אם מישהי ראתה היום רפואה שלמה OFF

MiSsY 100

New member
אם מישהי ראתה היום רפואה שלמה OFF

אז היום בבוקר היה פרק ממש חמוד ומתקור לאלה עם ילדה אחת שחלתה במחלה מסויימת (לא זוכרת איזה ) ואותה ילדה לקחה כלב אחד מהרחוב אליה הביתה ואיך היא קראה לו מר ג'סטין טימברלייק איזה חמודה היא והכלב ממש חמוד אבל מסתבר שהוא יום אחד נשך וגרר את הילדה בבית ביד והוא שייך למישהו שעשה אליו הימורים על קרבות כלבים ומי שלקח את מר ג'סטין טימברלייק "הרדים" אותו והאחות היתה צריכה להגיד את זה לידיה והילדה בכתה וזה היה כל כך עצוב...... סתם משהו שרציתי לכתוב לכם זה קשר לג'סטין....

DIRRTY

New member
חח מדליק../images/Emo8.gif

ובננות אתן בודאי שמתן
שאני לא פעיל בפורום אבל אני צופה בו ומדי פעם מוחק הודעות לא לעניין

justin love

New member
אוייי...כן ראיתי את הפרק הזה איזה

מליון פעם...איזה מאמייייייייייייייי...

justin love

New member
חבר'ההההההה...מזכירה לכולם...

עוד מעט ממש עוד מעט יש יום הולדת לשווה המושלם החתיך הכוסון הבונבון הבובי הנשמה הטהורה המתוק ......של כולנו...ג'סטין טימברלייקלדעתי אנחנו צריכים להפגש ביום הולדת שלו זה יוצא בדיוק יום שבת מה דעתכם????? (באותו היום אני יפתח שירשור ענק ואני רוצה לראות את כולכם מגיבים להודעת היום הולדת שלו...חוץ מזה קנו לי מצלמה דיגיטאלית ככה שאני ישים בפורום תמונות להראות לכם מה עשיתי ליום הולדת שלו בתקווה שהמצלמה תעבוד...) אז שוב כולם יום ההודלת של ג'סטין מתקרבבבבבבבב....

justin love

New member
יש לנו בערך 4 או חמש..

והשמות שלהם הם דניאל שמדי פעם נכנס(תיכנס יותר מאמי) יניב (גם כן אותו הדבר...)הכוסון חחחח... דוד המנהלת של הפורום שלנו מותק מואהההההההה... ואחד שאני לא זוכרת את השם שלו אבל הכינוי שלו הוא jch7136 והכינויים של השאר אני לא זוכרת...

למעלה