עיינתי קצת בהגיגייך האוהבים ....
והבנתי למה איימו לחסום אותך בדף אחר ... ובאשר ל"שורת הארועים שגורמת לאלירז להראות לא טוב בזמן האחרון" לדברייך - רבים וטובים תמכו באלירז ללא חשבון ובלא אינטרס. עומרי, על כל מחמאה שהרעיף על אלירז, הרעיף 10 על עצמו. אם לא היה הבחור עב בשר, היה נופל אפיים ארצה מרוב טפיחות שטפח לעצמו על השכם ... האופן שבו הרשה לעצמו לנהל את הפורום "של אלירז" היה פשוט שערורייתי, בריוני ומעליב, בניגוד לרוחו הנדיבה, האדיבה, הצנועה והנלבבת של האיש שלכבודו ובהשראתו נפתח הפורום ! ומרגע שאלירז השתחרר ממיכלאת האח, הבריונות של עומרי עלתה מדרגה. השכם והערב שמעתי את אלירז ממלמל דברי תודה והערכה וברכה ותפילה והודייה ומה לא, ובלבד שיירצה את ה"מולך" - וזה לא הספיק. ברוב חוסר צניעותו רצה עומרי לעצמו יותר. אולי להיות איש סודו הבלעדי של אלירז ?? אולי הכרת תודה נצחית ומוחלטת, אולי חצי מהמיליון ?? אין לי מושג מה רצה הקוזק הנגזל. מה שאני כן יודעת, זה שבמקביל, ע"פ מידת ההענות או לא של אלירז לגחמותיו, אני הובלתי בערמומיות, ב - פורום של אלירז, אני מדגישה, של אלירז, ללינקים שהבטיחו מסר מאלירז ודרכם הגעתי לאיילה שנואת נפשי, או למר זהבי, שגם עליו אני לא משתגעת, ועוד אי אלו סידורים שעומרי התעקש לעשות על הגב שלי ושל אוהבי אלירז ואלירז עצמו. וזה רק מה שאני יודעת, אני בטוחה שמשפחת שדה נאלצה לסבול הרבה יותר . ה ו א , הבריון, מפנה אותנו בפורום של אלירז, לשמוע אותו משמיץ את אלירז בתוכנית של החכמה בנשים איריס קול !!! ... זה נשמע לך כמו התנהלות נכונה ואוהדת ?? לך אולי כן, כי את מכבדת את אלירז כמעט כמו עומרי ... לי זה לא מרגיש אהדה ... בתוכנית של גייא פינס, שבישר לאומה זמן קצר קודם ל"ראיון" שאלירז נפרד מבר, הכתבת המכובדת קיבלה מענה הגון, כיאה לטיפשותה . אחד הדברים שאני, לפחות, אוהבת באלירז, זה שאין לו "נימוסי שלחן" ... מי שבא לאכול אותו, הוא אוכל אותו קודם ! בלי גינונים. הלוואי עלי אומץ כזה ומענה לשון, תמיד בזמן ובמקום ובעוצמה הנכונה. החברים שהוא כביכול נטש, שכל מי שמתחזה לאוהב עט על הסיפור הזה - אם יש דבר שגורם לי להתקף הקאות עז, זה לראות את כל החולרות, בוגרי מיכלאת קופרמן, ששנאו אחד את השני בערך כמו שאני שנאתי אותם, משתכשכים להם יחד בבריכה, מזיעים אחד על השני נופת צופים ומרקדים לצלילי - יומולדת שמח לטמבלון סביון ... חלאס, את והדומים לך לא תגידו לי מה זאת חברות ! אלירז יודע מי חבר שלו ! והוא כבר אמר - אני חבר של אנשים טובים ! (לא נראה לי שיש לך סיכוי, אגב ..) איריס קול כבר לא צריכה אותו לתוכנית שלה. עומרי חיון מלכלך איתה על אלירז על בסיס קבוע, וזה כנראה מה שהוא הולך לעשות גם עם אורנה דץ, עוד מפרגנת, ולדעתי את יכולה להצטרף לחגיגת ה"מפרגנים" כי את מתאימה פיקס ! חד משמעית ! אלירז מלך העולם, כבר אמרתי ?? לילה טוב לך.