אם מתחשק לך לפעמים.....

אם מתחשק לך לפעמים......./images/Emo79.gif

לפתוח לרגע את דלת הקסמים.....
....
.... בלי לבקש רחמים בלי לבקש ניחומים עם המון גאווה עם המון מחשבה המון רגש והמון אהבה כי בשבילה המלחמה יומיומית כי בשבילה המלחמה קיומית היא פתחה לנו דלת ופתחה לנו חלון (אולי הסיטה קצת את הוילון, חתכה מלון, ניפחה בלון)… והופס הכניסה אותנו לסלון תדעי לך נעמי שבשבילנו עשית פה המון בית מלא בצחוק של ילדים מאושרים הוא סימן ששיר 29 הגשימה חלום של שנים וממעמקי הארכיון אחרי עריקות ארוכת ימים הגיע אלינו יונתן שסיפר על החלפת הכובעים
אז תבחר איזה כובע שתרצה לא חשוב הצבע ממש העיקר שיהיה לך בהצלחה בתפקיד החדש ובלי לקפח אפ'חד (מנסה לפחות) בהצלחה גם לנאפסיס (זאת עם החזיה הורודה) ולנעתי (הצנונית החיננית) שגם אצלן יש חידושים בתחום העבודה
לאלה מאיתנו שטרודים במסלול החיים עד כדי כך שנשכח תאריך יום הנישואין אפילו היה קשה למצוא לזה תירוץ שלא יהיה מצוץ או חמוץ ושלא יביא מיצמוץ אולי סתם כדי למנוע פיצוץ בלי לשים קצוץ וכמובן איך אפשר בלי יומולדת ואפילו שניים מזל טוב למורה ההיא ולבלו אייז
תהיו טובים תהיו יצירתיים תהיו מה שבא לכם......
העיקר שיהיה אחלה סופשבוע
דלת הקסמים ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: יורם טהרלב לחן: נורית הירש אם מתחשק לך לפעמים לפתוח לרגע את דלת הקסמים בוא ואתן לך מפתח, תיכנס ותהיה אורח. כי פה הקוסם הוא הכל יכול אצלו תוכל ללמוד את הכל אם תכנס ותשתלם תוכל גם אתה להיות קוסם.

קסומה

New member
../images/Emo6.gif אלופותתתתת

תמצית השבוע בסיכום משעשע.... כל הכבוד בנות.

נעמי 1

New member
לפי הקצב הזה...

עם פינה קבועה שהולכת ומשתבחת... וכבר הפכה להפקות... בקרוב היא תביא איתה גם מסיבות. מקסים... נפלא... והרבה תודה.

giulietta

New member
ומסרים! המון מסרים!!!

יופי בנות! (רק חבל שהזכרתן לי את הפאדיחה שניסיתי לשכוח
)

Netel

New member
שוב שלפתן

מהכובע ושברתן שיגרה-את הסיכום השבועי אנחנו רגילים לקרוא בשישי אבל בל נהיה קטנונים יפה לכן הסיכום סוף שבוע רגוע

שיר29

New member
מקסים,,,

ובהצלחה לכל אלו שחייהם מופנים לנתיבים שונים ואחרים בכל התחומים

פעמיים ניסיתי להגיב.......

'סאמוו הוירוסים האלה במחשב. אהבתי את הסיכום... בכל שבוע הוא נכתב בניחוח חדש. ותודה לכל המברכים.

צוות לעניין ../images/Emo140.gif

צוות הפקות לעניין ולטעמי כלל לא משנה מי נתן את הטון יותר בסיכום , שתיכן שוות לטוב ולרע והסיכום היה לא רק טוב כי עם מעולה ... נקודת האור החזקה בשבוע הזה לטעמי היה מכתבה של נעמי , עקשנותה ודבקות המטרה שלה נתנה לי שוב חומר למחשבה שאין ואסור להרים ידיים , לא לקבל את הכל כמובן מאליו , לא לוותר ,להמשיך הלאה . את מלחמותיה של נעמי אני מכיר , אבל בכל פעם היא מצליחה לרגש אותי מחדש . לילה טוב , יהונתן נקודה .

../images/Emo42.gif../images/Emo20.gifחמד של צמד...

עכשיו אני יודעת שאין צורךך להיכנס לכאן באופן קבוע, הסיכום שלכן בוחר את המיוחד מכל הפרוע. שבת שלום

ברור שצריך להכנס באופן קבוע../images/Emo46.gif

כי אז הרבה יותר נחמד לקרוא את הסיכום. סגולי וקלאו....פשוט כיף לקרוא אתכן.

Kesem_

New member
סופ"ש נפלא לכולם ../images/Emo20.gif

יופי של סיכום קליאו וסגולית

העיקר שיהיה אחלה סופשבוע

עם שיתוף פעולה שכזה ה"אחלה של הסופ"ש... מתחיל בסיכום השבוע שחלף. כל הכבוד! הצליח לכן. חבר של קבע

noati

New member
מה אני להגיד לכן....

יצרתן דלת קסמים מקסימה... שדרכה אפשר להציץ במילים, במשפטים ובדברים הנפלאים שאנשי הפורום מבלי משים יוצרים סופ"ש קסום לשתיכן למכשפה הקסומה על המטאטא
ולעוזרתה המתוקה
שבת שלום

מלכותתתתתתתתתתת ../images/Emo47.gif

אז חזרתי אחרי שבועיים של שלווה ושקט. שבועיים של שמש וקריאת ספרים... כמה כייף לחזור ולקרוא את הסיכום המשעשע... כמה כייף לחזור לכאן. וכמובן... תודה לכל המאחלים... בזכות אנשים מאוד מיוחדים, היתה לי יומולדת שאני לא אשכח...
שבת שלום לכולם. התגעגעתי.....

למעלה