למה להעביר לשלישי אם עוד ס"מ וחצי יש כיכר ואני גם ככה צריכה להאט ולהוריד לשני? למה?? למה זה טוב??????????????????????????? ולמה כשאני עוצרת כדי לא לדרוס חתולה מסריחה הוא צועק עליי???? ולמה כשאני באה לעצור בצומת לבדוק אולי יש סיכוי שמישהו משמאל יתנגש באמ אמא שלי הוא צועוק עליי שאני עוצרת סתם? ולמה שלא דרסתי ילד קטן עם אופניים שחצה את הכיכר, ממש חתך אותה הוא צועק עליי שאני בולמת??????? למה?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? דרך אגב, החוק שאסור להסיע יותר מ2 אנשים חל על נהג חדש רק שנתיים כי יותר מ-2 יכולים לבלבל את הנהג ולהוציא אותו מריכוז. זאת אומרת, שבגיל 19 וחצי יהיה סבבה.
ואמרו שם שאין מה לעשות, גברים ונשים נולדים שונים. לפי מבחנים שעשו לחצי מיליון (!) אנשים, בנושא הזה, לגברים יש תפיסה מרחבית טובה ב-40% מלנשים. ברור שיש יוצאות דופן, אבל רוב הנשים חלשות יותר בתחום הזה.