אם ראש החטיבה הקובנית ב FBI היה אומר על הקובנים שמוקים

מצ'וקמקים 12 שעות לאחר מכן הוא היה יושב כבר בביתו כשהוא מפוטר מה FBI.
אם הוא היה אומר למפקד משטרת מחוז דייד תכניס אותם לכלא בלי ראיות ותכניס להם עכברים לתא הוא היה מפוטר מהשרות אבל במקום ללכת הבייתה הוא היה נלקח לכלא להמתין למשפט בעוון עברות פליליות וגזעניות והיה מסיים את משפטו עם גזר דין של 7 שנים בכלא הפדראלי .
רק בישמעאל ראש החטיבה היהודית בשב"כ משעה את עצמו והופך להיות אתרוג עד שהציבור ישכח מה הוא עשה ומה הוא אמר ואחרי שנה תראו אותו נוסע במכונית השרד שלו עם פנסיה של שישה אפסים אחרי המספר 1 וצוחק על כל העולם.

אם ראש החטיבה היהודית בשב"כ סוויסה שהוא מצביע ליכוד היה אומר לתורג'מן על האנרכיסטים שבאים ליהודה ושומרון לבצע פרובוקציות מול מתנחלים תכניס את השמוקים המצ'וקמקים האלה לכלא בלי ראיות ותכניס להם עכברים לתא הוא היה יושב עכשיו בכלא ממתין למשפטו בעוון עברות פליליות וגזעניות.

ובכלא נפחא יושבים מחבלים מפלצות שאנסו ורצחו וקטעו ראשים ושרפו תינוקות וישנים על מזרונים חצי מטר גובה שלא יכאב להם הגב חלילה וחס ומקבלים ירקות ופירות ותחת של סוהרת מסכנה מבית סוציו אקונומי ירוד באיזה חור של שכונה ד בבאר שבע ברכבות תחת שהם מתענגים עליו מתי שירצו וכשבאים להחליף לוחמי כוח 100 את הבנות המסכנות שאחת מהן נאנסה בברוטליות מפילים על לוחמי 100 תיק אונס של מחבל שלא היה ולא נברא ומשתיקים את פרשת האונס מעלימים אותה מעיני הציבור.

אז מישהו מתפלא למה אני פותח את הכספת שלי במשרדי בקומה ה21 בבניין משרדים במיאמי ביץ' מוציא את הדרכון האמריקאי שלי ואומר תודה לקדוש ברוך הוא שנתן לי את השכל להחליף את האזרחות הישראלית שלי באזרחות אמריקאית .

זה לטובתך,יגביר את האמינות שלך.
חחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא צריך לקבל חיזוק על האמינות שלי ובטח לא מיצור עלוב כמוך.
ולא מאף אחד. אני פשוט מחרבן עליכם ומשתין עליכם בקשת חבורה של דפקטים עם IQ על סף הרצף .
אם אתה ושאר הדפוקים כאן בפורום הזה לא הבנתם עדיין שאני מעליכם מבחינת השכל הIQ וההבנה זבש"כם.

DANIAVNI

Well-known member
לכלא בלי ראיות ותכניס להם עכברים לתא
אינני מצליח להבין איך כל שוחרי הליברליזם מתקשים לההבין
במדינה דמוקראטית לא צריכים להיות מרתפי שטאזי
להרבה ימנים לא היתה בעייה אם היה מדובר בערבי ( כי כל ערבי מחבל לשיטתם)
הבעייה שלהם כאן היא לא בגלל העקקרונות הדמוקראטיים אלא בגלל מי שנעצר .

אינני מצליח להבין איך כל שוחרי הליברליזם מתקשים לההבין
במדינה דמוקראטית לא צריכים להיות מרתפי שטאזי
להרבה ימנים לא היתה בעייה אם היה מדובר בערבי ( כי כל ערבי מחבל לשיטתם)
הבעייה שלהם כאן היא לא בגלל העקקרונות הדמוקראטיים אלא בגלל מי שנעצר .
אני לא יודע על איזה ימנים אתה מדבר אבל אני מייצג את הימין שקובע שבגלל רוב ערבי שהוא נגד מדינת ישראל גם המיעוט הערבי שהוא בעד מדינת ישראל יסבול.
ולכן צריך לשדרג את חוק האזרחות לאמור אזרח מדינת ישראל צריך להוכיח נאמנות למדינה ואם מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי אזי שכל אזרח צריך לתמוך בכך ולהצהיר נאמנות למדינה ולדגל ולהמנון שלה ומי שלא יכול מסיבות לאומיות להצהיר נאמנות לא יהיה אזרח המדינה.
ולכן אם אני בשלטון כל אזרח שלא יצהיר נאמנות למדינה יועלה על אוטובוס היישר לנתב"ג ויגורש מיד ממדינת ישראל.

