אם נוספו עוד עדויות חשובות...

sheriff123456

New member
אם נוספו עוד עדויות חשובות...

כשנבדקתי לא תודרכתי טוב ע"H עורך הדין שלי ויש לציין שהרופא שבדק אותי לא קיבל חומר רפואי מסבלי במהלך השנה האחרונה. כמו כן, הכאבים החמירו מאז נבדקתי ע"י הרופא האורטופד. דיברתי עם המזכירה של עו"ד שלי והיא טוענת שאם חלה החמרה יש להיבדק שוב ע"י הרופא המומחה. בעצם יש כאן המון הגיון- אם חלה החמרה ואם יש לי מסמכים נוספים שיכולים לשפוך אור נוסף על הפרשה (ואפילו אור חזק כי גם רופא נוירולוג פרטי בדק אותי בהקשר דומה אך לא זהה ונראה שישנה פגיעה נוירולוגית מסויימת). האם במקרה זה עו"ד שלי יכול לבקש מכבוד השופט להיבדק שוב ע"H אותו רופא (או רופא אחר) מאחר וחלו שינויים רבים מאז נבדקתי? כמו"כ אם לא תיעדתי את כל התרופות שלקחתי בתקופת הסטאז' מאחר ואני רופא. הרי ברור שרופא לא כותב את כל התרופות אותן הוא נוטל מאחר ויש לו גישה חופשית אליהן וכרופא הוא יודע מה טוב לו (בדרך כלל). האם זה מזיק לתביעה? האם ייתכן שזה השפיע על הרופא שבדק אותי (שיודע שאני רופא במקצועי)? תודה מראש על תשובותיכם.

החמרה במצב רפואי לאחר בדיקה

שלום רב, יש אפשרות שהרופא ירצה לראות אותך שוב. ראשית פונים אל הרופא עם התעוד הנוסף, ואם הוא ימצא לנכון הוא יקבע שיש לבדוק אותך שוב. העובדה שאתה רופא, ולכן מטפל בעצמך אולי טוב יותר מאחרים, אך בעצם ללא כל הוכחה לכך - יכולה לפעול לשני הכיוונים. הרופא יכול להזדהות איתך, ויכול דווקא להחליט שהוא פורמלי מה שלא רשום לא קיים. אי אפשר לדעת מראש מה תהיה ההתייחסות לכך, אבל זאת כמובן טענה שצריכה תהיה להטען ע"י עורך הדין שלך. בברכה,

sheriff123456

New member
בדיעבד התברר לי שהוא מחמיר מאוד!

ועורך הדין שלי לא טרח ליידע אותי טרם הבדיקה! אם הוא התנהג אלי בגסות רוח בזמן הבדיקה לרבות לשלול כל מה שאני אומר ומאחר והמצב הוחמר ויש דעה של אורטופד פרטי שהמצה אכן קשה הרבה יותר-זה לא מטיל ספק במהימנותו של אותו אורטופד?? כי אני סבור שאם אפנה לאורטופד הזה הוא לא יסכים לבדוק אותי שוב לאור התנהגותו המגעילה.

תשובה

שלום רב, זה לא חלק מההדרכה של עורך הדין לפני הבדיקה אם לאחר בדיקה יש שינוי במצב, הלקוח מודיע לעורך דין והוא מפנה את זה למומחה. אופי והתנהגות של רופא לא פוגעים באמינותו, רק גורמים לאי נוחות. הפרוצדורה היא שעורך הדין פונה לרופא ולא אתה ישירות. בברכה,

sheriff123456

New member
עורך הדין שלי אמר שאפשר רק לזמנו

לתת עדות במצב זה. אני לא מסכים לחלוטין. הוא לא הזכיר אפילו את נושא הנכות התפקודית. שאני אבין-אם הוא סוגר את הענין עם חברת הביטוח אז ענין הנכות התפקודית הוא פאסה?? שאלה חשובה יותר-אם אני כותב לאותו רופא אורטופד והוא לא מסכים לבדוק אותי שוב, ואני מביא חוות דעת של 2 רופאים אורטופדיים אחרים שמצבי אכן חמור יותר ממה שהוא כתב-יש לזה חשיבות? הרי זו מדינה דמוקרטית! למה שרופא אידיוט ואנטיפת יהרוס לי את החיים??? מה את מציעה לי- להביא עדויות של אורטופדים אחרים התומכים בחומרת המצב על מנת לשכנעו לבדוק אותי שוב או לחילופין לזמנו לעדות בבית המשפט? תודה רבה על העזרה הרבה.

רופא ביהמ"ש

שלום רב, רופא ביהמ"ש הוא מומחה אובייקטיבי, אתה לא פונה אליו ולא מעמת אותו עם חוות דעת פרטיות של רופאים אחרים. הפרוצדורה היא (ואני חוזרת) להפנות לרופא את המסמכים מהם עולה שיש שינוי והוא מחליט אם הוא משנה את חוות דעתו, או מזמן לבדיקה חוזרת, ואם זה לא עובד מזמנים אותו לעדות. אני גם שמה לב שאתה ועורך דינך לא ממש מתקשרים, אולי תחליף עו"ד?. בברכה,

sheriff123456

New member
יש לך אבחנה חדה

אבל נראה לי שמאוחר מדי להחליף אותו. בכל מקרה סיכמנו שבכל החלטה בוא יוועץ בי. את חושבת שרופא אנטיפת כמו זה שאנו מדברים עליו יסכים לבדוק אותי בשנית ללא תשלום אם יראה חוות דעת של 2-3 רופאים מומחים אחרים שכן חושבים שישנה פגיעה ניכרת? או שאני אצטרך לגרור אותו לעימות בבית המשפט?

מאוחר אף פעם

שלום, לא מאוחר להחליף עו"ד. אני ממש לא יודעת לגבי הרופא, אפשר לנסות לפנות אליו גם אם יסרב תמיד יש אופציה של חקירה בביהמ"ש שאולי שם ישנה את דעתו. בכל מקרה, שוב !!! לא חוות דעת פרטיות - זה אסור בתאונות דרכים, בהצלחה

sheriff123456

New member
מאחר ואני רופא אני יכול להיבדק

על ידי כמה רופאים שאני רוצה. השאלה היא-האם אותו רופא מומחה לא יחשוב פעמיים אם יראה חוות דעת מחמירות הרבה יותר לגבי מצבי (שאינן מזכירות כלל אחוזי נכות כמובן) מאחר ולא ייתכן שרק הוא צודק וכולם טועים הלא כן? בקשר לעו"ד- אם אראה כי הוא מחבל בסיכויי למצות את התביעה אאלץ להחליפו. לתשובתך אודה.

רופא חולה

שלום, אתה שואל אותי שאלות שאין באפשרותי להשיב, כי אני לא המומחה. אני חוזרת ואומרת, תאונת דרכים לא שווה חוות דעת פרטיות. לפעמים עודף ידע - היותך רופא, רק מזיק להליך, כי תמיד תחשוב שאתה יודע טוב יותר. בברכה,

למעלה