אם מישהו יוכל לעזור...

• פותח הנושא evan
  • פורסם בתאריך

evan

New member
אם מישהו יוכל לעזור...

אז הבעייה היא כזו. כל תוכנית שאני מוריד מהאינטרנט המחשב לא מתקין אותה . פשוט שום כלום. דרייבר עידכון. משחק כלום. זה משגע אותי ואני כמעט משותק . למישהו יש רעיון ??

eYaL

New member
מוזר...

נראה כאילו יש לך איזה וירוס שמונע ממך להריץ קבצי EXE השאלה אם זה קורה לך גם כשאתה מנסה להפעיל תוכנות מסויימת שלא הורדת ואם יש לך אנטיוירוס,כדאי שתעשה סריקה מקיפה. eYaL

duke4you

New member
אתה יכול להסביר מה אתה עושה בדיוק

רצוי שתסביר מהי הפעולה שאתה עושה מרגע סיום הורדת הקובץ ועד הופעת הבעיה. למשל - פתיחה הקובץ ע``י winzip ואח``כ בלה בלה בלה...

evan

New member
הסבר ותשובה גם לשאלה הראשונה

לגבי וירוס לא יודע. פירמטתי את ההארד דיסק כמה פעמים ותכניות רגילות אני כן יכול להריץ ולהתקין ( חלקן לפחות) . ולתהליך אני מוריד את התכנית עושה unzip ומנסה להריץ ואז צצה הודעה כמו illegal action וכל מיני כאלה . יש רעיון ?? תודה .

duke4you

New member
תשובה

רגע, אז יש תוכניות שעובדות ויש תוכניות שלא עובדות. אתה צריך לבדוק כל בעיה לגופו של עיניין, אם הורדת את הקבצים מאתרי warez, אז אל תצפה שכולם יעבדו לך. תנסה להוריד קבצים מאתרים כמו tucows למשל ולבדוק אם אתה מצליח לפתוח את תוכנית ההתקנה, אם תצליח אז נסיק מזה שהבעיה נקודתית ולא מערכתית.

evan

New member
אח אח אח ידידי התמים ..

חודשים..חודשים אני מנסה..ובעצת טובי המומחים וגם שלי זה לא הולך. דרושה כאן מחשבה מעמיקה אבל על אמת . הכל נוסה אתרים שונים .התקנה של התוכנית על מחשבים אחרים. על הרד דיסקים אחרים אבל אין תוכנית שאני מוריד פשוט לא מותקנת. אם אתה או מישהו צריכים עוד פרטים אז אני פה.

eYaL

New member
המממ.

ובאיזה מערכת הפעלה הינך משתמש יעזור מאוד אם תצרף לכאן את ההודעה שאתה מקבל,במדוייק. (צלם את המסך ע``י PrintScreen) eYaL

d.r.

New member
בודק לפי סדר את הדברים הבאים

תתקין אנטי וירוס ,תעדכן אותו ותבדוק את כל ההרדיסק שלך {זה לא משנה שהתקנתה מחדש את המחשב יכול להיות שיש קובץ של תוכנה שאתה מתקין ומחזיר לך את הוירוס} אם בדקתה את הכל ולא מצאתה וירוסים יש לך בעיית חומרה יכולה להיות בעיה של זיכרון מעבד לוח לפי הסדר הזה בכל מקרה חבל לך להתקין מאה פעם אם יש לך בעיות חומרה זה לא יעזור

evan

New member
תשובות..לשאלות..

מערכות ההפעלה שבהן ניסיתי הן 95 ו98 אותן התוצאות כרגע אני משתמש ב 95. ההודעה שמתקבלת היא :could not initializa installation.file size exepected=1972043840,size returned=2472676.

duke4you

New member
תגובה

קודם כל אתה צריך לציין איזה מחשב יש לך: מעבד, זכרון וכו`. נראה לי שיש לך בעיה ברג`סטרי כי אתה מקבל את אותה הודעה כל הזמן. אני גם יכול לתת לך דוגמא: קיים מקום ברג`סטרי שבו ניתן לשנות ערך מסויים ובכל פעם שתנסה לבצע פעולה מסויימת תפתח לך תוכניות כלשהי. נכנסים למסלול הבא: hkey local machine sofware class exefiles shell open command שם נמצא הערך ````%````%1````. ברגע שתשנה אותו לcalc.exe כל דבר שתעשה יפתח לך את המחשבון. לכן הגעתי למסקנה הזאת! השאלה אם יש לך גיבוי לרג`סטרי?

evan

New member
תשובה ועוד פרטים חשובים...

מחשב פנטיום 3 733mhz לוח אם פי סי פרטנר.. 128 ram .. . אם זה ברגיסטרי איך אני מטפל בזה. יש עוד הודעות שגיאה כמו. program has performed iilegal action. ועוד פרט חשוב. בזמנו שכן הצלחתי להתקין 2000 על המחשב אז בו בזמן ב2000 התוכניות הותקנו ללא בעייה. וב98 לא עם אותן הודעות שכבר ציינתי. מאז כמובן עברו הרבה פירמוטים על המחשב ללא הועיל.

למעלה