אם מישהו מוכר כרטיס להופעה של מייק פאטון-פליז

einavita

New member
אם מישהו מוכר כרטיס להופעה של מייק פאטון-פליז

שמי עינב-מוזיקאית, מייק פאטון הוא המוזיקאי האהוב עלי,ולא הספקתי לקנות כרטיס. אם מישהו מכם מוכר כרטיס (או שניים)-או מכיר מישהו שמוכר כרטיס-צרו קשר 0502504539 [email protected] מסנג'ר- [email protected]

Get Out

New member
זה היה ממש בצחוק ...

רציתי לראות עד כמה אנשים מטורפים לראות את פאטון ... אני לא מוכר את שלי

Bordeaux Tale

New member
מסתבר

שדווקא יש אנשים שמוכרים ב-500. (אני מכירה אחד כזה). אבל אני עדיין לא מבינה מי יקנה את זה.

חולוני

New member
היום במשחק העלייה לליגת העל של הפועל חולון

נגד ב"ש כל הכרטיסים נמכרו כבר שלשום, אז הגעתי וחיפשתי ספסרים, איזה מעפן אחד רצה למכור לי כרטיס ב-300 ש"ח, כמובן ששלחתי אותו לחפש ובסוף מצאתי כרטיס ב-50 ש"ח.

Get Out

New member
תשלם לי כסף אני לא נכנס למשחק כדורגל

האייקיו שיש בכל המגרש יגרה לי את המוח

ArsaWhat

New member
אז יושבים ביציע של המכובדים :)

כמה זמן לא הייתי במגרש כדורגל. הייתי בארה"ב באיצטדיון בייסבול, 40 אלף צופים והכל מתוקתק ומסודר, תשתיות ומתקנים ברמה, ועוד הולכים להרוס את האיצטדיון ולבנות אחד במקומו, לא מבין את האמריקאים האלה... אני מת פעם להיות באיצטדיון באנגליה, שם החוויה פשוט מושלמת. גם לא משחקים בסלואו מושן, כמו בליגת ה"על"... והאוהדים יודעים לעודד. אחח, למה לא השאירו את המנדט הבריטי

sceptic

New member
../images/Emo190.gif גמר גביע 1995 לא נשכח, לא נסלח!

בני הרצליה ז"ל

חולוני

New member
עדי גורדון בן זונה!!

מקום 2 ב"פנקס השחור" של אתרי אוהדי שער 3 - "הקומץ": עדי גורדון הגיע להפועל חולון בשנת 94 במסגרת מסע הקניות של נחום מנבר הפושע, נחשב בזמנו לרכז מספר 1 בישראל ולאחד הטובים בכל הזמנים בתפקידו. ואכן ככל שעברו המחזורים, ככל שחלפו המשחקים התברר שזה היה צעד חכם. עדי בלט, מסר, קלע וזכור במיוחד סל הנצחון מול אילת בשניה האחרונה. חולון הרבה בזכותו הגיעה לצמרת הליגה כשהיא דורסת בדרך כל מה שזז כולל האימפריה מתל אביב. גם בגביע מחצנו כל מה שזז והגענו לגמר! אוו......גמר גביע המדינה!!! מרץ 1995!!! הפועל חולון מול בני הרצליה!!! יד אליהו מתמלא ב 9500 אוהדים, מתוכם 6000 מטורפים בסגול!!! אף אחד לא חשב שהקבוצה החיוורת מהשרון תהווה איזשהוא מכשול לקראת זכייה ראשונה בכל הזמנים של המועדון החולוני! צדקו כולם. הרצליה לא הייתה המכשול. מי שכן היה, זה דווקא גורדון! שביתה איטלקית שלו במהלך המשחק, תוך כדי הפגנת זילזול מכוון לאורך כל המשחק, איבודי כדור של ילד בן 4 והתעלמות מהמאמן הגדול ביותר בהסטוריה של הכדורסל הישראלי, רלף קליין שאימן באותה עונה בחולון, גרמו להפסד העצוב ביותר בכל הזמנים ולעונשים כבדים שבאו עונה אח"כ בעקבות תגובה לגיטימית של 6 אלף חולונים שרצו בסך הכל את הכבוד שלהם בחזרה! עדי גורדון חזר בסוף אותה עונה להפועל ירושלים, ובמפגש בין שתי הקבוצות בחולון בעונת 95-96, הוא הגיע בליווי מאבטחים, זכה לכתובות גרפיטי לפני המשחק, וכמובן שרעדו לו הביצים והוא הפסיד בחולון ל 2500 משוגעים ביציע! לעולם לא נסלח!!!

ArsaWhat

New member
אנשים שיש להם כסף וזה ממש חשוב להם

סתם לדוגמה, תפתחי טיימאאוט לונדון או ניו יורק בסקציה של ההופעות, עכשיו שם מופיעים אמנים בקנה מידה עולמי בתדירות הרבה יותר גבוהה מאצלנו, והופעות של אנשים כמו פול מקרטני או אלטון ג'ון או ברוס ספרינגסטין יכולים להגיע למאות דולרים במקום טוב (כי לרוב הם מופיעים במקומות גדולים), ויש מי שישלם. ולא דיברתי בכלל על ספסרים שאצלם המחיר יכול לטפס, אם נגמרו כל הכרטיסים. עכשיו כל הנ"ל שפירטתי הם די מיינסטרים, אבל שוב, אני בטוח שגם באינדי לא חסרים אנשים עם כסף פנוי שישלמו אקסטרה עבור הופעות שנגמרו מראש, גם אם בקטנה.

ArsaWhat

New member
באותו הערב אני בקומפורט 13 בקיד קואלה

ומי שלא יודע על מי אני מדבר, קודם כל שיתבייש, ואח"כ שייכנס ליוטיוב ויחפש. הבן אדם פשוט גאון.

G4rfi3ld

New member
אני מוכר את שלי ב-1000

עם כל אהבתי העצומה לפאטון, תמורת רווח של 800 ומשהו שקל אני מוכן לוותר על ההופעה הזו. כמובן שאם זה היה פיית' נו מור/באנגל ואולי טומאהוק/פאנטומאס, לא הייתי מוותר על זה בעד שום הון שבעולם. חבל מאוד שהסט של קיד קואלה באותו זמן :( בכל מקרה יהיה אחלה סופ"ש, יום לפני יש את הבלאק ליפס, בצהרי השבת יש איזה פסטיבל עם הופעות טובות...יהיה שמח.

למעלה