"אם שותים לא נוהגים....

ziljian 1234

New member
"אם שותים לא נוהגים....

נכון שלשמוע את המשפט הזה מאיתנו זה כמו פטהמורגנה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה םשוט בןןןןןןןןןןןןןןן זונהההה! נהנתי מכל רגע!!! יווווווווווו היה כיף כל כךךךך!! הייתה מערכת תופים וורודה לאספיס.. יובל:" תראו איזו מערכת נפלאה יש לאספיס" אני: " כן היא מתאימה לצבע של הסטיקר" יובל" הצבע של ההומוהים,הצבע של הסטיקר , הכל אותו דבר" חחחח תמונות יהיו או מחר או מאוחר יותר כי לי אין מצלמה וחברה צריכה לשלוח לי :)

איזה כיף לך ../images/Emo10.gif

למי שלא מבין - היא דיברה על ההופעה שהייתה היום ברנה קאסין... ולא הכניסו אף אחד ! בכל מקרה אני ישבתי בבית ולמדתי הסטוריה :(

B a 7 a K

New member
יו, את מרנה קסין?????

גם אני הייתי שם, ואני שמעתי שאמרת לו שזה כמו הצבע של הסטיקר. [
] באמת הייתה אחלה הופעה, קצר, אבל מצחיק. [ושיפסיקו לעשות את "פקיד אפרורי" בהופעות, זה מעצבן. חחח, איזה פוגואים היה, וב"ערוץ הילדים" כל המורים שלנו נכנסו ללחץ. היה מצחיק לאללה.

horse girl1

New member
פקיד אפרורי טוב, שקט!../images/Emo79.gif

האמת שמארתם שהם מופיעים אצלכם זה היה מוזר קצת עדיין השירים של שייגעצ לא ממש חינוכיים. המורים שמעו את זה לפני? אני מנסה להביא להקה לבצפר והיא דורשת לשמוע אותם קודם

ziljian 1234

New member
חחחחח אחרי ההופעה רצתי לרכזת

שלי כולי מאושרת אני עושה לה היה לי כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אז היא עושה כן הם אחלה ואז סגנית מנהלת בית ספר עושה לי..איך קוראים לסולן? אני כזה ...יובל מנדלסון אז היא עושה ךי אני נמצאת בין צעירים אני צריכה לדעת חחחח

ziljian 1234

New member
היו פוגואיםם???:0

אני עמדתי בהתחלה התחלה אז לא ממש שמתי לב "שיקוווווווווווו איזה תחתתתת" חחחח הרווחתי 2 מפרטים אחד של אבי והשני של שיקו
יחי התחת הסקסי של שיקו

1ענבים

New member
אעעעע

אני יודעת מי אתתתת חחחחח אני וחברות שלי קיללנו אותך מהצד כי קיבלת 2 מפרטיםםם שיטטט חחחחחחחח את עמדת בדיוק לידייייי

נצלשקש!

פורום יקר פורום חביב נגמר הקיץ תם אביב להתחבר בערב זה על גבול שליטה כי לסנופ שלכם יש הפתעה בין 8ל9 ככה

איזה מחביאים איזה?! ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

קודם כל, עידני משורר ידוע. דבר שני, אני עכשיו לומדת על משוררת גדולה <כן, בטח.> מאונו.
אז מחביאים, הם לא.

1ענבים

New member
חחחחחחח יווווו

אני גם הייתי בהופעה הזאתי!!!!!!!1 חחחח אם את רוצה צילמתי 48309582 תמונות אני אשלח לך ;) חחחחח די היה ענקקק =]

למעלה