אם לא הבנת, זה תפקיד של המדינה ולא של אדם פרטי .שתבורך ושירבו כמותה,
שהבאת לנו את הידיעה החשובה הזאת.
האדם הפרטי שבכספו ראש ממשלה או / ו נשיא ארה"ב נבחרים משפיע יותר מנבחרי הציבור עצמם. עד כמה שזה לא נעים לפוליטיקאי יותר חשוב מי שתורם לו כסף להיבחר מאשר הציבור שהוא נבחר לשרת. לכן למרים אדלסון יותר השפעה מכל ח"כ, או חבר קונגרס או חבר סנאט.אם לא הבנת, זה תפקיד של המדינה ולא של אדם פרטי .
שוב אתה בורח למקומות אחרים .האדם הפרטי שבכספו ראש ממשלה או / ו נשיא ארה"ב נבחרים משפיע יותר מנבחרי הציבור עצמם. עד כמה שזה לא נעים לפוליטיקאי יותר חשוב מי שתורם לו כסף להיבחר מאשר הציבור שהוא נבחר לשרת. לכן למרים אדלסון יותר השפעה מכל ח"כ, או חבר קונגרס או חבר סנאט.
רק נזכיר שעד לפני כמה שנים השמאל-רל"ב נהג לתקוף את בני הזוג אדלסון על כל צעד ושעל שעשו בחייהםאם מרים אדלסון לא הייתה קיימת , צריך היה להמציא אותה .....
השבחים הם רק בגלל נושא החטופים, כשהאלמנה תמכה בבנט זה היה לפני שחבר לממשלת השינוי ואז בנט עוד היה סדין אדום של השמאל ונחשב לפאשיסט. ואני מניח שגם כעסו עליה על שתרמה לטראמפ כי רצו שביידן / קמלה האריס ייבחרו. עכשיו בנושא החטופים יש דעה דומה של השמאל ומרים אדלסון כמו שלגבי משפט נתניהו יש דעה דומה של הליכודניקים וחיים רמון ולכן חיים רמון שנחשב בזמנו לשמאל קיצוני שאפילו מופז כשהתמודד על ראשות הליכוד לפני שעבר לקדימה תוך כדי טען ששרון ז"ל חבר לשמלאנים קיצוניים כמו חיים רמון.רק נזכיר שעד לפני כמה שנים השמאל-רל"ב נהג לתקוף את בני הזוג אדלסון על כל צעד ושעל שעשו בחייהם. זאת לאור תמכיתם המסורתית במחנה הלאומי הישראלי ובטראמפ בארצות הברית. זה השתנה רק בשנים האחרונות, אולי לאחר פטירתו של מר שלדון אדלסון ז"ל, אולי לאחר שנוצרה תחושה בתקשורת שתמיכתם זזה מנתניהו לבנט. אולי סתם זה מהקטע השגרתי בו נדמה לרל"בניקים (שכידוע בהכללה לא סובלים מעודף אינטליגנציה) שכאשר הם משבחים את הגב' אדלסון, זה מתקבל בציבור כהשמצה כלפי שנוא נפשם נתניהו (ולך תסביר להם שאף אחד במחנה הלאומי לא רואה זאת כך).
אבל ההתקפות שהיו בעבר? ואי ואי ואי. מי שזוכר (וזה לא היה כל כך מזמן) ומשווה לאהבה, חיבוק ואתרוג שקיים כיום כלפי הגב' אדלסון, יתקשה שלא להתפקע מצחוק. כאילו, אני לא חושב שזה חדש למאן דהוא שהשמאל צבוע ברמות-על, אבל כשהוא הופך את לכל כך שקוף, זה סתם יוצא לו מגוחך
.
בכל מקרה פותח השרשור לגמרי צודק, אשרי הגב' אדלסון על פועלה למעננו בכל המישורים בהם היא פועלת ובכל עשייתה ענפה, שלה ושל בעלה בעבר.
או במילים פשוטות: הרל"ב משבחים את הגב' אדלסון אך ורק בגלל שנדמה להם שזה נתפס כעקיצה/התקפה/השמצה על ביבי. צובעים חרטטנים בלע"זהשבחים הם רק בגלל נושא החטופים, כשהאלמנה תמכה בבנט זה היה לפני שחבר לממשלת השינוי ואז בנט עוד היה סדין אדום של השמאל ונחשב לפאשיסט. ואני מניח שגם כעסו עליה על שתרמה לטראמפ כי רצו שביידן / קמלה האריס ייבחרו. עכשיו בנושא החטופים יש דעה דומה של השמאל ומרים אדלסון כמו שלגבי משפט נתניהו יש דעה דומה של הליכודניקים וחיים רמון ולכן חיים רמון שנחשב בזמנו לשמאל קיצוני שאפילו מופז כשהתמודד על ראשות הליכוד לפני שעבר לקדימה תוך כדי טען ששרון ז"ל חבר לשמלאנים קיצוניים כמו חיים רמון.
ברור שהשמאל לא אימץ את עמדות אדלסון בנושא ארץ ישראל והימין לא אימץ את עמדותיו של רמון. ואלה שלא פועלים משיקולים פוליטיים ובאמת דואגים לחטופים מרים אדלסון היא התקווה היחידה שלהם אז הם מחבקים אותה.
מזלנוהיא קנתה גם אותי. ראיתי אותה היום בראיון בפעם
הראשונה. שמעתי אותה אומרת כמה משפטים.
היא ממש הקסימה אותי.
לדעתך אם בעלה היה בחיים, הזוג היה נוהג באותה המידה, או שהבעל אם היה בחיים היה רוקד לפי החליל של נתניהו?מזלנו
השאלה הזו לא מטרידה אותי ולא מעניינת אותי.לדעתך אם בעלה היה בחיים, הזוג היה נוהג באותה המידה, או שהבעל אם היה בחיים היה רוקד לפי החליל של נתניהו?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.