אכן אתה צודק והנה תשובתי....
כדי ליצור עונה או עונות נוספות צריך עלילה. אני אהיה כנה ואומר שגם העניין של העונה הזאת של היהלום לא ממש תפס עבורי בהתחלה. חשבתי שזה רעיון רע מאד ושהעונה הולכת להיות גרועה ביותר. אני שמח שעל אף שאני עדיין חושב שהיהלום הכחול שהאסטרואיד לכוד בתוכו הוא רעיון רע , אבל העונה שיצאה בעקבות כך היתה מדהימה. שוב , אני לא מדבר על הלא הגיוני והלא מסתדר והלא מובן וכדי ליצור עונה חדשה צריך להיות רעיון באמת מטורף לגמריי כי צריך אחוזי צפיה. אם הרעיון לא יהיה טוב אף אחד לא יצפה. לגבי שאלתך אני צריך לחשוב על רעיון , זה לא היה ככה בשליפה זה מצריך לחזור אחורה לעונה הראשונה , לחשוב על כל הדמויות שהיו. לקחת את כל מרכיבי העלילה ולחשוב על משהו חדש שלא היה דומה כל כך למשהו שכבר היה. אני חושב שאולי יש מצב שמיצו הכל אבל תמיד יש אנשים (או איש כמו חמיצר עצמו) שיש להם רעיונות מטורפים לגמריי ודי מורכבים. יש מצב לעונה נוספת אבל צריך לחשוב בצורה מדוייקת (אולי אפילו מושלמת אם אפשר להגיד) על רעיון שלא היה עדיין. אחרי שחיסלו את כולם , איך מחזירים אותם ?? ומה קורה עם ליבי , האם אפשר להחזיר אותה ?? ואיזו עלילה יבנו , שוב אסטרואיד ??. וקיראן, האם הוא יחזור שוב בצורה כלשהי ?? או אולי רעיון מהפכני לגמריי על מישהו (נאמר דילן) שחוזר להתחלה של הזמן , לפני שהכל התחיל. בקיצור צריך לחשוב , אין ספק שכדי ליצור עוד עונה צריך רעיון מהפכני, אבל לצערי אני לא חושב שמישהו בכלל מדבר על זה , נראה לי שזה הסוף. למרות שלא כל הקצוות נסגרו ולפי דעתי יש מצב לעשות עוד עונה.. מי יודע...