אם פספסנו משהו...

Dr Funk

New member
אם פספסנו משהו...

חבל שהיו הפסקות וקפיצות אבל הבנתי שבקרוב יהיה את כל הצ'אט בארכיון לצפייה רציפה (זה לא LIVE אבל זה גם משהו..) אם פספסנו משהו או מישהו ויש שאלות אז תרביצו פה ונשיב.. מקווה שאתם נהנים מהדיסק ולאלה שעוד לא שמעו מקווה שתהנו... ולכל אוהבי הפאנק ובכלל רציתי לומר: לא חייבים להגיע למיינסטרים כדי להגיע להרבה אנשים, אפשר לעשות רעש, בלגן ומוסיקה טובה בשוליים ומלא אנשים יבואו לשוליים... יחי השוליים!!! LOVE PEACE AND FUNK (kamuvan) Funk'n'stein The Band

Funky Giraffe

New member
יא מאן!

אכן, במהלך שבוע הבא הצ'אט יעלה לארכיון האירוחים
סחתיין עליכם.

טיפקסית

New member
דקל היה תותח אתה טוב אתה

כמו שאמרתי לצערי באיזור שלי [נהריה בלאט] אין שום רשת של התו השמיני/האוזן השלישית/צליל,ולכן אין לי שום דרך להשיג את הדיסק [כי טוואר גרועים כששאלתי לא היה להם מושג בכלל שיצא לכם דיסק],אם תפעילו קצת לחץ שם בטוואר אולי יסכימו סופסופ להתעדכן במה שנעשה בארץ,ואז יביאו. בכל מקרה-כל התקלות האלה היו ממש מעצבנות,אבל אתם פיציתם אותי במה שהצלחתי לשמוע. ותגיד לקלווס שאם הוא רוצה עוד בובה כמו זו שהוא התעסק איתה יש לי משו בשבילו. יא מאן מאי דה פאנק בי ויד' יו סי יה

טיפקסית

New member
באמת ואני גרה צמוד לנהריה

בקיבוץ עברון [מכיר?] טוב אני אקפוץ לפיקולו,אולי היום אחרי שאחזור מהבסיס. יאללה סאלאמאת.

Funky Giraffe

New member
אה, הנה שאלה שאלתית

שחם אמר לי שהסינגל הבא יהיה דוג&קאט... יש תכנון לקליפ רציני?

Dr Funk

New member
כן כן..

בקרוב אנחנו מצלמים קליפ לDOG&CAT , אך אנחנו עלולים להפתיע ולהספיק לשחרר סינגל נוסף עוד לפני DOG&CAT. נעדכן על כך בקרוב...

חולוני

New member
חייב לציין שהאלבום מעולה

מחכה להופעות. מתי ההופעה הבאה בתל אביב?

למעלה