אם נעלמה לכם רשימת חברי הפורום

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
אם נעלמה לכם רשימת חברי הפורום

לא לדאוג, היא קיימת.......שם בפינה הימנית......למעלה..... מתחת למילים "שער תפוז" ומעל למילה "נוסטלגיה". כתוב שם...רשימת חברים........ כך החליטו.......וזה שם.............
)))

magy

New member
לא רשימת חברים.....אלא..

"חברי הפורום".. בחיים לא אלמד לצטט באופן מדוייייייייייייק......

זהבוש

New member
מגי מה קורה? ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif ../images/Emo48.gif

מה זה היובש הזה. אני פשוט לא רגילה שהפורום הזה כל כך ריק מסיפורים , האם בארץ יש אוירת מלחמה, ספרי לי, אני פשוט פה לא מבחינה בכלום חוץ מזה שמדברים כל הזמן האפשרות של פלישה לאפגניסטן, מה שאני מקוה לא משפיעה על האוירה בארץ. או שכולם מתכוננים לצום הגדול או לארוחה לפני,

magy

New member
בטח שנצום, ועוד איך נצום

עם חמין משגע, שוק הודו מעושן בפנים, בשר עגל צעיר, מלאן מלאן....קיטניות.....ביצים שחומות, תפו"א....חומים..... מרק לוקשען..... ועוגת שמרים......עם מחית דובדבנים...... על הבורקאס וכל היתר.....בכלל לא נדבר כעת..... המצב בארץ? כמו בכל העולם.....מחכים לראות מה יעשה אבא בושי....... הוא הקובע בימים אלו.......ויותר ויותר אנשים מצטרפים לדעתי שהוא הולך להלום ברוח.............אין מדינה מסוימת שעליה ניתן להצביע..... יש מדינות מארחות טרור.......ולא מעט........ אז אנחנו מחוץ לקואליציה....מתבקשים לכסוס ציפורניים בתוך המסיכה, שכנראה, אין בנמצא.....כמספר האנשים הזקוקים לה......וזהו......... פרס - עראפאת......, לחות, גשם בסוף השבוע...... ועולם כמנהגו נוהג.......... מזל שיש ........סיאןאן.......ביביסי.....סקיייייייי כי החל ממחר בערב, המדינה שלנו בעוצר למשך עשרים וחמש שעות........רצופות. ולמה עשרים וחמש........? ככה.......צריך לצום ......שעה יותר..... מי החליט.????? זה שיושב שם למעלה..... מצאו את היומן הפרטי שלו.....שכתב בכתה ב´.... וצבי ינאי אומר בפופוליטיקה......שאם בוש ועמו הולכים לכנסיה בעת משבר להתפלל לאלוהים שלהם......איפה בדיוק היה האלוהים הזה....כשהרשה לכוחות הרשע.....להרוס את מנהטן....???????? אז יש אלוהים.......או אין אלוהים????????? זו השאלה.........................שלו......שלי.......... שתמיד תשאר..............באווויר....גם כשלא יהיה יותר אוווווווווויר.

גל-עמית

New member
צומות וכל מיני.............

...עם תפריט כזה, יש סיכוי שאולי כל המטורפים יחזרו בשאלה.....סתאאאאם... "איש הישר בעיניו יעשה"....נאמר כבר... אני זוכר שתמיד הייתה אוירה כזו בערב יום הכיפורים, עוד כשהייתי ילד.... אני זוכר שהתבוננתי בפנים המרצינות של המבוגרים...הבנתי שלא סתם הם כאלה חמורי סבר...לא הבנתי אז את משמעותו של היום...לכן, איני חושב שיש איזה שינוי באוירה, לדעתי, אנחנו פשוט התבגרנו מעט......... אישית, במשך השנים אפילו כחילוני גמור, התחברתי משהו ליום הזה...עד..... עד לאותו יום כיפורים, לפני 28 שנים...186 הימים ההם, בשנת 73, שהייתי מגוייס ונמצא רחוק רחוק מהבית - שינו אצלי את התפיסות הפילוסופיות שהיו לי.... מאז, איני עושה "דווקא" או נוהג ב-"להכעיס"....פשוט ממשיך את היום הזה כמו כל יום שבתון רגיל, ללא כל משמעות מיוחדת שכביכול אמורה להיות לו..... ולכן, יש לצפות שמקורבי שאינם יהודים ואולי גם מאלה שנוהגים כמותי - נפגש מחר ברשת....מזלנו שהאינטרנט, אינו חובש כיפה, גלימה או כפייה......... ולכל מי שנוהג אחרת, וחי את היום הזה עפ"י המסורת - גמר חתימה טובה.

