אם מי אתם הייתם יוצאים למרוץ?

אם מי אתם הייתם יוצאים למרוץ?

אם מישהו שכיף לך איתם ותצליחו לשרוד איתו מסע ארוך או מישהו שמשלים אותכם בקטע שאתם חלשים (פיזי ,שכלי ,ניוט וכ"ו)

just Orli

New member
מישהו תומך

שום משימה שם - פיזית, שכלית וכו' - לא דורשת ממך להיות איש הברזל או איינשטיין. רוב המשימות דורשות ריכוז, אומץ, לפעמים מהירות, ובעיקר רוח טובה ושיתוף פעולה. לכן הייתי בוחרת מישהו כמו וובה - סבלני, רגוע, תומך ומכוון מטרה. בכלל, הזוגות שיש ביניהם את הדינמיקה הטובה ביותר הם אלה שמגיעים רחוק בסוף. אפילו החזקים והחכמים ביותר יפלו די מהר אם הם כל הזמן רבים.

אם מי שמערכת היחסים ביננו לא תלויה בגורמים חיצוניים

לדוגמא - האחים שלי.
קשר בין אחים הוא כזה שנבנה לאורך שנים ארוכות. האחים שלי (במיוחד מי שקרוב אלי בגיל) מכירים את נקודות החוזקה שלי ואת נקודות החולשה, ואני את שלהם. רבנו והתווכחנו על כל כך הרבה דברים לאורך השנים, ואנחנו תמיד יצאנו מזה יחד.
וכמו שההורים שלי לימדו אותי - אחים זה לכל החיים. מה שלא תעשו עדיין תשארו קשורים אחד לשני.
זה יתרון ענק כשאתה נכנס ל"סיר לחץ" שמשפיע מאוד על מערכת יחסים. אתה יודע שמה שלא יהיה אתה תשאר עם אותו בן אדם, שכבר מכיר אותך מכל הכיוונים, ואתה לא חייב "ללכת על ביצים" לידו.

רואים את מאוד טוב במירוץ הזה - איך יעל ורוני מצליחות כל פעם לחזק אחת את השניה. כשמישהי למטה - השניה מוצאת את הדרך להרים אותה, ולהיפך.
או אצל וובה ואלה - הם כבר אקסים. כלומר אין מערכת יחסים רומנטית שמחזיקה אותם יחד. הם מכירים אחד את השניה טוב, אבל אין מחוייבות להמשך היחסים - זה מאפשר להם להתמקד במירוץ ולא במערכת היחסים בינהם.

למעלה