים נשארים צלולים אין קנדידה. אם יש כמו חוטי עשן, או עכירות אחרת, שיורדים כלפי מטה - יש קנדידה.יש גם פתרון מעולה לזה.

נירה ש

New member
קנדידה - האם הבדיקה חד משמעית

או שצריך עוד בדיקה? כנראה שיש לי, אז מה עושים? איזה טיפול יש?

odeia

New member
עפ"י נסיוני הבדיקה היא חד משמעית

כדי שלא אחשד בפרסומת, תשלחי לי מסר או מייל ואוכל להגיד לך במה אני משתמשת ועל מה אני ממליצה

דוVשה

New member
odeia...

קודם כל, תודה על הבאת הבדיקה לפה... למרות שלא הבנתי כ"כ מהו "הרוק שמתחת ללשון" , ניסיתי את הבדיקה בבית... זה קצת מוזר לי , [אני מקווה שלא תביני לא נכון ולא תקראי זאת כנימה של זלזול] אך תמיד חשבתי שלא משנה מי יורק לתוך הכוס , איך ומתי תמיד רוק יורד בצורה של חוטי עשן לתחתיתה. לא יודעת... בכל מקרה, אשמח לשמוע גמכן, מהו הטיפול בקנדידה. תודה ויומטוב =]

odeia

New member
אם מבצעים את הבדיקה נכון ויש כמעין

חוטים או עשן שיורד למטה - יש קנדידה. מי שמסלק אותה ועושה בדיקה חוזרת - רואה שהמים נשארים נקיים. לפרטים על הפתרון, נא ליצור קשר איתי דרך מסרים אישיים או המייל כי לא רוצה לעשות פרסומת אלא רק לעזור.

למעלה