אם נניח היית עוד עונה לסדרה - הייתם צופים בה?

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
אם נניח היית עוד עונה לסדרה - הייתם צופים בה?

אם כן - למה? וגם אם לא - למה?

ny22

New member
מנהל
ואם נניח העונה הבאה תהיה הרבה פחות מורכבת?

אני יודע שזה בא קצת באיחור... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

תשובה

אם העונה הבאה תהיה פחות מורכבת ויהיו בה רגעי חברה ובדיחות. שמתמכרים לסדרה ממשיכים לראות אותה אפילו אם היא נהיית גרועה.

../images/Emo31.gif

אין כ"כ הסבר אבל העונה הזו עשתה את שלה לא צריך עונה מס' 4, ורואים שלגיורא כבר אין כ"כ חלק בעונה הזו כמו הקודמותיה.

../images/Emo45.gif + הסבר

סדרה מהנה ומותחת. מעבר ללא הגיוני וללא מובן וללא ייתכן, מדובר בסדרה שהעברתי איתה את הזמן בכיף, חיכיתי בציפייה לכל פרק, התחברתי לדמויות, הלוואי שהיו עושים לא עוד עונה אחת אלא עוד המון עונות, סדרה ברמה גבוהה, רעיון מדהים ומשחק מצוין של השחקנים.

ny22

New member
מנהל
מה היית מצפה שיהיה בעונה החדשה?

לאן היית רוצה שהעלילה תתפתח?

אכן אתה צודק והנה תשובתי....

כדי ליצור עונה או עונות נוספות צריך עלילה. אני אהיה כנה ואומר שגם העניין של העונה הזאת של היהלום לא ממש תפס עבורי בהתחלה. חשבתי שזה רעיון רע מאד ושהעונה הולכת להיות גרועה ביותר. אני שמח שעל אף שאני עדיין חושב שהיהלום הכחול שהאסטרואיד לכוד בתוכו הוא רעיון רע , אבל העונה שיצאה בעקבות כך היתה מדהימה. שוב , אני לא מדבר על הלא הגיוני והלא מסתדר והלא מובן וכדי ליצור עונה חדשה צריך להיות רעיון באמת מטורף לגמריי כי צריך אחוזי צפיה. אם הרעיון לא יהיה טוב אף אחד לא יצפה. לגבי שאלתך אני צריך לחשוב על רעיון , זה לא היה ככה בשליפה זה מצריך לחזור אחורה לעונה הראשונה , לחשוב על כל הדמויות שהיו. לקחת את כל מרכיבי העלילה ולחשוב על משהו חדש שלא היה דומה כל כך למשהו שכבר היה. אני חושב שאולי יש מצב שמיצו הכל אבל תמיד יש אנשים (או איש כמו חמיצר עצמו) שיש להם רעיונות מטורפים לגמריי ודי מורכבים. יש מצב לעונה נוספת אבל צריך לחשוב בצורה מדוייקת (אולי אפילו מושלמת אם אפשר להגיד) על רעיון שלא היה עדיין. אחרי שחיסלו את כולם , איך מחזירים אותם ?? ומה קורה עם ליבי , האם אפשר להחזיר אותה ?? ואיזו עלילה יבנו , שוב אסטרואיד ??. וקיראן, האם הוא יחזור שוב בצורה כלשהי ?? או אולי רעיון מהפכני לגמריי על מישהו (נאמר דילן) שחוזר להתחלה של הזמן , לפני שהכל התחיל. בקיצור צריך לחשוב , אין ספק שכדי ליצור עוד עונה צריך רעיון מהפכני, אבל לצערי אני לא חושב שמישהו בכלל מדבר על זה , נראה לי שזה הסוף. למרות שלא כל הקצוות נסגרו ולפי דעתי יש מצב לעשות עוד עונה.. מי יודע...

dar dahan

Member
../images/Emo45.gif סדרה נהדרת שהייתי ממשיך לצפות בה...

גם בגלל שהסדרה הזאת בכל עונה הלכה והתבגרה וגם בגלל שהיא פשוט הייתה סדרה כייפית לחלוטין והגיונית מאוד

מישהו 2

New member
../images/Emo45.gif

גם אם היו עוד אלף עונות כנראה שהייתי ממשיך לצפות בכולם, למרות שאני מאלה שבעד שלא תהיה עוד עונה ושתהיה סדרה חדשה או משהו

antonio44

New member
עונה...

,הסידרה כבר מיצתה את עצמה בסוף העונה השנייה,זה היה הסיום המושלם לסידרה ועצם העובדה שהפיקו עונה נוספת גרמה לסדרה לרדת מאיכותה,העונה הזאת הייתה עונה לא טובה ומאכזבת לעומת העונות הקודמות,חוסר עניין בתקופת הזמן,יותר מדי דמויות חדשות שרמת משחקם הורידה מאיכות הסידרה (ע"ע מאי רשף) וכמובן המחסור של ליבי וגם דילן שהיה די מעצבן העונה. בקיצור,האי הייתה סידרה מדהימה שמשתווה בערכה לשמיניה ולסדרות זרות ברמה די איכותית,זאת היה תקופה מדהימה לכולנו,למרות שאני לא נכחתי בפורום עד לפני מס' מצומצם של שבועות אבל בתור קורא פסיבי נהנתי מאוד לקרוא את הניתוחים וההשערות של חברי הפורום לגבי הסידרה,מה שהעלה את ערכה של הצפייה בסידרה,הכותבים המסורים,האווירה החברתית המצוינת.בקיצור,היה לי כיף מאוד להיות איתכם פה,ומי יודע,אולי ניפגש בפורמים אחרים! תודה לכולם
!

tomi127

New member
ברורררררררררר

בתנאי שהיא תהיה מ-ע-ל-פ-ת כמו העונה השלישית!!!! האי זו אחת הסדרות!!!

דודי0000

New member
חח לא יאומן

המשאלה שלך התגשמה עכשיו בשנת 2013 לאחר 3 שנים מכתיבת ההודעה.

למעלה