אם משהו שמע אשמח לעזרה,לאחרונה היתחלתי לחפש

אם משהו שמע אשמח לעזרה,לאחרונה היתחלתי לחפש

פחח,יש לי גוף מודל 46,לפי הגובה,1.88 ,אני מיני וואן,מנוע חזק מאוד,הפח לא משהו,ישנו בסיס אדום מוצק,זקוק רק לצביעה רצוי בצבע אדם לא משנה הגוון,לאחרונה בוצעו טיפולים באיזור ים המלח מאוד מרגיע אבל החלודה חוזרת.אשמח להצעות. נ.ב הגוף מותאם להפליא למנוע יקר מפז[מיוחס לכול מי שזקוק לפחחות]

ds213

New member
../images/Emo230.gifשלום לאיש הפח,אצל הקוסם מארץ עוץ כבר ביק

ביקרת....מאחר ולב יש. לגבי הפח והחלודה צריך רק לשמןןןן. היית בים המלח? מה
אל ה
ת

שלום למורה

לא הייתי בים המלח ,הרי הייתי מדווח למועצה הפדגוגית על חופשה.בכל מקרה לקראת סוף אוגוסט וגם זה לא סגור,מה שכן צריך זמן לעצמי,אחרי השנה הזאת אני מבין את המורים,לגבי יציאה לחופשה[אני יסביר בהיזדמנות]לא מסכים עם אורך החופשה,יש מעט מורים .מעט זמן ללמוד והרבה חומר לדחוס,נוסיף 40 ילד בכיתה,ותקבלו הרבה ילדים נופלים בין הכסאות.הייתי מוסיף יותר מורים מקצר חופשות,ארוחות צהרים כמובן,חוגי העשרה זה מה שעולה במעבד הישן שלי כרגע.כל טוב

ds213

New member
../images/Emo230.gifאהלן מני ........

ארוחת צהריים: אצלנו בבה"ס בתחילה גייסתי לחמניות פיתות וממרחים ,טונה וכ"ו להזנה היינו מכינים לכולם סנדווצ'ים. השנה המנהל הרשת ואנוכי גייסנו תקציב לארוחת צהריים לא יאמן מדהימה באיכותה כמו מסעדה. אין לי תלמידים שנופלים/ות בין הכסאות הם חשובים לי מכדי שאניח להם ליפול .(יש כתבות נכתבו על עבודתי הצלחותי והצלחות תלמידי) יש לי קבלות ,אני לא מתרברבת. אני מגייסת מלגות לימודים ומענקים בסך 1200 ש"ח לתלמידים במצוקה +ביגוד הנעלה ציוד בה"ס וכ"ו.מכורה לעבודה בכל ליבי. מס' תלמידים בכיתה : משתדלים לשמור על כתות קטנות. חוגי העשרה תמיד התנדבתי דרך אגודת על"ם והעברתי פעמיים בשבוע חוג במרכז קליטה "האני המאמין שלי לכל ילד מגיעה הזדמנות שווה וחוגים העלות יקרה אז החוג והציוד ממני הכנתי איתם שעורי בית אח"כ יצירת אמנות ובשעה השלישית סיפור כשכל אחד קבל ספר מתנה (רכשתי במחיר מוזל מדני ספרים) בשנים האחרונות כבר לא המרכז קליטה נסגר אז בחופשים אני מתנדבת בבאר שבע. אמרתי אני אוהבת להיות עסוקה. נשתמע בייייי

בוקר טוב לכולם

וגם לך המורה,כל הכבוד לך על מה שאת עושה,אבל אני חלילה לא מבקר אותך,רק את המערכת,הבעיה שאנחנו לא חיים באיסלנד פינלנד,סקוטלנד וכל מדינות הסטלבט,רוב הכסף הולך לביטחון ולא לחינוך ולבריאות,שמבחינתי צריכים להיות באותה רמה תקציבית.כל טוב ויום נעים

אהלן,עושה חשק לעלות על גיפ כזה,לא יצא לי עף

פעם להיות בטיול שטח.מקצה השיפורים מתאים יותר לזפלין.תודה על הקישור.

zepelin

New member
היי מני. רק במוסך מורשה !!! הצבע אצל החאפרים

מתקלף, דוהה בשמש והאוטו נראה כמו זיקית
. אם חשקה נפשך בטיול ג'יפים, אשמח לקחת אותך לטיול כזה. לאחרונה אני בעיקר רוכב על אופני שטח במדבר אבל אסור לנוון את הג'יפ. באוקטובר אהיה בים המלח, אם אתה בסביבה אשמח לטייל ביחד.

