אם עכשיו חזרתי נעלה ת'הימורים עכשיו

RED OR DEAD BS

New member
אם עכשיו חזרתי נעלה ת'הימורים עכשיו

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד 2)בני יהודה-מכבי תל אביב 3)בני סכנין-הפועל חיפה 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא 14)אברטון-ליברפול 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון להמר !!!

RED OR DEAD BS

New member
ההימור שלי...

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד =1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב =X 3)בני סכנין-הפועל חיפה = 1 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית = 1 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת = 2 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה = X 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה =1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון = 2 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו = X 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן = 2 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל =1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק = 1 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא =1 14)אברטון-ליברפול = 1 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם =X 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון =2

X יו יו S

New member
שלי

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב 1 3)בני סכנין-הפועל חיפה 2 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית 1 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת תיקו 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה 2 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה תיקו 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון 2 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו תיקו 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן1 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק 2 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא תיקו 14)אברטון-ליברפול 2 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם 1 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון תיקו

מוצארט

New member
אני!

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד - 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב - X 3)בני סכנין-הפועל חיפה - 1 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית - 2 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת - 1 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה - X 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה - 2 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון - 1 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו - 2 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן - 2 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל - 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק - 2 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא - 1 14)אברטון-ליברפול - X 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם - X 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון - 1

blueman1

New member
גם שלי

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד - 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב - 2 3)בני סכנין-הפועל חיפה - x 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית - 1 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת - 1 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה - X 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה - 1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון - x 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו - 2 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן - 2 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל - 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק - 2 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא - x 14)אברטון-ליברפול - 2 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם - X 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון - 2

iT DiS

New member
הנה שלי.. בתקווה להשיג יותר מ-3 נק'

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד - 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב - 2 3)בני סכנין-הפועל חיפה - X 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית - 1(דיר באלאק אם לא!!) 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת - 2 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה - 1 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה - X 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון - 1 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו - 2 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן - X 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל - 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק - X 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא - X 14)אברטון-ליברפול - 2 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם - 2 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון - X באמת מקווה לשפר עמדות... אבל אני לא רוצה לטפח תקוות שווא... אז... יאללה! אני הולך העקוב הקבוצה שלי!!(מקום אחרון...)

AnakondA1

New member
שלי

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב X 3)בני סכנין-הפועל חיפה 2 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית 1 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת X 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה 1 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה 1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון 2 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו X 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן X 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק 2 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא X 14)אברטון-ליברפול X 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם 2 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון 2

D a n n y b o y

New member
ההימור שלי

)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד- 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב- 2 3)בני סכנין-הפועל חיפה-1 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית-X 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת- 2 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה- 1 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה-1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון- X 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו-2 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן-X 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל- 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק- 1 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא-2 14)אברטון-ליברפול- 2 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם-2 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון- 2

שלי:

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד x 2)בני יהודה-מכבי תל אביב x 3)בני סכנין-הפועל חיפה 1 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית 1 (אני לא יכול להמר אחרת) 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת x 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה 1 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה 1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון x 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו 1 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן 2 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק x 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא 2 14)אברטון-ליברפול 2 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם x 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון 2

zuli4

New member
הנה שלי-מקווה ליותר מ-4 נקודות..

1) מכבי חיפה-מ.ס אשדוד=1 2) בני יהודה-מכבי תל אביב= 2 3) בני סכנין-הפועל חיפה= 2 4) הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית= 1 5) צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת= X 6) הפועל ירושלים-מכבי נתניה= 2 7) הפועל כפר סבא-הפועל רעננה= X 8) מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון= 1 9) הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו= 2 10) מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן= 2 11) מכבי באר שבע- מכבי עירוני טירת הכרמל= 1 12) בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק= X 13) מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא= 1 14) אברטון-ליברפול= 2 15) מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם= 1 16) ווסט ברומיץ-צ'רלטון= 2

ercar

New member
הימור שלי מקווה להדביק אתכם.

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב 1 3)בני סכנין-הפועל חיפה x 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית 1 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרת x 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניה 1 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה 1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון 1 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו 1 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גן x 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל 1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק 1 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא 1 14)אברטון-ליברפול x 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאם 2 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון x

RED OR DEAD BS

New member
כל מי שלא הימר במחזור הראשון

יכול להצטרף למשחק והוא יכול להדביק את הפער אז קדימה כולם להמר !!!!

zilber z

New member
מה ששלחתי השבוע בטוטו ..

1)מכבי חיפה-מ.ס. אשדוד 1 2)בני יהודה-מכבי תל אביב 2 3)בני סכנין-הפועל חיפה1 4)הפועל באר שבע-הפועל נצרת עילית1 5)צפרירים חולון-מכבי אחי נצרתX 6)הפועל ירושלים-מכבי נתניהX 7)הפועל כפר סבא-הפועל רעננה1 8)מכבי הרצליה-עירוני ראשון לציון1 9)הכח מכבי רמת גן-הפועל עכו2 10)מכבי כפר קנא-הפועל רמת גןX 11)מכבי באר שבע-מכבי עירוני טירת הכרמל1 12)בית"ר/שמשון ת"א רמלה-הפועל מרמורק2 13)מכבי רמת עמידר-מכבי עירוני קרית אתא1 14)אברטון-ליברפולX 15)מנצ'סטר סיטי-טוטנהאםX 16)ווסט ברומיץ-צ'רלטון2

זה ההימור שלי..

חיפה-אשדוד:1 בני יהודה-מכבי ת"א:תיקו הפועל באר שבע נצרת:1 חולון-אחי:תיקו ירושלים-נתניה:1(לצערי) כפר סבא-רעננה:תיקו הרצליה-ראשון:1 הכח-עכו:תיקו כפר קנא-ר"ג:1 מכבי באר שבע-טירת הכרמל:1 שמשון-מרמורק:1 רמת עמידר-קרית אתא:תיקו אברטון-ליברפול:1 הסיטי-טוטנהאם הוספר:תיקו ברומיץ-צ'רלטון:תיקו

RED OR DEAD BS

New member
תוצאות- שיפור אדיר ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התוצאות הן רק של המחזור ואינן סיכום כולל מוצארט יוסיף אותן לטבלה, RED OR DEAD BS 10 מוצארט 6 AnakondA1 8 6 X יו יו S iT DiS 4 zuli4 -7 אפמינונדס 7 D a n n y b o y 6 7 blueman1 8ו ercar 7 zilber z 5 אופיר ראובן אחלה מחזור

RED OR DEAD BS

New member
שיחקתם אותה ../images/Emo24.gif

למה זה לא עולה למעלה...

למעלה