certified.woke

Well-known member
מצ'וקמקים 12 שעות לאחר מכן הוא היה יושב כבר בביתו כשהוא מפוטר מה FBI.
אם הוא היה אומר למפקד משטרת מחוז דייד תכניס אותם לכלא בלי ראיות ותכניס להם עכברים לתא הוא היה מפוטר מהשרות אבל במקום ללכת הבייתה הוא היה נלקח לכלא להמתין למשפט בעוון עברות פליליות וגזעניות והיה מסיים את משפטו עם גזר דין של 7 שנים בכלא הפדראלי .
רק בישמעאל ראש החטיבה היהודית בשב"כ משעה את עצמו והופך להיות אתרוג עד שהציבור ישכח מה הוא עשה ומה הוא אמר ואחרי שנה תראו אותו נוסע במכונית השרד שלו עם פנסיה של שישה אפסים אחרי המספר 1 וצוחק על כל העולם.

אם ראש החטיבה היהודית בשב"כ סוויסה שהוא מצביע ליכוד היה אומר לתורג'מן על האנרכיסטים שבאים ליהודה ושומרון לבצע פרובוקציות מול מתנחלים תכניס את השמוקים המצ'וקמקים האלה לכלא בלי ראיות ותכניס להם עכברים לתא הוא היה יושב עכשיו בכלא ממתין למשפטו בעוון עברות פליליות וגזעניות.

ובכלא נפחא יושבים מחבלים מפלצות שאנסו ורצחו וקטעו ראשים ושרפו תינוקות וישנים על מזרונים חצי מטר גובה שלא יכאב להם הגב חלילה וחס ומקבלים ירקות ופירות ותחת של סוהרת מסכנה מבית סוציו אקונומי ירוד באיזה חור של שכונה ד בבאר שבע ברכבות תחת שהם מתענגים עליו מתי שירצו וכשבאים להחליף לוחמי כוח 100 את הבנות המסכנות שאחת מהן נאנסה בברוטליות מפילים על לוחמי 100 תיק אונס של מחבל שלא היה ולא נברא ומשתיקים את פרשת האונס מעלימים אותה מעיני הציבור.

אז מישהו מתפלא למה אני פותח את הכספת שלי במשרדי בקומה ה21 בבניין משרדים במיאמי ביץ' מוציא את הדרכון האמריקאי שלי ואומר תודה לקדוש ברוך הוא שנתן לי את השכל להחליף את האזרחות הישראלית שלי באזרחות אמריקאית .
נוער הגבעות ההיטלראי, ה- Hitlerjugend הם טרוריסטים לכל דבר.
ראש החטיבה היהודית בשב"כ היה צריך לשער כי נצ"מ אבישי מועלם, ראש ימ"ר ש"י, הוא סובן של בן-גביר ולשקול מיליו.
הוא פישל ואולי יוחלף.
עדיין הכרח להצמית את ה- Hitlerjugend...

נוער הגבעות ההיטלראי, ה- Hitlerjugend הם טרוריסטים לכל דבר.
ראש החטיבה היהודית בשב"כ היה צריך לשער כי נצ"מ אבישי מועלם, ראש ימ"ר ש"י, הוא סובן של בן-גביר ולשקול מיליו.
הוא פישל ואולי יוחלף.
עדיין הכרח להצמית את ה- Hitlerjugend...
אני לא מסכים עם ההגדרות שלך. זאת כמובן זכותך לחשוב כפי שאתה חושב אבל במדינת ישמעאל אתה במיעוט והחוק צריך להיות שווה לכולם ואין לעצור אדם ולשלול לו את החופש גם אם הוא ערבי בלי ראיות לעברות על החוק ולומר על מתישבים ביהודה ושומרון שהם שמוקים מצ'וקמקים ולהורות לראש יחידת ימ"ר בשי להכניס אותם לכלא בלי ראיות ולהכניס להם עכברים זאת עברה פלילית .
ותורג'מן היה איש משטרה הרבה לפני שבן גביר נהייה שר הבט"פ ובזכותו של האיש הזה תגיד תודה שהתחת שלך לא נפגע במקום להפיל עליו האשמות שווא בגלל שזה מה שאומרים בתשקורת.

למעלה