אם מישהו יכול לעזור...

רגע רק רגע

Active member
אם מישהו יכול לעזור...

ענבר מקריאה מדפים תכונות אופי. מישהו יודע מי רשם את הרשימות? האם אלה הרשימות של קוראת הקלפים?

Klayhamn

New member
נראה לי שכן

והם מתפוצצים מצחוק על כמה שזה לא קשור בשיט לכלום...

easternstar

New member
האמת שכאשר היא קוראת את זה

זה באמת לא נראה קשור..וזה מצחיק..

easternstar

New member
היה מצחיק מאוד. ענבר קראה את

התכונות השליליות שהיא כתבה לאנשים וביקשה לנחש "מי המתואר". האמת שאף פעם היא אפשר היה לנחש אבל יותר מזה התכונות היו מצחיקות בטרוף. על קרן אמרה שהיא גברית וצריכה להתחבר לנשיות שלה. היא אמרה שקרן תצא במשך השנה מהארון. :)) חוץ מזה היה סיפור גדול עם ארונות אצל קרן. היא אמרה שבארון אצל קרן מסתתרים 3 שמחכים לצאת (זה בנוסף לקרן שצריכה לצאת מהארון..) קרן עצמה כמעט לא יכלה לנשום מרוב צחוק וגם כל השאר. התכונות היו כאלה שאף פעם לא ניחשתי במי מדובר. דווקא לגבי ענבר המחמאות היו מוצדקות אבל ענבר צחקה ולא קיבלה את המחמאות:שלה:"שלמות זה אני אחותי..את לא מתארת מה אומרים עלי. המספר 21 מתאר שלמות פיזית, רגשית ומחשבתית. יודעת להעניק, מבינה, ..אין לי כמעט תכונות שליליות. אם מישהי רוצה לתת ברכה ליומולדת רק תקחו את התאור שלי.." ענבר בעלת חוש הומור וקסם. בדקתי וכל סמס הוא רק שקל. זה לא ירושש אותי ואני מחשיב את זה כהוצאות בידור. אני מפצל את ההצבעה ושולח לענבר, איילת ענת ועדי בתקווה שבהדחה יהיו קרן ליהי אתי ואורטל. הוא חייב לבחור בקרן ואורטל ולא יתן להן ללכת ונשארת לו בחירה בין אתי וליהי. אני מניח שההצבעות של האחרים שונות אבל זה מה שאני מנסה ובוחר. לא בהרבה כסף, רק בכמה שקלים: 4 מסרונים לכל אחת.

רגע רק רגע

Active member
זה בדיוק מה שכתבנו מוקדם יותר...

אם מישהו מבין הצופים יוכל לחבר את הרשימות לדמויות בוילה... הוא גאון. אפשר להדביק כל אחת מהרשימות לכל דמות בוילה
כבר כתבת בצהריים - שרלטנות.

למעלה