חחחח, ודאי שהן עלו במשקל, הן ספגו את כל המים!!
פטריות אצלי ממלאות תפקיד חשוב במטבח, אין סכוי שיצ'טמצ'קו,
הנכדים היו אצלי, פסטה בשמנת עם פטריות, שרימפסים בשמנת עם שום ופטריות...
אורז עם פטריות, צלי בקר עם פטריות... ועוד ועוד,
פסטה עם פטריות ברוטב עם שמנת: ממיסים 50 גר' חמאה בסיר. פורסים פטריות שמפניון ומטגנים אותם בחמאה...
שופכים עליהן קופסא גדולה של שמנת לבישול (יש 15% שומן ויש 10%) מבשלים יחד מספר דקות מתבלים באבקת מרק שורשים
אך אפשר לתבל גם באבקת מרק רגילה... מבשלים פסטה צינורות ומגישים עם הרוטב...
פסטה עם פטריות ברוטב עם שמנת: ממיסים 50 גר' חמאה בסיר. פורסים פטריות שמפניון ומטגנים אותם בחמאה...
שופכים עליהן קופסא גדולה של שמנת לבישול (יש 15% שומן ויש 10%) מבשלים יחד מספר דקות מתבלים באבקת מרק שורשים
אך אפשר לתבל גם באבקת מרק רגילה... מבשלים פסטה צינורות ומגישים עם הרוטב...
האם אפשר להחזיר לחיים קופסת פטריות שמפיניון גוססות שלפני שבוע היו טריות ?תודה [לא מקופסא].
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.