אם ניתוח לשינוי מין עובר טוב,מתי אפשר לחזור ל

אסאס1

New member
אם ניתוח לשינוי מין עובר טוב,מתי אפשר לחזור ל

עבודה חלקית , לפחות מהבית ?

אמרו לי בוועדה וגם שמעתי מכאלו שנותחו, שאחרי 5-6 ימי האשפוז בבית החולים,
רצוי לקחת לפחות שבוע חופש ולפעמים אפילו יותר

השאלה שלי היא , אם נותנים לי אפשרות לעבוד מהבית שבוע,
האם יש סיכוי שאצליח לעבוד חלקית על המחשב למרות הכאבים ?

לא ברור עד כמה הכאבים ימנעו ממני פעולות שונות ועד כמה עוזרים או מחלישים את הגוף,
הכדורים שנותנים נגד כאבים ...

יו איפה

New member
הי, מזל טוב על הניתוח המתקרב

אני מניחה שהניתוח יבוצע על ידי מארסי באוורס שמגיעה/הגיעה שוב לארץ. והוראות הטיפול שונות מאיך שהיה נהוג בתל השומר והן יותר דומות לשאר המנתחים הבולטים והמנוסים בעולם. בדרך כלל, לאחר השיחרור מבית החולים ההחלמה המלאה תהיה כ3 חודשים מהניתוח. בחודש הראשון יש קושי בישיבה ממושכת, עמידה ממושכת וכדומה. יכול להיות שעבודה שנעשית מהבית לא תהיה לך בעייתית. מה שחשוב לדעת מראש זה איך טיפולי ההרחבות מומלצים על ידקי מארסי, אם זה פעמיים או שלוש ביום למשך מינימום 20 דקות או חצי שעה וכל ההכנה מסביב והשטיפות... בקיצור, בהתחלה זה לוקח ממך הרבה זמן, אחר כך זה יהיה פשוט יותר ויותר. כך גם לגבי ישיבה לצורך עבודה, זה עלול להיות ממש לא אפשרי בהתחלה או מאוד כואב וזה משתפר עם הזמן. אם זה אפשרי, ממליצה על לפחות חודש מהניתוח להיות בחופשת מחלה, זה גם משהו שמגיע לך ואפילו יותר זמן עדיף. אם המצב הוא כזה שאין לך הרבה ברירות הייתי ממליצה שיהיה לך זמן בבית להתרגל לסדר יום של ההחלמה וכל הטיפולים שנחוצים ורק אז להתחיל לעבוד מעט, שהכל יהיה בהדרגה והתקווה שיש לך אפשרות לקבוע את קצב החזרה שלך לעבודה. מזל טוב והחלמה מהירה

אסאס1

New member
תודה אלונה. בסוף החלטתי לדחות את הניתוח ביגלל

הרגשתי לחוצה מידי לעשות אותו כרגע

העדפתי גם לחשוב על זה עוד קצת וגם לעשות את זה כשיהיה יותר זמן להיתאושש..
אולי בתקופה בין עבודות..

דרך אגב הינה 2 אתרים שמצאתי עם טיפים להיתאוששות מהניתוח
http://stopmypain.co.il/טיפולים-בכאב/

http://doctorsonly.co.il/2012/10/44869

טלי19881

New member
אני לא מאמינה מה שעשית אני פשוט בשוק

אני גם הייתי צריכה להות מנותחת החודש על ידי מרסי וביגלל שתל השומר לא הצליחו להשיג אותי בטלפון דליה אמרה לי שאני אצטרך לחכות עכשיו חודשיים ובכיתי לה בטלפון ואמרתי לה שלא יכול להיות שאתם עושים לי דבר כזה כי אני מחכה לניתוח הזה כבר שנה וכמה חודשים וזה כול החיים שלי הניתוח הזה ואת שהניתוח שלך כבר היית צריכה לעבור אותו בימים האלו דחית את הניתוח ? אני לא מאמינה למה נשמה?

טלי19881

New member
בכול מקרה מאמי תילכי עם מה שאת מרגישה לנכון

לעשות אני מאחלת לך בהצלחה ואני זוכרת אותך בתל השומר ביום שעברנו את הוועדה :) מאמי תילכי עם הלב שלך אוהבת טלי :)

אסאס1

New member
תודה מותק. אוהבת בחזרה. אני מתלבטת בטירוף לגב

הניתוח.
מתה כבר לעשות אותו ולהתחיל לחיות כאישה

מצד שני מרגיש שיש לי עוד הרבה עבודה כדי לשנות מאפיינים גבריים שנותרו במראה שלי
וכמובן עדיין מאוד חוששת ממה יהיה עם זוגיות, עבודה , תגובה של המשפחה המורחבת.

במיוחד אם אתחיל לחיות כאישה לפני שאצליח לעבור לגמרי ככזאת...

יו איפה

New member
אם זה רצונך למה להמשיך לדחות?

אם את מעוניינת לא רק לעבור חיצונית את לא יכולה לוותר על מה שיראה כמו תקופת התלמדות. בגלל שאת לא באה מנקודת מבט שאומרת שאת אישה לא משנה איך את נראית או איך התנהגותך נתפסת כי חשוב לך להיראות ולהתנהג כמו שרוב החברה מצפה מנשים אני מציעה בחום (כמו שכבר הצעתי מספר פעמים) לקפוץ למים, להתחיל להסתובב בעולם כאישה לפני שאת מתייאשת שלא הגעת לשלמות כלשהי כי זה משהו מדומיין בדרך כלל ולא מציאותי ממש. את ההשתלבות שלך כאישה את צריכה ללמוד תוך כדי ניסיון חיים ולא בצורה תיאורטית. לא הופתעתי שדחית את הניתוח, את מפחדת מידי מלעשות צעד גדול כלשהו, גם בגלל שאף אחד לא מבטיח לך שלהתחיל לחיות כאישה לא יגרום לקשיים רבים וזה מתבקש לצערנו. כל התהליך הזה הוא יציאה מהאיזור הנוח שלנו לאיזור לא נוח לתקופה מסוימת בשביל להגיע לאיזור הבאמת נוח שאנחנו מעוניינות בו. אם לא בוער לך להתחיל לחיות כמו שאת רוצה, קחי את הזמן. אם כן, תהיי כבר מוכנה לטלטלות שנלוות לזה.

יו איפה

New member
החלמה מניתוח זה לא רק עניין של שיכוך כאבים

חשוב שיהיה משהו לשיכוך כאבים שהרופא ירשום לך אבל בעיקר שיהיה לך מקום נוח להעביר את ההחלמה ואת טיפולי ההרחבות שממלאות הרבה מהזמן, גישה נוחה לכל מה שנחוץ וכל עוד זה אפשרי שגם יהיה מישהו זמין לעזור לך במה שניתן ונחוץ במשך היום או חלק מהיום.

למעלה