אם משיהו יכול לעזור...

*נילי*

New member
אם משיהו יכול לעזור...

אני מורה חיילת בכפר הילדים בית אפל. אני מדריכה את קבוצת שכבה ט´ ויש לי תשעה חניכים: ארבע בנות וחמישה בנים. אחת לשבוע אני מעבירה להם פעולה חברתית - הפגתית או עיונית. רציתי לדעת אם למישהו מכם יש רעיון לפעולה או סדרה של פעולות הקשורים לדמיון מודרך - איזושהיא טעימה שאוכל להעביר להם למרות שאינני מוסמכת לכך. ואם אין לכם רעיון, אז לפחות אתר בעברית העוסק בנושא או אפילו כתובת למקום אליו אוכל לפנות. תודה רבה, *נילי*

היי נילי! ../images/Emo42.gif

אם תרצי לדעת יותר ולהעביר פעילות בדמיון מודרך אז הנה לך שני מקורות שבהם תוכלי להיעזר: - הקישור לאתר של מרכז רטר שמופיע בראש עמוד הפורום. - מדור המאמרים שלנו, כאן בפורום, בנושא דמיון מודרך. יש שם כמה דוגמאות מצויינות להרפיות שתוכלי להעביר לחבר´ה. אולי תוכלי להרכיב סדרה של פעילויות שתוכלי לשלב בהן ידע והסברים על דמיון מודרך ו-NLP ואיך זה עובד. תוכלי לסיים כל הרצאה (או איך שתבחרי לקרוא לזה) בהרפייה... אם תרצי עזרה נוספת, את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי.... שמחה לעזור ככל שאוכל
המון בהצלחה! הגר

irisasaf

New member
אפשר לנסות

אפשר לנסות את עולם המדיטציה והדמיון המודרך. ניתן לשלב טיפולי רייקי, או לפחות "טעימה" של הנושא. אשמח להיות איתך בקשר. איריס. 717913-053

למעלה