אם נתניהו מפסיד - הוא שוב בורח -

אם נתניהו מפסיד - הוא שוב בורח -

כמו ב99' .. כשזכה למס' הנמוך ביותר של מנדטים זה שנים.. והתנדף!

רק שרון יביא שלום (סילבן)

אם עמרי שרון ינצח במרכז הליכוד זה יקרה בדיוק כמו שגאיידמק האוליגרך שקשור באוולמרט השלתט על בית"ר. השם כבר לא שינה וכל הליכוד האמיתי יעבור לאיחוד מלא למפלגה ציונית-שמרנית. עם ליברמן והאיחוד הלאומי. המפץ הגדול של הימין. מפלה ניאו-שמרנית של עולין וותיקים, חילונים, דתיים מול כל הההשחתה המוסרית והשמאל. סילבן הגייס החמישי מטעם שרון יחבור אליו בכל מקרה.

בני ברק

New member
קשוט עצמך!

כבודו מעיר לתוקפים את מפלגת קדימה שהכי קל לתקוף מפלגה יריבה... אבל כשמדובר בך-ה-כל מותר ולגיטימי. לתקוף את נתניהו זה בסדר. אבל לתקוף את אריאל שרון? נו..נו..נו..אסור! דרך אגב, נתניהו נבלה ואריאל שרון טרפה, אותו דבר. איני תומך של אף אחד מהמושחתים הללו.

מי תקף את נתניהו? -

זו לשון הכתבה. אתה מוזמן להכנס ולקרוא :) ד"א, אני לא יודע כמה זמן בדיוק אתה כאן, אבל כנראה שלא יותר מחמש דקות- הפורום הזה מפוצץ במילים כנגד שרון והמפלגה - הכוללות הכפשות, שקרים.. ובעיקר שפה נמוכה.. ולגבי נתניהו, אין כמעט הודעות.. רק להתלונן ולבכות אתם יודעים?! :)

בני ברק

New member
אני וותיק בפורום הנ"ל

מיום היווסדו של הפורום הנ"ל אני כאן. הפורום כאן מפוצץ במילים נגד שרון בדיוק כמו שפורום שינוי מפוצץ נגד לפיד\פורז. אתה ביקשת מחברי הפורום לא להשמיץ מפלגה אחרת ולעודד את המפלגה שהאדם תומך בה, ולמרות זאת הבאת כתבה שמשמיצה אישיות פוליטית אחרת. לא חסר כתבות נגד אריאל שרון...האם זה יתקבל בשימחה וברצון בפורום "קדימה"?

mean girl 16

New member
עזוב בפורום הזה דיקטטורה../images/Emo6.gif

כיאה למפלגת הדיקטטור, כן? חח הכל בהומור לא לעלות עליי.

כנראה שאין בכותב טיפת הבנה

במשמעות של הפסד בבחירות ישירות לבין הפסד בבחירות מפלגתיות (כותב התוספת על בחירות 99 , שלא מוזכרת בכתבה). מי אלו אותם "מקורבים"? עוד חברים של סילבן שרון (טעות מכוונת)?

דווידו

New member
למנהל הפורןם הנכבד

נכון הרבה כותבים כאן בפורום דיהרי השמצה על אריק שרון או קדימה כך כמו שכותבים דיברי שבח ,בכל זאת ליגיטימי כי הכל מדובר בקדימה או בעומד בראשה ,הלא לזה נועד הפורום אך אתה מביא כאן הודעה על ביבי והליכוד ואין לזה כל קשר לנושא הפורום ,לא למפלגת קדימה ולא לאריק שרון אז ....בבקשה...

ובפורומים אחרים.. -

לא כותבים על מפלגות שונות?! התלונה הזאת מגוכחת.. אם לא מתאים לך פורום שמדבר על מפלגות שונות ובראשן קדימה - אתה מוזמן לפורום של "טלטביז"..

למעלה