אם מישהו יוכל להסביר...

אם מישהו יוכל להסביר...

איך נוגעים בבן-אדם מסויים, ובן-אדם אחר מרגיש את אזור הנגיעה, גם בלי שיראה את השני

יואש

New member
אי אפשר

שים לב שהם תמיד עוצמים עיניים למה? כי הוא בעצם נוגע בהחלט אבל לא באותו זמן הבנת? קשה להסביר..

Sweet Girl7

New member
אני יסביר לך

משתתף א' ומשתתף ב' עוצמים עיניים הקוסם מעביר נגיעה קלה למשל באף של משתתף א' (מבלי שאחרים ישימו לב) ורק אחר כך הוא נוגע באף של משתתף ב' (כשכולם רואים זאת) ואז הקוסם שואל את משתתף א' איפה הוא הרגיש נגיעה ומן הסתם הוא יגיד באף- כי זה מה שקרה באמת! הבנת?

אבל..

אני ראיתי הופעה של רועי זלצמן, שעשה את הטריק הזה. הוא עמד רחוק מהמשתתף, ולא יכול היה לגעת בו. אני הייתי שני מטר ממנו, ובמו עיני ראיתי שהוא אפילו לא התקרב למשתת,, שהרגיש את הנגיעות.

daniel771

New member
כרגיל מקשקשים ואין לכם תשובות אמיתי

ות נגע בו ונגע שם ובילבולי שכל לאף אחד את התשובה הנכונה והמדוייקת

LittleFairy

New member
מקשקשים מקשקשים אבל לאף אחד אין

ידיים שקופות מגומי, אומרים לך שהיו נוכחים בהופעה והמציג ל-א נגע, כי הוא היה במרחק גדול שאי אפשר להגיע אליו, איך אתה מסביר את זה? במקום לקטר שאנחנו מקשקשים תברר לפני שאתה שולח את ההודעה.

יואש

New member
אם תבחן טוב טוב את הקליפ

אם תסתכל היטב בסרטון שיש באתר של ערוץ 2 קשת (בתוכנית הראשונה של אורי גלר) מראים בבירור איך הוא נוגע לה באף (הוא כאילו רק "נוגע בריחוף" כזה)) ואחר כך נוגע באף של אורי גוטליב כנ"ל בנגיעה בסנטר. כנל כשהוא נוגע לה בגב, רק שהפעם "במקרה" המצלמה בדיוק צלמה את הקהל.. שיב לב הכל טריקים אל תהיה תמים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הם לא סתם עוצמים עיניים! למה הוא אומר להם לעצום עיינים?תחשבו קצת!!!!

Noam6280

New member
נמרוד כבר הסביר את זה פעם אחת

בפרק עם הטלקינזיס.. הוא הסביר "שחוש הראיה חזק פי אלף מחוש המישוש".. ושאם העיניים לא רואות נגיעה למרות שהגוף כן מרגיש נגיעה המוח מבטל את הנגיעה... משו כזה..

למעלה