אם רק.....

imrak

New member
אם רק.....

אני כותבת,כותבת שוב אלייך חבר יקר שלי.הפעם כותבת בשם אחר כי לא ממש רוצה שתקרא את מה שכתבתי,כי יודעת שלא תדע איך להתמודד עם הדברים שעומדת אני לכתוב,דברים שיושבים בליבי. כן,כמו הרבה פה הכל התחיל בצאט,הכרנו אני יכולה לומר שהתאהבנו,לא ידעת שאני נשואה ואני לא חשבתי שנגיע ל´דבר´ כזה ,לאהבה כזו.סיפרתי לך את כל האמת אפילו שהיה לי כל כך קשה לספר אותה,ואתה חמוד שלי קיבלת אותי עם כל האמת שלי,שאני נשואה ושיש לי ילדים והקשר נמשך ואנחנו נפגשנו. אהה..כן נפגשנו והיה טוב ועוד כמה שטוב.קירבה פיזית של ממש לא הייתה אם כי נשיקות וחיבוקים.לא רצינו למשוך את זה מעבר ובקלות יכולנו להיסחף,בקלות יכולנו להגיע למחוזות אחרים. לומר את האמת כל כך רציתי ויחד עם זה כל כך פחדתי,אחרי הכל אני נשואה, ובתור כזו שאני לא מסוגל לעשות את זה (יש בי עוד מצפון למרבה הפלא)אומנם לא באושר כי איך אפשר להיות מאושר בנישואי שידוך?כנראה שלא אני. כתבתי לך פה בפורום כמה התרגשתי מהקירבה הקטנה שלנו,כמה נהנתי וכמה היה לי טוב. זה יישמע בנאלי לכתוב שאהבנו מאוד,יישמע בנאלי לכתוב שזה מה שרציתי תמיד מישהו שמבין אותי כמוך,יישמע בנאלי לומר שאתה כמו נפש תאומה שלי. אבל עם כל הבנאליות ככה אני מרגישה. הקשר שלנו יתרופף כי אתה מנסה לברר לעצמך מי אתה,ושומר מרחק מכולם כרגע. אני כל כך מתגעגעת אלייך,אתה כל כך חסר לי,ואני יודעת שאני אוהבת אותך,זה נשמע כל כך מוזר,אני הרי נשואה ואני אוהבת אותך,יקומו וישאלו מה אני עושה בחיי הנישואין שלי אם זו ההרגשה שלי, ואני אומר שאני משתדלת אחרי משבר גדול(ולא בגללו),רוצה שלילדים שלי יהיו שני הורים.הוא-בעלי אומנם לא מתאים לי אבל כנראה שגם אני לא טלית שכולה תכלת. אנחנו לא יכולים להחזיר את הגלגל אחורה,לא יכולים לחזור על מה שהיה אפילו שהייתי רוצה,אתה לא יכול לדרוך במקום אני רוצה שתתקדם,אני רוצה שתמצא לך מישהי שתאהב אותך לפחות כמוני,אני רוצה שתיהיה מאושר ותהנה מכל רגע בחיים שלך גם כשהם יהיו בחלקם עצובים כי גם מעצב לומדים. אבל אם רק יכולתי לחיות את חיי מחדש,אם רק יכולתי לממש את האהבה הזו איתך,אם רק יכולתי להיות איתך במלוא מובן המילה,אם רק יכולתי להרגיש אותך,אם רק יכולתי לנשום אותך,אם רק יכולתי להיות איתך,אם רק היינו האחד של השני,אם רק יכולתי לשנות עכשיו,אם רק..... יגידו לי תני לו לקרוא את המכתב הזה,ומה,מה הוא יאמר לי?מה הוא יכול לעשות?הרי אנחנו יודעים שזה לא מוביל לשום מקום. אני יודעת שהאמוציונל מדבר עכשיו,אבל אני כל כך מנסה לשלוט בו בדרך כלל, היום אני רוצה שידו תיהיה על העליונה,אני רוצה לבטא את מה שאני מרגישה אלייך חמוד שלי,רוצה שהרציונל שכל הזמן מנצח יישב בשקט לשעה שעתיים וייתן לי להנות מהמחשבות האמוציונליות האלה. אוהבת אותך חמוד שלי,רוצה שיהיה לך טוב גם אם זה אומר שזה עם מישהי אחרת,גם אם זה לא יכולל אותי,אני תמיד אביט בך מהצד,תמיד אתפלל לשלומך ולאושרך,אני תמיד אהיה שם בשבילך,אני פה.ויחד עם זה תמיד אמשיך לחלום שאולי זה עוד יקרה שאולי זה עוד אפשרי. אוהבת ,מתגעגעת ושוב אוהבת.

ה מוזה

New member
להגשים חלום אחד ../images/Emo142.gif

החלום היחידי שאת רוצה להגשים וצריכה להגשים החלום היחידי שאת חייבת אותו לעצמך שיתגשם החלום היחידי שתעניקי לעצמך כמתנת חיים הוא להיות מאושרת . אז את חיה עם גבר מתוך שידוך ולא מתוך אהבה , רוצה לעניק לילדיך את המסגרת החמה ..אבל האם לא הכל מסיכה ? איך תוכלי ללמד את ילדיך כנות ? אם את לא כנה עם עצמך ... איך תוכלי ללמד את ילדיך לאהוב? אם את לא נותנת לעצמך.. איך תלמדי את ילדיך להיות מאושרת ? כשאת לא מאושרת בעצמך.. תמשיכי לחלום..על גבר אוהב ..על נשמה תאומה ..על קירבה אמיתית .. ותחיי חיים לא מספקים , לא מאושרים , מתוך נוחות או מוסכמות .. הבועה הזו בסופו של דבר תתפוצץ ..ולא בגלל גבר זה או אחר בגללך .... כשלא תוכלי יותר רק לחלום ..ותרצי להגשים את החלום להיות מאושרת .. מאחלת לך בכל דרך שתפני בה - התגשמות חלומות ואושר פנימי
~ ~
~ ~
~ ~
~ ~ tell him by celine dion & barbra streisand i´m scared so afraid to show i care will he think me weak if i tremble when i speak oooh-what if there`s another one he`s thinking of maybe he`s in love i`d feel like a fool life can be so cruel i don`t know what to do I´ve been there with my heart out in my hand but what you must understand you can`t let the chance to love him pass you by should i tell himtell him that the sun and moon rise in his eyes reach out to him and whispertender words so soft and sweet hold him close to feel his herat beat love will be the gift you give yourself touch him with the gentleness you feel inside your love can`t be denied the truth will set you free you`ll have what`s meant to be all in time you`ll see i love him of that much i can be surei don`t think i could endure if i let him walk amway when i have so much to say i`ll tell himtell him that the sun and moon rise in his eyes reach out to him and whisper tender words so soft and sweet hold him close to feel his heart beat love will be the gift you give yourself love is light that surely glows in the hearts of those who know it`s a steady flame that grows feed the fire with all the passion you can show tonight love will assume its place this memory time cannot erase blind faith will lead love where it has to go tell him tell him that the sun and moonrise in his eyes reach out to him and whisper tender words so soft and sweet hold him close to feel his heart beat love will be the gift you give yourself never let him go

למעלה