אם משהו שכח כמה מאיר אריאל תרם להומופוביה

רונן0035

New member
אם משהו שכח כמה מאיר אריאל תרם להומופוביה

תודה רבה למאיר אריאל, ש"הביע את דעתו בלבד" וקרא לחברי הקהילה ההומו-לסבית "מדגרה של מחלות" ו"חבורה של סוטים" ואחר כך היתמם ולא הבין מה הבעיה עם מה שאמר ומשפחתו רק יללה על איזה עוול עשו לו תודה רבה למאיר אריאל שזרע בלשונו החדה את ההמופוביה הצרופה והטהורה שהתפוצצה לנו הלילה בפנים בדמות 14 נפגעים ושני נרצחים על רקע הומופובי. שיריו של מאיר אריאל ישארו לנצח וכך גם ההומופוביה שלו שיר כאב

רונית2007

New member
אתה אומר דבר קשה, אבל לצערי יש משהו בזה

אני מאוד אוהבת את מאיר אריאל אבל מה שאמר על ההומואים היה דבר מפתיע וקשה אני זוכרת כמה ידידים שלי שבכו אחרי שאמר את מה שאמר ולקח לו הרבה זמן להתנצל על זה הוא רק המשיך עם זה והחריף את הציטוטים ואמר כל הזה "אתם בסך הכל רק 10%" לי גם קשה לשכוח את זה והרצח של הלילה הוא באמת מזעזע אי אפשר להאשים אותו ישירות על כך אלא את ההומופוביה הכללית לצערי למאיר אריאל היה חלק נכבד בכך

משמרותי

New member
גם אותך קשה לי להבין

להכליל על מאיר את מה שקרה הלילה... ועוד כאוהבת מאיר... להפוך אותו לנושא הדגל של מתנגדי הקהילה,כשיש חברי כנסת ורב ראשי לשעבר המשמש כמנהיג דתי שעל פיו יישק דבר בקרב אוכלוסיה כל כך רחבה שלא מפסיקים להסית,נראה לי הגזמה פראית. או שגם אתם מוסתים... תגידו,לא מספיק סבל האיש מההתבטאות האומללה,שאתם זוכרים לו אותה 10 שנים אחרי??

רונית2007

New member
אתה צודק בזה, אבל יחד עם זה

משמרותי אתה צודק, סיעת ש"ס באופן כללי, שגם מאיר אריאל סלד ממנה מאוד, מתנהגת בצורה חסרת אחריות ומשתלחת באוכלוסיה הזאת אבל צריך לזכור שמאיר כיוון כלפיהם טילים בליסטים ולא חדל לירות אותם לעבר האוכלויה הכל כך פגיעה הזאת. עכשיו אעשה השוואה רק לצורך הדוגמא ולא לצורך ההשוואה המוחלטת חלילה: רצח רבין גם הוא נבע משנאת חינם שהלכה והצטברה כלפי השמאל במשך שנים וכלפי רבין. ככל שחלף הזמן והצטברו עוד אמירות - כך הפך להיות הרצח לגיטימי. על כן גם במקרה הזה, כל מי שהשמיע את דעתו הפומבית נגד גייז באופן כה קיצוני, ואני מכלילה גם את אריאל זילבר ואת מאיר אריאל ואלי ישי וניסים זאב ועוד ועוד - לכולם יש חלק בשנאה ובכלל, מאיפה מאיר אריאל הקריץ את האמירות הללו? לאלוהים הפתרונים. אני חושבת שהוא הכה את הקהילה בתדהמה קשה שעד עכשיו הם לא התאוששו ממנה ואל תקח את זה כל כך בקלות. זאת לא היתה פליטת פה אומללה. זאת היתה משנה סדורה שהוא נשא ברבים במשך חודשים ארוכים. גם בראיון האחרון לפני מותו הוא חזר עליה והתלונן ש"אסור להביע דעה?" אני זוכרת את זה טוב מאוד. יש הרבה שהוסתו ע"י הדברים שהוא אמר והסכימו איתו כל איש ציבור שקורה ומסית נגד קהילה מסוימת, יש לו אחריות

משמרותי

New member
תתביש לך!אתה הוא שזורע

שנאה,לעצמך ולקהילה שאתה מייצג! להזכירך היו נסיונות של פגיעה פיסית במאיר! לבוא לכאן,לפורום הזה,ולהכריז שדברים שמאיר אמר לפני עשר וחצי שנים,הם המניע לפיגוע המזוויע בת"א עוד לפני שהמפגע נתפס,עוד לפני שהתחילה בכלל החקירה,זה הרבה מעבר לחוצפה! זאת רעות רוח ופרובוקציה מהסוג הנמוך ביותר שאפשר לרדת אליו! אני מתאפק איפוק רב,כמנהל הפורום שלא למחוק את ההודעה הזוועתית הזאת ו"להעלים" אותך,רק בשביל לאפשר לחברי הפורום להגיב. אני פשוט לא קולט איך אתה שאוהב את שירי מאיר,יכול לכתוב הודעה כזאת,ועוד זמן כה קצר אחרי הארוע...

רונית2007

New member
משמרותי, להזכיר לך מה תרצה אמרה?