זהבוש

New member
צום יום הכיפורים ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif ../images/Emo20.gif

והכי חשוב שכחתי לכתוב שאני מאחלת לכולם גמר חתימה טובה! ושרק יהיו בשורות טובות לכולנו .

זהבוש

New member
ואני דווקא לא ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif

עצום, אחרי מלחמת יום כיפור, שתפסה אותי עם תינוק בן 3 שבועות, באמצע הנקה, כאם צעירה, כמעט קיבלתי שוק, ופשוט באותו הרגע גם בעלי שדרך אגב בא מבית דתי מאד, וגם אני החלטנו שבזה גמרנו לצום. עם זה קורה ביום כיפור אין שום סיבה שבעולם שאני עצום אי פעם, אני את הטראומה של מלחמת יום כיפור לא אשכח לעולם. ולכן אנחנו רק נחים ביום כיפור אבל לא צמים.

magy

New member
ואותי תפסה עם ילד בן שלש

בדיוק באמצע אמבטיה. עם אחות בהריון שגם בעלה מגוייס....והיא לא מבינה איך מעיזים לגייס בעלים של נשים בהריון... אבל גם עם מקרה משונה, איש שפגשתי על האניה בדרך מחיפה לגנואה בשנת שישים ושבע, הלך ברחובות הקריות בחושך, וחיפש את הכתובת שלי. מאד משונה, אדם שלא היה לי שום קשר איתו, ושהגיע לגמרי במקרה לאזור מגוריי בגלל המלחמה ....

גל-עמית

New member
ואני עזבתי בית......

....עם אישה, ילד בין 2 ו-9...וילדה בת 9 חדשים....... כשההגעתי בפעם הראשונה (ל-24 שעות....אחרי כמעט חודש...) - מה שענינין את הבן שלי זה ה"קלצ´ניקוב" עם הקת המתקפלת שהיה על הכתף....הבת שלי התחילה לבכות כי פתאום נכנס איש עם מדי ב´ מלוכלכים ובלי פנים.....הכל היה שיער...זקן מלא......וצולע קצת...(תוצאה של "עלייה" על מוקש ב"חווה הסינית"...)..... אין ספק שמה שעברתי כבוגר בתקופה הזו, היה חזק יותר מכל מה שעברתי, הן בארועים שלפני מלחמת ששת הימים, במלחמה עצמה, ב"התשה" ובביצועים שונים אח"כ - עד לשחרורי מהסדיר.... אני רק רוצה לקוות, שכל מי שחווה את הדברים הללו ונמצא היום בעמדת השפעה כזו או אחרת, המראות הללו ו"חוויות" המלחמה - ישבו להם חזק בגזע המוח........

ואותי תפסה המלחמה ההיא עם תינוק

בם שלושה חודשים. בעלי היה במקרה (או שלא) במילואים... כשחזר מהמלחמה אחרי 6 חודשים (מש"ק במובילים כבדים שהשתחררו אחרונים), חזר לבית עם לאשה שלמדה להסתדר לבד ולילד שכבר ידע למלמל א-בבבב-א ! בקיצור - שלא נדע עוד מלחמות - היו באמת שעות קשות.

למעלה