אם מישהו ראה ערוץ שתיים לאחרונה

פלומפי

New member
אם מישהו ראה ערוץ שתיים לאחרונה

אז מה אתם חושבים על העובדה שערוץ שתיים איתנו בכל רגע במהדורות מיוחדות-משדר המשבר... עכשיו אני הרבה יותר רגועה, כי ערוץ שתיים נמצא בחזית! דעתכם?!?

e-shfiyut

New member
אוו...נרגעתי...

מיקי חיימוביץ` השרירית תגן עלי מהאבן הענקית שעפב לכיוון הראש שלי... סבבה.. וברצינות, חוץ מלדכא את העולם וליצור אווירת מלחמה כי הם לא באמת יודעים משהו... הם מזבלים ת`מוח ושיש ידיעה חדשה הם מודעים... וממשיכים להתפלסף...זה סתם... אבל אם הם נהנים מזה... אני בכל מקרה לא ראיתי טלויזיה יותר מ10 שעות מתחילת החופש הגדול... ואני לא צוחקת... אמנם הטלויזיה דלוקה בסלון אבל אני לא מתיישבת מולה ומסתכלת... ראיתי יותר קולנוע מטלויזיה ב3 חודשים האחרונים... ואי...אני חייבת לראות קצת טלויזיה. לירן

Black Star

New member
כמה נוח להתנהג כמו יען

טוב, אז לא לחלוטין. הייתי שמחה להיות בת יענה לחלוטין, לתקוע את הראש בחול ולא לשמוע חדשות, אבל זה בלתי אפשרי. אז... כמה שפחות :) אני שומעת חדשות אולי פעם בשעה- אם אני שומעת רדיו- ולא פותחת טלויזיה בכלל בשביל חדשות. זה הכי כיף, זה הכי שפוי, אחרת אי אפשר לנהל חיים נורמלים..

שני16

New member
מצווה..

בהתחלה,עוד הייתי דואגת להיות כל היום מול החדשות...ביום ששמעו על החטיפה הייתי שעות מול ערוץ 2.... עכשיו למדתי להרגיע.יש בלגאן כל הזמן,מספיק לשמוע עליו פעם בכמה שעות מאשר כמה פעמים בשעה...הרי גם ככה הם לא מחדשים כלום.... אבל אני חושבת שזה טוב שערוץ 2 משדר מבזק כל הזמן(זה לא שזה מפריע לנו לראות משהו טוב בטלוויזיה....).יש מספיק אנשים לחוצים בארץ,ואולי זה מה שמרגיע אותם...יש את כל המכורי חדשות האלה,ואני אישית מכירה כמה,אז אולי מה שהם עושים זה בעצם מצווה.......

פלומפי

New member
כמה שאת צודקת

ככה זה הכי נוח. כי אם היינו רואים חדשות כל היום קרוב לוודאי שהיינו מתחילים לחלום על יעקב ומיקי רצים בשדות הפתוחים (אני מושבניקית ולכל אחד החלום שלו...) כשיד אחת אוחזת במיקרופון ושניה ביד של השני... יהיה בסדר!

Cleopatra

New member
מיקי חיימוביץ` ויעקב איילון

מה זה חמודים ביחד... הם חייבים להיות ביחד. במילניום הם התנשקו. הידעתם שיעקב איילון דורג כאחד מעשרת הגברים הסקסיים של מדינתנו?

למעלה