אם מישהו עוד נכנס לפה...

אם מישהו עוד נכנס לפה...

1. קיבלתי 100(!) במיד טרם במתמטיקה
! 2. שאר המיונים הם 96ספרדית , מדעים 94 (
נקודה אחת מA+ אבל נראה לי שזה הציון הכי גבוה בכיתה), B+ באנגלית, כמו כל הכיתה, ובהסטוריה 86, כי שכחתי לענות על 2 שאלות. היה אמור להיות 88... 3. תרגילים. נא לא לפרסם תשובות בכותרת, כדי לתת גם לאחרים הזגמנות לפתור... א. x^87-125m^15= ב. t^6n+b^33n= ג. 64m^3-h^162=

Mr Pointy

New member
היי! סליחה שלא נכנסתי הרבה זמן...

כל הכבוד! גם אני קיבלתי מאה בתעודה של המחצית במתמטיקה (אתגר) בפיסיקה קיבלתי 100, בביולוגיה 100, בהיסטוריה 95 ובאנגלית 90 (מיס פרנקנשטיין עיגלה לי מ- 93 ל- 90!!! שתלך ללמוד מתמטיקה!) אני לא חושב שיש כאן אנשים שיענו על השאלות... :) לענות? זה אותו רעיון כמו התרגילים שנתת לי באיי סי קיו...

מזל"ט ../images/Emo65.gif!

אתה מוזמן לפתור. בעקרון הבעיות הן בשביל ניר כי הוא ביקש...

saradin

New member
diet

Mr. Pointy, אתה מאוד היפר אקטיבי, ואתה יודע את זה.. :) איזה פורום נחמד! אבל צריך עוד לפרסם אותו קצת, כי אם נכלול גם אותי, ואני פה פעם ראשונה, אז נגיע לארבעה אנשים שנמצאים פה, ביום טוב... בהצלחה! אני, בכל אופן, נשארת.. וניר לימד אותי איך עושים את התרגילים האלה, אגב..

../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif ברוכה הבאה!

הבעיה היא שכולם אומרים שישארו, ונוטשים... לפחות ניר י... חחח... תודה! חחח, איך מתמטיקה מתפשטת, ממש כמו חשפנית...

Mr Pointy

New member
../images/Emo46.gifאתם קקה!

אתם קקה זה דניאל ברוס אני אצל זיידל והייתי לפחות מצפה שתודדיעו לי על זה!!!!! איזה קקה!!!!! :):):(:(

nirte

New member
דניאל הוא מפגר דניאל הוא מפגר....

גררר גררר גררר... דניאל הוא יאיר אלברטון קטן במזוודה של ארקדי!

Mr Pointy

New member
ניר הוא זונה!

ניר יא אפיזודה חברתית בתוך תקופת השלטון הדיקטטורי של לאה פרייליך!

nirte

New member
דניאל הוא...

יורם בתוך הכובע של דינה וגם רונית בתוך אילנה ש. והוא גם שרה בתוך הפיתה המלאה בעובש של רגב.

Dragon Warlord

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gifשלום אנשים!

לקחתי יוזמה כי זיידל אוווווווו לא אמר לי והצטרפתי! הי ג'ניפר מה קורה ניר אתה ליאור ניימן ניצחתי! אה וגם גל ששון, אתמול היא אמרה לאמיר כירידה :"אמיר מזל שיש לך משקפיים למה אתה לא רואה טוב" חהחהחה איך נקרעתי אבא שלי אמר שאם אני לא אשפר את התתעודה הוא מעביר אותי לזיו! ויש לי אחלה תעודה!!!! :) טוב לא משנה ניר אתה קקה ואתם באמת צריכים להודיע לעוד אנשים!מי בינתיים יש פה? איזה אתר מסורבל לא יכולתם לסבך את זה עוד קצת!? אולי עוד \html פה או co.uk\ipaddres שם טוב לא משנה ...

../images/Emo13.gif

אתה רציני? היא אמרה "אמיר מזל שיש לך משקפיים למה אתה לא רואה טוב"?! חחח... דניאל, איזה מזל שאתה נועל נעליים, כי אם לא, היית יחף! הא, ניצחתי את כוווווווווווווווווווולכם! יש לך תעודה באמת טובה... ועוד גם יחסית לליד"ה. אבל אני מציעה לך להתחיל לחרוש קצת... נו, תראו מי שמדבר... אני אף פעם לא מכינה ש.ב בהסטוריה... נו, זה "קצת" הוריד לי את הציון... בינתיים זה אני, מתן ז, ניר ט, ופעם פעמיים ניר י... ואתה

Mr Pointy

New member
אם כבר מדברים על הפיתה של רגב..

הוא בכלל לקח אותה? :) ראיתי ששמו לו הרבה דפים על הפיתה (בצד של החומוס חחח)... מי מביא אוכל השבוע לערבית? לא אביב ותמר? צריך לחשוב מה לשים לו.. MWHAHAHAHAHAH!!!!

../images/Emo128.gif

לא קראת את התרגיל נכון... זה T בחזקת 6N וB בחזקת 33N. אבל ניסיון יפה
. לא עשיתי דברים עם ספרה משותפת, כי עוד לא הסברתי את זה לניר...

למעלה