אם סאם ביילי לא זוכה.... זה יהיה ביזיון !!

Uri04

New member
לנשום עמוק...

Sam Bailey - Clown

https://www.youtube.com/watch?v=yJv1A9MqFyo

לא יאומן, כל ביצוע של השועלה הזאת פשוט להיט, כאילו סינגל מוכן להוצאה שנערך באולפן.

לא להאמין שמדובר בביצועים חיים ע הבמה. איזה הבדל אדיר בין ביצועי הלייב של סם ביילי לביצוע הלייב הנוראי של דמי.

xjoiq

New member
Clown

רק חבל שלא השתמשת בהקלטה מהערוץ הרשמי כמה צלילים בקצה הלכו לאיבוד וביצירה כזאתי חבל על כל אלפית תו!
אמא'לה איזה שיר. הלב עוד לא התאזן. וגם קשה לנשום עמוק.
מה זה??????????
גם בלדה מרגשת ביותר גם עוצמתי ברמה מעלפת גם 3 אוקטבות+ בשיר אחד פשששששששששששש
מעניין אם היו עושים גמר של כל זוכי x factor לאיזה מקום היא היתה מגיעה עם השיר הזה

xjoiq

New member
החצי השני של השיר לפנתיאון

אני עדיין לא מאמין איך היא הצליחה לעקוף את אמילי זנדה בסיבוב.
כל כך יפה שאפילו היא הרימה בעיני גם את המקור שגם מקודם לא היה שיר "כל כך גרוע"

xjoiq

New member
בעצם זה אותו שיר שהיא שרה במבחן הכסאות אבל

משודרג סוףף אפילו שגם אז היא עילפה אותי.

xjoiq

New member
מצפה כבר בכליון אוזניים

שהיא תשדרג את עצמה בתוכנית הבאה בשיר ראן טו יו של וויטני שהיא ביצעה באודישן השלישי

xjoiq

New member
מהביקורות להופעה המדהימה

X Factor: ‘Astounding’ Sam Bailey makes Nicole Scherzinger cry with ‘Clown’ VIDEO

November 30th, 2013 by Lisa McGarry.
sam bailey

Sam Bailey brought things right up to date with her peoples choice song on tonight’s X Factor show.

The 36 year old singer chose a Whitney Houston track as one of her tunes for the quarter finals this evening, but it seems that viewers wanted to hear her singing something a little more up to date also.

As part of the week’s jukebox theme, Bailey presented her fans with three choices of songs, all of them close to her heart, and they got to pick one for tonight using the X Factor app.

The track that attracted the most votes was ‘Clown’ by Emeli Sande and luckily Sam has experience with the song, thereby making it easier to avoid doing a Tamera and forgetting the lyrics. She previously performed the track at bootcamp, where she blew away the judges and easily landed herself a place in judges houses with Sharon Osbourne.

sam bailey big band

Tonight Sam said:

“I am really happy because this song reminds me of my children, when I sang this at bootcamp I sang for my children. This brings it all back and reminds me of my babies.”

“I am missing my kids so much, this is my little dedication to them.”

She looked stunning in her black gown with lace embellishment and we loved the contrast between this and Sam’s previous all singing, all dancing performance at the beginning of the show. She is so versatile!

Vocals, perfect! Emotion, palpable. Stage presence….it was all there!

Nicole was even crying by the end of the song and the judges happily gave Sam a standing ovation.

X Factor judges 2013

JUDGES COMMENTS:

Gary Barlow: Having two songs benefitted you the most. An hour ago you were dancing, now you’ve got us all crying. Absolutely beautiful, your voice goes on and on. I am astounded by how how your chest voice is.

Sharon Osbourne: Sam your vocal range never ceases to amaze me. It’s just unbelievable, there is no song you cannot sing. You touched my soul. I love you.

Louis Walsh: To watch how you have progressed! You look relevant, you look like a pop star. You are a world class act. This is the vocal performance of the night by a mile! Sam and Mrs O you work so well together. You have to get a record deal.

Nicole Scherzinger: I just have one word, astounding!

Nightingale5

New member
מתי ואיפה דמי ביצעה את השיר הזה?

והיא עדיין זמרת מדהימה אפילו שלפעמים יוצא לזה פאשלות
יש לה מספיק הופעות מעולות והיא זמרת ואישה מדהימה עם שירים מדהימים
זמרת זה הרבה יותר מקול
מאחלת לסאם הזאת לבנות לעצמה קריירה אמיתית אחרי התכנית ושהיא לא תישכח ולא תאבד את עצמה עם ניהול לא נכון של הקריירה כמו הרבה יוצאי ריאליטי מוכשרים בטירוף
(כל זאת נאמר טרם שמיעת הביצועים אבל אני אבדוק אותה ואחזור עם תגובה עליה חחח סקרנתם אותי)

xjoiq

New member
נו איך היא?

לא דמי כמובן

זהירות את עלולה לדחות את הצפייה בפרק של היום ל-VOD מרוב לופים
אבל אל תשתמשי בלינק של השועל זה נשמע הקלטה של מישהו שעמד מחוץ לאולם עם סלולרי דור2

Nightingale5

New member
אני בכלל לא צופה באקס פאקטור הבריטי

עכשיו רק שמעתי את הסאם ביילי הזאת לראשונה והיא אכן מדהימה, כישרון נדיר
באמת אין על האקס פאקטור הבריטי שתמיד מספקת אמנים שמשתלבים ומצליחים בתעשייה בעולם

juspan

New member
וואו, אני מתחילה להצטער שאני לא צופה בבריטי

ונתקעת על האמריקאי הכושל (נו, מה לעשות, סיימון).

סם בדיוק מהסיפורים שהורגים אותי, רק בגלל זה אני אוהבת לצפות בתכניות האלו, כי בינינו, לא אוריד שירים שלה/אקנה דיסקים (סתם עניין של טעם מוזיקלי ספציפי שלא רלוונטי לתחרויות האלה...), אבל איזו התרגשות לראות מהצד את הזמרת הבשלה הזו שלא ברור איפה התחבאה עד היום ולמה לא הצליחה לפרוץ (אולי לא ניסתה?), סוהרת בכלא גברים מאיזה חור באנגליה, אלוהים, איזה חומר טלוויזיוני משובח
בהחלט אפשר לדמיין מהאודישן הראשון קריירה עתידית גדולה, מה שדי בלתי אפשרי בתכניות המקומיות שלנו, למרות בתי הפאר של השופטים והפנטזיות של מפיק העל עברי לידר

(ולכן לצפות בתכניות הישראליות זה מכמיר לב שבעתיים, כשיודעים שאחרי כל הטרראם, הנצנצים וה- standing ovation לא באמת יקרה משהו גדול, אם בכלל...)

snirf

Active member
you should be!

הבריטית מעולה..."נחשפתי" אליה רק בעונה שעברה ואני כ"כ נהנה מהמקצועיות ומההשקעה בגרסא הזאת
הכול מתוקתק, והתחרות בין המנטורים מורגשת-כל מנטור נורא משקיע באקטים שלו...
שורה תחתונה-אין בכלל מה להשוות לאמריקאית שהיא ההפך מכל מה שציינתי, לצערי.

אני צופה באמריקאית(היות ויש לי HOT), אבל מייחל שאחרי העונה הזאת היא תבוטל, כך שיהיה לי יותר זמן לבריטית (צריך לשבת לHOT על הראש שירכשו אותה במידה והאמריקאית תבוטל!!!)

למעלה