אם רוצים שישראל תהיה המדינה הטובה בעולם בכל הפרמטרים צריך לעשות שני דברים

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
1. חוק ברית מילה על פי ההלכה היהודית לכל תינוק זכר שנולד במדינה

2. חוק חינוך לגילאי 9-18 למידה של חמישה חומשי תורה בכל השפות הרשמיות של מדינות העולם

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אם לומדים את מה שהצעתי זה שיא הידע האנושי מדד הפיתוח האנושי במדינה יהיה הכי גבוה שאפשר כולל העניין של הברית מילה אבל כמובן שאם כל מה שרוצים זה להתקשקש בפורום אז אין צורך בדברים האלה

אם לומדים את מה שהצעתי זה שיא הידע האנושי מדד הפיתוח האנושי במדינה יהיה הכי גבוה שאפשר כולל העניין של הברית מילה אבל כמובן שאם כל מה שרוצים זה להתקשקש בפורום אז אין צורך בדברים האלה
לא הסברת רק חזרת על הרעיון.

האם שיא הידע האנושי היה לפני 5000 שנה?

אני בספק.

לגבי הברית מילה כבר אין צורך יש עצי תורשה שאפשר תמורת סכום לא גדול מידי

לבדוק כמה יהודי האדם.

בכל מקרה אלוהים התכוון לסימן קטן עם סכין על הזין - ולא לחתוך חלק מהגוף.

היום גם לא רלוונטי כי אפשר להעתיק,כל הרעיון היה להבחין בזמנו בין יהודים

ללא יהודים על מנת שיהודים יעשו ילדים רק עם יהודים.

כאוס מסודר

Well-known member
מנהל
אתה טועה ברית מילה שנעשית לפי ההלכה היהודית דור אחר דור מביאה לפיתוח אנושי ברמה גבוהה והשיא זה ללמוד את כל חמישה חומשי תורה בכל השפות הרשמיות של מדינות העולם יש בערך 80 כאלה ואני אסביר את שני הדברים לגבי ברית מילה זה יוצר אצל האדם תחושה תמידית שמשהו חסר והוא מחפש להשלים כל אחד בתחומו אז תמיד משתפרים ולגבי הלימוד זה עניין של ידע ברגע שאתה יודע כל מילה בתורה בכל השפות ואתה מחבר הכל יש לך ידע ותובנה ואתה רוכש את כל החוכמות בעולם

mיטלמן

Well-known member
1. חוק ברית מילה על פי ההלכה היהודית לכל תינוק זכר שנולד במדינה

2. חוק חינוך לגילאי 9-18 למידה של חמישה חומשי תורה בכל השפות הרשמיות של מדינות העולם
למה להפלות אותנו?
מה עם בורקה, כיסוי ראש, שמירת נידה (כלומר, 7 ימים נקיים, ובדיקה כמו שצריך לאחר מכן), הבגדים המכסים הכל של אותה כת מבית שמש, ועוד,
כשרות, וכל אשה ובת מדליקות נרות שבת?
(צריכות לו"ז? יש לי המלצה, זה הנושא היחיד שאפשר לסמוך על אותו מומלץ).
ברית מילה אתה מציע (מחייב?) גם ללא יהודים?

ai27

Well-known member
למה אתה כותב דברים כאלה מחוץ לפורום שלך?
זה לא אקטואליה,
זה חזון ערני קלאסי

למעלה