אם מישהו מוכן להסביר לי אני אשמח.... מה הקטע של רוב עם האוזניות על הראש? (הגיטריסט)
K kiticat New member 15/5/03 #1 אם מישהו מוכן להסביר לי אני אשמח.... מה הקטע של רוב עם האוזניות על הראש? (הגיטריסט)
K kiticat New member 16/5/03 #6 מה הקשר? אני שאלתי למה בראד מסתובב עם אוזניות? הוא אמר בריאיון שהוא שמח שהם עושים קליפ חדש כי זה מאלץ אותם לקנות לו זוג חדש.
מה הקשר? אני שאלתי למה בראד מסתובב עם אוזניות? הוא אמר בריאיון שהוא שמח שהם עושים קליפ חדש כי זה מאלץ אותם לקנות לו זוג חדש.
C Cupid In Hell New member 16/5/03 #7 בירה נשר זה הולך ככה: קראי ביוגרפיה על בראד ותראי מה הוא אומר שזה קשור למדע בידיוני והוא לא יכול להרחיב על זה!!!
בירה נשר זה הולך ככה: קראי ביוגרפיה על בראד ותראי מה הוא אומר שזה קשור למדע בידיוני והוא לא יכול להרחיב על זה!!!
K kiticat New member 16/5/03 #8 אתה יכול לתת לי קישור לביוגרפיה שזה מצויין בה בפירוש? אני מתה מסקרנות?
« «Spider» New member 16/5/03 #9 לא כתוב שם הרבה על האוזניות אבל קחי בכל זאת http://lpisrael.freewebspace.com/brad.htm
O olly v New member 17/5/03 #10 לא יודעת איך זה קשור למדע בדיוני אבל גם אני אוהבת ללכת עם אוזניות , זה ממש נחמד ולא צריך לשמוע את כל החארות של העולם והזיבולים , פשוט שומעים מה שרוצים...
לא יודעת איך זה קשור למדע בדיוני אבל גם אני אוהבת ללכת עם אוזניות , זה ממש נחמד ולא צריך לשמוע את כל החארות של העולם והזיבולים , פשוט שומעים מה שרוצים...