אם עודד קטש יחתום בירושלים

נמשל

New member
אם עודד קטש יחתום בירושלים

מה זה עושה לכם? בעד? נגד? אדישים?

נמשל

New member
אני אדיש עם נטייה לבעד

אם מיקי, הסמל המכביסטי הכי גדול, עם רלף, מכביסט גדול אף הוא, אימנו ושיחקו בהפועל ת"א, אז עודד יכול ל אמן בירושלים. אני אוהב אותו כאדם, כספורטאי, וכואב לי בשבילו על הכשלון העונה. מאד מאמין בו כמאמן, בדרך שהוא מאמין בה. בשבילו, אפילו אשמח אם ירושלים תצליח באירופה והוא יתקדם לאמן חו"ל, כי הוא יכול.

יו45

New member
הלוואי שיצליח

מאמן מוכשר מאוד שהיה מצליח במכבי , אם היו נותנים לו לגמור את העונה , וככה סוף סוף היתה נוצרת יציבות מחודשת בקבוצה. עכשיו נמשיך להחליף מאמן ושחקנים כל שנה והיציבות? שייכת להיסטוריה.

יו45

New member
מכבי נכנעת למגמות הפופוליסטיות

היו צריכים להשאיר את ניקולה ולא השאירו , היו צריכים להשאיר את קטש ולא השאירו , חילופים ברוב הפעמים נכשלים פעמיים , גם חוסר יציבות וגם נופלים מהפח אל הפחת . גם בחיים מילת המפתח היא יציבות , צריך לדעת קודם כל לשמור על הקיים ואז להתקדם לאט לאט אל המטרה , עליות מטאוריות גוררות בחובן כמעט תמיד נפילות כואבות . ולשאלתך , אני עדין אופטימי למרות האכזבה משחרורו של ניקולה, אפי מאמן טוב , יש שלד טוב עם הלפרין , פייזר, בורשטיין , שארפ , בטיסטה גארסיה , בלותנטאל , כספי , אליהו ומוריס שישארו לדעתי . צריך להביא רכז אמיתי בניגוד למתחזים שהיו פה בשנים האחרונות וסנטר במקום ניקולה ,למרות שאפשר גם לשחק עם פייזר ומוריס בחמישיה הפותחת ולהשאיר את הכסף לשחקן בעמדה 3 .

אבי83808

New member
ראו שקטש לא השתלב בקבוצה

אז לתת לא לסיים את העונה? מי יודע אם היינו מגיעים ל-TOP16 בכלל.

יו45

New member
תבין

כדי להגיע ליציבות צריך לעבור משברים בדרך , החכמה היא לעבור אותם ולא להרים ידיים. ומה קיבלנו? קבוצה שקיבלה פוש לחודשים אבל בסיכומו של דבר לא השיגה כלום וגם לא בנתה שום דבר יציב . עם קטש גם היינו מסיימים עונה בלי תארים (ואני לא מאמין שזה היה קורה) לפחות היינו בונים סגל לשנים הבאות עם מאמן צעיר ומבטיח . מכבי בכל מקרה חייבת לחשוב על היורש שיוביל אותה בשנים הקרובות וזה צריך להיות מאמן צעיר קטש , גודס , שמיר אחד מאלה יצטרך לעמוד על הקווים עם חוזה ל- 5 שנים עם פיצוי של 5 מיליון דולר על שבירת חוזה , רק ככה תוכל לקום שושלת חדשה.

ofereh

New member
בחירה קשה

עודד הוא מסוג האנשים שאי אפשר שלא לאהוב. הוא מכביסט, הוא אדם טוב, הוא אדם עם הרבה כישרון. לא הלך לו השנה במכבי מכל מיני סיבות, שלא תמיד היו באשמתו. בכל אופן עודד לא יכול לתכנן את הקריירה שלו בהתאם למה שאוהדי מכבי ירגישו, הוא חייב להתקדם. לאן יש לו להתקדם עכשיו? או להישאר בגליל, או להגיע לירושלים. אני מעריך שהוא כן יאמן בירושלים בסוף, ואישית ארצה שהוא יצליח בכל מקרה, עד לרגע שזה יגיע להיות על חשבונה של מכבי. ולסיום, לשיר הקבוע: עודד, מלך ישראל, חי חי וקיים...

modz0r

New member
מעבר לאדיש.

פשוט לא איכפת לי מה קורה בקבוצות אחרות. יש לנו מאמן חדש.. אז שיהיה גם להם. או שלא.

TheWhiteTigris

New member
גם אם הוא יחתום

הוא לא יקרא בוגד. הוא יותר מידי צהוב, וממש מזוהה עם מכבי. השאלה היחידה היא איך האדודמים יאכלו את זה שיש אצלם סמל צהוב.

ilovenewyork

New member
מה יהיה עם גליל - מה הסיכוי שהיא תתפרק ?

נראה לי שקטש חתם בנהריה כי הוא הבין שבגליל אין מה לחפש כי לא תהיה קבוצה יש חדשות בקשר לעניין הזה ?

האמת, חבל שקטש לא נשאר במכבי

אין לי מושג למה זרקו אותו ועשו אותו אלי אוחנה של הכדורסל, גם צביקה שרף מאמן מצויין אבל עובדה שהוא לא הביא אף תואר דבר נדיר מאוד למועדון עמוס תארים כמו מכבי ת"א, אבל טוב שבא אפי בירנבאום כולם ראו לאיפה הגיעו מאמנים שונאי מכבי ת"א......

Rta

New member
לפי דעתי הוא לא יעבור

אני חושב שאין סיכוי שהוא יעבור להפועל ירושלים. הוא ישאר בגלבוע גליל עליון החדשה. כך אמרו כבר יכול להיות ששוב ישתנה אבל לפי דעתי הוא לא ילך לירושלים. הוא לא יצליח שם עם כל הכבוד לו הוא טוב בקבוצה קטנה כמו גליל. כמו שהוא לא הצליח במכבי לדעתי הוא לא יצליח בחולון בנהריה או בירושלים.

למעלה