להזכיר מה תרצה אמרה שצריך לעשות לגייז? להזכיר מה שחר אריאל אמר שצריך לעשות לגייז? בואו לא ניכנס לזה מאיר אריאל הפיץ שנאה שלא היתה כמוהה כנגד הגייז ואל כך הייתי מציעה לך לשתוק

אהבתי את מאיר אריאל למרו תשהיה הומופוב חשוך

אני אוהב את היצירות שלו אבל בתור בן אדם הוא היה הומופוב ואין מה לעשות האיש הביא הרבה שנאה ולכן חטף על זה התנגדות וטוב שכך. אל תהפוך אותו לקדוש מעונה

ערב קשה

לצער כולנו, היום אירע מקרה עצוב וכואב. ליבי כואב עם הנפגעים כמו כולם אני חושבת, מהדיווחים ברדיו ממש היתה תחושה של קבלה מלאה ומכובדת של הקהילה.(כמו שאמור להיות) בתור בתו של מאיר לא אפגע מדבריכם. אם זה עוזר לכם לפרוק את הכעס דווקא כאן, אז בבקשה, רק לשמור על תרבות דיון ושפה (הכעס מוצדק, אך לא על מאיר אתם כועסים באמת) אין טעם להתלהם ולתקוף אדם שמת 10 שנים כבר. אני יודעת שישנם אנשים שעדיין מחזיקים חזק את העניין ההוא ולא עזר לו שהתנצל ושוב התנצל. גם בטח לא יעזור אם אגיד שכמה מחברינו הטובים...אז חברה תרגעו, אנחנו חושבים שמה שקרה היום הוא נורא בדיוק כמוכם. ואם זה קצת עוזר, קבלו את התנצלותינו הכנה על דבריו מאז. אחרי שהסבירו לו לעומק הוא הרגיש טפשי אבל דעו שהרבה ממה שנכתב אז, היה בולשיט של כתב ועורך שחיפשו דם, בואו לא נכנס לזה. מאחלים החלמה מלאה לפצועים וצערינו עם ההרוגים.

רונן0035

New member
מודה שהתרגשתי מדי, אנא קבלו דבריי בהבנה

משמרותי ושירז, אני מודה שמעט התרגשתי בדבריי ייתר על המידה. אני אוהב את מאיר אריאל מגיל אפס ובגלל זאת, אמירותיו אז היו כסכין בליבי. אך אני מבקש לחזור בי מהטון המתלהם שלי. אני כן מבקש לא לשכוח ולטאטא מתחת לשטיח הערגונות את אותם דברים קשים שאמר ושגרמנו סבל ובכי לרבים מהקהילה. אני יודע שהמשפחה יודעת את זה ומבינה לליבם של הפגועים. אני אוהב את מאיר ויצירתו בכל מקרה כיוון שהתנצל על כך. אומנם מעט מדי ומאוחר מדי - אבל התנצל ולכן מודה ועוזב ירוחם.

משמרותי

New member
מבין,מקבל ומחבק אותך

לאות פיוס בינינו. מקווה מאד שהתעמקות ולימוד יצירתו וכתביו של מאיר יאירו לך איזה אוהב אדם באשר הוא אדם הינו מאיר. בהזדמנות אספר לך על ההיכרות האישית שלי אתו רק תזכור שמאיר היה מסיים את הופעותיו ב"כל ישראל חברים ואהבת לרעך כמוך" ומפנה אותך לשירו "מדרש יונתי". שיהיה לך יום טוב

דקל נור

New member
קצת הגזמתם לדעתי

להאשים אמירות של אדם עשר שנים לאחר מותו במקרה שקרה ??? אני חושב שזה מוגזם מידי. לא הסכמתי עם אמירות אלה אז וגם לא מסכים עם ההקשר שאתם מנסים לעשות פה אם זה מה שנשאר לכם לעשות אני חושב שהבעיה שלכם קצת יותר קשה בפן התקשורתי. צר לי על הנרצחים ורפואה שלמה לפצועים שבוע טוב

רונן0035

New member
למה אתה אומר "לכם". מאיפה אתה יודע מי אני?

"זה מה שנשאר לכם לעשות" ??? מאיפה אתה יודע מי אני ואת מי אני מייצג תסתכל על עצמך ותבין שהכללת על פי דעה קדומה אני כלל לא גיי

דקל נור

New member
לא התכוונתי להעיד

על כוונותיך המיניות תקרא שוב את תגובתי!!!! זה גם ממש לא מעניין אותי ,זו זכותך המלאה להיות מי שתרצה. אני חושב שיש הגזמה בנסיון לקשור בין הדברים ואם אתם באים אחרי עשר שנים(הכוונה באתם לא מעידה על נטיות המגיבים) ומנסים ליצר קשר אז יש לכם(הכוונה בלכם לא מעידה על נטיות המגיבים)בעיה . אני לא יודע מאיזה כוונה הגיע המרצח השפל .אבל גם לא נראה לי שהוא מושפע ישירות מאותו ראיון אומלל לפני יותר מעשור מקווה שהבהרתי את דבריי טוב יותר ברכה והצלחה בכל אשר תבחר

תעברו הלאה

די עם זה כבר, הוא התנצל וחזר בו ב-100% ממה שאמר, למה אתם חייבים לזכור לו את זה? למה תמיד להעלות את זה? אותו דבר עם אריאל זילבר, יאללה, התנצלו, תעברו הלאה. יש פה בעיה במדינה שכולם מנסים להיות פרות קדושות. כשאריאל זילבר דיבר בעד המתנחלים ודיבר כנגד ההומואים כולם החרימו אותו והכל, אבל כשערביי ישראל מדברים בדבר השמדת היישות הציונית, עוברים הלאה וכאילו סולחים להם, כולם מנסים להצטדק פה ולהיות אנשי שלום ושוויון- כלפי חוץ, כלפי פנים המצב הפוך בדיוק- כולם פה גזענים בטירוף- חילונים לחרדים, חרדים לחילונים, מזרחיים לאשכנזים, אשכנזים למזרחיים, אדם לאדם זאב במדינת היהודים אז על מי מנסים לעבוד פה? די עם הצביעות- הוא ביקש סליחה- תסלחו לו. לא להתקע בגלל התבטאות אומללה. כל אחד נהיה שוחר שלום וצדק.

למעלה