אם מישהי רוצה

אם מישהי רוצה

לקחת הורמונים יש מצב שתצליח לשמור על זה שזה רק הורמונים או שתמיד היא תרצה להמשיך לצעד הבא?ואם יש כאלו שהספיק להם רק הורמונים ולא מעבר?

נאדה1

New member
נראה לי

שהרוב רוצות יותר מרק הורמונים אם הן מרגישות ממש בעיה מגדרית(טרנסיות).

Ellianne

New member
לעמוד בפני מה?

מזה שההורמונים ינסו לשכנע אותך לעשות ניתוחים? חחח

גם אני לפני שהתחלתי התרגשתי מזה אבל היום אני מבינה שההורמונים האלה זה שטויות, ואני אישית כבר מתייחסת אליהם בקלות דעת מוחלטת. הם לא ישנו לך את החיים מקצה לקצה.

ומה הכוונה ב׳להמשיך את המעבר׳? ניתוחים? יציאה מהארון?

Ellianne

New member
מנסיוני

אני כבר שנה לוקחת הורמונים ועדיין עוד לא יצאתי רשמית מהארון כטרנסית. הניתוח הראשון שלי עשיתי רק לפני חודש.

שוב, לדעתי, ההורמונים האלה הם שטויות... לא הייתי מייחסת אליהם חשיבות רבה...

נאדה1

New member
זה תלוי אם את מרגישה

אם אתה מרגישה אישה או לא.
אם את מרגישה אישה לא נראה לי שהורמונים יספיקו לך, את תרצי גם הסרות שיער,תוספות שיער,אולי ניתוחים, ניתוח תחתון ?! וכו'..

נאדה לא נראה לי שמשהו ירצה

הורמונים אם הוא לא מרגיש אשה
הענין אם הורמונים יספק את יצרי

נאדה1

New member
כמו שאמרתי

אם את מרגישה אישה ועברת את גיל ההתבגרות כבר, רוב הסיכויים שהורמונים בלבד לא יספיקו.

למה שטויות?

אשתי אומרת שזה צעד הכי גדול בכל התהליך הזה ואם הגעתי לזה כבר ההמשך ידוע -נישוי הפנים,לבוש ולאחר מכן ניתוח תחתון

נאדה1

New member
לא הבנתי

את קובעת את ההגדרה שלך על סמך אישתך או על סמך מה שאתה מרגיש ?
אולי תעשי פשוט מה שאת מרגישה.

ההגדרה שלי לא יכולה

להיות נוגדת באופן מוחלט ,לכן אני בוחר להגיע לעמק שווה

נאדה1

New member
אני לא מאמינה

שאפשר לשייך הגדרה עצמית לפי הרגשתו של מישהו אחר.
הגדרה עצמית צריכה להיות לפי הרגשה שלך בלבד.
אשתך תיהיה מרוצה מכך שההגדרה שלך תיהיה תלויה ברצונותיה ? שהיא כופה על עצמך להיות מישהו שאתה לא ?

RuthPeleg

New member
ההגדרה היא שלך

ההגדרה של מי שאת או אתה, היא שלך ושלך בלבד וכדאי מאוד למען הבריאות ושלמות שלך שתרשי לעצמך להיות אנוכית לגבי הגוף שלך והזהות שלך כי אלה באמת הדברים שהם לגמרי שלך ולא של אף אחד או אף אחת אחרת. לא משנה כמה היא קרובה. זה לא משהו שאת אמורה לרצות אף אחד לגביו. אם את חושבת בכלל על אחרים כשאת מגדירה את עצמך - you're doing it wrong.

זה אגב בנפרד לשיקול שלך מה לעשות לגבי זה. את עדיין יכולה לבחור רק לקחת הורמונים. אבל לפחות שלא תתכחשי למי שאת באמת. אל תעשי לעצמך משטרת מחשבות.

נאדה1

New member

אני לא מחפש הגדרה

אני מחפש דרך אפשרית לחיות אם הכי פחות השלכות ,וזה בגלל שאני מגן על משפחתי כמו שהלבייה מגנה על גוריה בגופה בשבילי אשתי זה כל חיי כמו שתי הבנות שלי אני לא יודע אם אתן נשואות ויודעות מזה ? אני 5 שנים נלחם ואני ימשיך להלחם יד טיפה אויר אחרונה - ומאמין שנתגבר על הכל לילה טוב

asheriko35

New member
מחפש תיאור -מבין אותך לגמרי

אני גם נשוי עם ילדה ואשתי בהריון
היא מתייחסת לזה בגועל קיצוני. כשאני מוריד שיערות, היא לא מתייחסת אלי, היא טוענת שזה דוחה אותה. הפשרה היחידה מבחינתה זה שאלבש בגדי נשים בחדר לבד, אספק את עצמי ואתלבש חזרה
מרגיז, מייאש, מדכא,
לא היה לי את הבשלות, הידע, היכולת ללכת על מהלך כזה לפני שנים, לפני הקשר הזוגי ואני מתייסר -מה אני צריך לבחור בין הזוגיות לבין הזהות שלי?
גם ככה המסלול טומן ים קשיים, פוחד לאבד פרנסה ולהיתקל בקשיים למצוא עבודה אחרת טובה, פוחד מבדידות
יותר מידי פעמים אני מחפש בגוגל- מה הדרך הכי לא כואבת להתאבד, עדיין לא מצאתי

אם תמשיכי ככה אני אגיד לך מה יקרה

אז את תנסי לדכא את האישה שאת בשביל האישה שאיתך. תחזרי לחיות כגבר לכל דבר, ידברו אלייך בלשון זכר, הכל. והיא תשאר איתך ותהיה מרוצה.
אבל הרגשות האלה שאת בעצם אישה לעולם לא יעלמו, הדיכאון שאת בגוף הלא נכון יהפך לעצבים על אישתך שבגלל רצונה הלכת נגד מי שאת, יום אחד את תגלי שאת מאשימה אותה בכל הגוף הזכרי הזה ותנטרי לה על כך. אני מנחש שבעקבות כך גם האהבה אליה תחווה קשיים.

התפשרות על מי שאת כי אדם מסויים רצה שתהיי אדם אחר היא מוטעית מיסודה ובסוף הכל הכל יתפוצץ לך בפרצוף.
אם לא תלכי אחרי מי שאת יהיו לזה השלכות הרסניות על כל מה שאת מנסה להגן עליו עכשיו, תחשבי על זה.

למעלה