אם מישהו תהה אם אפשר לקחת אפונה בתרמילים

jen711

New member
אם מישהו תהה אם אפשר לקחת אפונה בתרמילים

ולהכין ולאכול גם את התרמילים כמו אפונת שלג.
אז לא.
אימא הייתה משוכנעת שכן אבל זה לא יצא טוב...
 

TCHM

New member
אני לא תוהה, אני משתמש בתרמילי אפונה רגילה...

בתנאי שהם טריים והאפונים בהם עדיין קטנטנים.
מעט פחות עדינים אבל טעימים.
 

נירהמ1

New member


 

שרון 337

New member
בטח שאפשר עם התרמילים ,להקפיץ עם מעט תיבול, וזה מוכן לאכילה.

 

ybo4

New member
הסבר לעניין התרמילים

התרמילים של האפונה כשהיא צעירה נהדרים לאכילה - אפשר פשוט לקטוף מהשיח ולאכול. הם מעט מתוקים, וממש טעימים.
כל זה כאשר האפונה עדיין צעירה, והאפונים לא התפתחו.
כשהאפונים מפותחים ואוכלים אותם, התרמיל כבר עיצי למדי.
אין טעם לבשל תרמילי אפונה בשלה.
כמובן שאפשר לאכול אותם במקרה חירום, אם אין מזון אחר בסביבה.
 

שרון 337

New member
תרמילים עבים במצב עיצי יתאימו לבע"ח כמו כבשים פרות עזים וכו'

לבני אדם יתאימו למערכת העיכול העדינה,
קטניות עדינות ,כמו לוביה ושעועית ורוקה.
 

מיורין

New member
נשנושים

לפני שנים, בשוק בהלסינקי, ויקינגים מכרו תרמילי אפונים, קנינו ואכלנו כמו מקומיים: פתחנו את התרמילים ואכלנו אפונים חיים. זה וויקינגים - בריאות לגוף ולבלוטות הטעם...
 
למעלה