רוב הזמן נח
Well-known member
אני לא יכול להתקשר איתו יותר. אבל אני יכול לקבל שיחות. יש הגבלה לזמן שהסים מאפשר לי לקבל שיחות בלי להמשיך לחדש את החבילה?
יש לך קו פריפיידאני לא יכול להתקשר איתו יותר. אבל אני יכול לקבל שיחות. יש הגבלה לזמן שהסים מאפשר לי לקבל שיחות בלי להמשיך לחדש את החבילה?
לא שאלתי על זה. אבל אחרי חודש החבילה נגמרת לא משנה כמה טלפון או אינטרנט נשארו בה.יש לך קו פריפייד
רכשת בתאריך מסויים חבילה ב60 שקל ל30 יום
בדר"כ מקבלים בין 70 ל200 GB גלישה
ו3000 SMS ו3000 דקות
לכן אינני מצליח להבין איך הצלחת לחסל בתוך פחות מ30 יום את כל החבילה?
מה זאת אומרת נעלם? כאילו ביטלו את הסים? אי אפשר יותר לשלם ולשים על המספר הזה חבילההמספר נשמר עד חצי שנה
לאחר מכן המספר פשוט יכול להיעלם
בזאת שאתה לא עושה שום פעולה מצידך בתקופה מסויימתמה זאת אומרת נעלם? כאילו ביטלו את הסים? אי אפשר יותר לשלם ולשים על המספר הזה חבילה
כלשהי?
אבל הם לא עושים שטות ומוכרים למישהו אחר את המספר הזה, נכון? כי זה גם בלגן וגם במקרים מסויימים ממש סיכון אבטחתי.בזאת שאתה לא עושה שום פעולה מצידך בתקופה מסויימת
מבחינתם המספר פנוי ואפשר לנתק אותך מהמספר הזה
אצל כל חברה זה אחרת
חצי שנה
שנה
8 חודשים
ליתר ביטחון רצוי פעם בחצי שנה להטעין את המספר ולעשות בו שימוש
הסיכון הזה קיים גם במספרי פוסטפייד ששם הם ממתינים כמה חודשים, ולאחר מכן מוכרים אותואבל הם לא עושים שטות ומוכרים למישהו אחר את המספר הזה, נכון? כי זה גם בלגן וגם במקרים מסויימים ממש סיכון אבטחתי.
אבל המספר זה בסים. אם הם שמים את אותו מספר בסים חדש ומוכרים אותו, אז לשני אנשים שונים יהיה אותו מספר טלפון.הסיכון הזה קיים גם במספרי פוסטפייד ששם הם ממתינים כמה חודשים, ולאחר מכן מוכרים אותו
בפריפייד הם כבר ראו שחצי שנה לא נעשה בו שימוש ומבחינתם אפשר למכור אותו לפרי או פוסט פייד
אין קשר לסיםאבל המספר זה בסים. אם הם שמים את אותו מספר בסים חדש ומוכרים אותו, אז לשני אנשים שונים יהיה אותו מספר טלפון.
איזה הסכם?אין
הסכם זה הסכם
כדאי שתברר אצל המפעילה מה המצב של המספר ובאיזה מסלול הוא משמשאז אם הבנתי נכון, אם יש לי מספר שאני רוצה לשמור, אבל כרגע לא להשתמש בו אקטיבית ושיהיה רק לקבלת שיחות, אז לשים בו סכום כסף מסויים שיהיה בו ואז המספר למרות חוסר השימוש לא יוכל להתבטל?
נזכרתי שיש לי סים מלפני כמה שנים שלא נעשה בו שום שימוש, אבל המספר עדיין פעיל כי נשאר בו סכום כסף.
אמרו לי בסלקום שאחרי שנה הכסף שנשאר כאילו נמחק, אבל אם עד חצי שנה אחרי זה אני מתקשר, אז מזכים אותי בסכום שנשאר. ושבשביל שמשרד התקשורת לא ימחק את המספר, צריך לפחות פעם בחודשיים שלושה להוציא שיחה. הם גם לא בטוחים לגמרי מה המינימום של שימוש שצריך לעשות בשביל לשמור על המספר.כדאי שתברר אצל המפעילה מה המצב של המספר ובאיזה מסלול הוא משמש
היום אין כבר פריפייד עם סכום כסף שנשאר לנצח וששומר על המספר
הגיון ברור מאוד..שלום
אז מה ההגיון שאתה רוכש מספר ואחרי זה הם לוקחים לך אותו זה לא הבנתי !
אבל באתר של פלאפון זה מה שרשום לגבי סים מהסוג הזה וככה רשמוהגיון ברור מאוד..
אתה מקבל את הקו בכדי להשתמש איתו ולתת למפעילה הכנסות..
מה ההיגיון לרכוש קו פריפייד ושישמש בתור עציץ..
אתה מקבל מספר בהשאלה לשימוש למה לא להטעין אותו כל חודש..?!
אין שימוש!
אין מספר!
זה אומר שאם אתה מטעין את הפריפייד פעם ב6 חודשים..אז מה זה אומר ?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.