אם מפטרים אחרי חופשת לידה... אם מפטרים אחרי חופשת לידה... האם אני זכאית לדמי אבטלה???
N noosh1 New member 27/11/04 #1 אם מפטרים אחרי חופשת לידה... אם מפטרים אחרי חופשת לידה... האם אני זכאית לדמי אבטלה???
ש שיר ורד New member 27/11/04 #2 כן , בתנאי שצברת תקופת אכשרה נכתב ע"י noosh1: אם מפטרים אחרי חופשת לידה... האם אני זכאית לדמי אבטלה??? לחץ כדי להרחיב... כן , בתנאי שצברת תקופת אכשרה
כן , בתנאי שצברת תקופת אכשרה נכתב ע"י noosh1: אם מפטרים אחרי חופשת לידה... האם אני זכאית לדמי אבטלה??? לחץ כדי להרחיב... כן , בתנאי שצברת תקופת אכשרה
N noosh1 New member 28/11/04 #3 שזה אומר??? נכתב ע"י שיר ורד: כן , בתנאי שצברת תקופת אכשרה לחץ כדי להרחיב... שזה אומר??? עבדתי לפני הלידה שנתיים רצופות..
שזה אומר??? נכתב ע"י שיר ורד: כן , בתנאי שצברת תקופת אכשרה לחץ כדי להרחיב... שזה אומר??? עבדתי לפני הלידה שנתיים רצופות..
ג גליה שמילוביץ עוד New member 28/11/04 #4 את עומדת בתקופת האכשרה נכתב ע"י noosh1: שזה אומר??? עבדתי לפני הלידה שנתיים רצופות.. לחץ כדי להרחיב... את עומדת בתקופת האכשרה תוכלי לקרוא על כך בקישור המצורף.
את עומדת בתקופת האכשרה נכתב ע"י noosh1: שזה אומר??? עבדתי לפני הלידה שנתיים רצופות.. לחץ כדי להרחיב... את עומדת בתקופת האכשרה תוכלי לקרוא על כך בקישור המצורף.