אהלן זפלין האם הטיול מלווה רק במוסיקה של לד

זפלין או אפשר להוסיף את פריד אלעטרש?.בכל מקרה תודה אשמח אם יצא לנו להיפגש,כרגע אני לא מתוכנן לרדת באוקטובר[יש שמש בכלל?] אולי בסוף אוגוסט וזה גם בספק.

zepelin

New member
היי מני. לד זפלין נחמד. במדבר בלילה, עדיף

לוותר על המוסיקה ולהנות מרחשי ומאויר הלילה המדברי. אני יורד באוקטובר כי לימדו אותי "הכן את עורך לחורף".

מסכים

אני בעד המוסיקה של הטבע,זפלין אצלנו כל השנה זה הכן עורך לחורף.

שבת שלום - אני חשבתי ../images/Emo24.gif

אתה בכלל שומע שושנה דמרי ויהורם גאון, וכשיש לך מצב רוח , דבר נדיר בימנו גם אמיר בניון. איך אמר ג'וג'ו "מה זה החרטה הזה"? במדבר שומעים: את זה.

ds213

New member
../images/Emo230.gifיונה ,אהבתי. שבת שלום לכולםםםםם../images/Emo13.gif

תראה- אני לא יודע כמה אחוז פסוריאזיס אתה?

אם אתה מדבר על 30-35 אחוזים משטח הגוף וללא דלקת פרקים צור איתי קשר במיסרנים כדי לבדוק עד כמה אתה רציני ומוכן להשקיע מעצמך כדי להילחם במחלה ולשפר איכות חייך.

אהלן ישראל

מה שלומך,אני סובל מדלקת פרקים פסוריאטית עם עיוותים די קשים,פסוריאזיס די פעיל,לא לוקח תרופות מזה כשלוש שנים,גמרתי איתם,ים המלח זה המזור שלי כרגע,מכיוון שהוא מזור חלקי כי הפסוריאזיס חוזר,לא רואה בו את הפתרון הסופי למחלה אלא רק עזר,החלטתי מראש שאני יורד לשקט נפשי בלי צפיות שהפסוריאזיס יעלם לו,לאחרונה החלטתי עם עצמי על רפוי עצמי ואני מרגיש בסדר אין לי קשקשת עבה ומעצבנת כמו קודם,הפסוריאזיס קיים והוא פעיל,בגללי הוא מינורי.אני ימשיך בדרך הזאת לחיות כרגיל בלי מחשבות על משחות ודרכי רפוי,אני 20 שנה בזה וניסיתי הכל. נ.ב הספחת היא כמו בולען רוצה עוד ועוד,החלטתי להפסיק לספק לה.כל טוב ורגיעה נפשית.

הפתרון לפסוריאזיס

הדבר הכי טוב שאני יכולה להציע לך הוא ליסוע לים המלח ואני אומרת את זה מניסיון. (אח שלי חלה בפסוריאזיס ושתי נסיעות לים המלח זירזו את הטיפול) אני יכולה להציע לך שירות הסעות לים המלח בחברת הסעות בה אני עובדת...

zepelin

New member
וואלא ?? אם זה עוזר, אני מזמין, הלוך וש

וב הלוך ושוב הלוך ושהלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב הלוך ושוב. תרשמי בבקשה פרטי התקשרות. רבים מאיתנו ישמחו לסוע אתכם לים המלח.

בקשר לנסיעות לים המלח...

יש שתי אפשרויות: ליסוע ליום אחד או לכמה ימים. התעריף הוא 100 ש"ח כל כיוון . אם כמה אנשים ירצו אני אוכל לארגן הסעה בכיף...האיסוף הוא מהבית... תאמינו לי שזה שווה כל רגע...ושזה עוזר... =)

למעלה