אם שחקן כדורסל חירש יכול להטביע סל?

אם שחקן כדורסל חירש יכול להטביע סל?

אם שחקן כדורסל חירש יכול להטביע על סל ????????????? התשובות נמצאים באתר אס"ח הספורט > ויש שם עוד סרטונים נחים להם באתר ומחכים שתקליקו ותצפו בהם ;) צפייה נעימה ! עידו רושינק

קבוצת כדורגל חירשים בריטית

קבוצת כדורגל חירשים בריטית משחקת בליגת השומעים > כן יש דבר כזה... תגשו לאתר הספורט, לדף חדשות בעולם. ותראו בכמו עיניכם. עידו

חגיגת ניווט ותחרות ניווט לחובבים

חגיגת ניווט ותחרות ניווט לחובבים ביער בן-שמן בתאריך 12.6.04 ! בתחרות ניווט חובבים ביער בן-שמן, יבנה קבוצת חירשים וכבדי שמיעה ויתחרה בתחרות. הקבוצה תקבל הדרכה בנושא איך עושים ניווט ומה זה בדיוק ? ביום שבת 12.6.04 בשעה 09:00 בבוקר. נא כל אחד מתבקש לדאוג למזון, שתייה, כובע ונעלים נוחות. לפרטים נוספים אפשר לפנות לנסים קקון – פקס 03-5659293 או בפלא – 067-560096 בהצלחה לכולם ! משפחת אס"ח

מיני-אתר "אולימפיאדת החרשים" !!

חדש חדש !! באתר אס"ח מופיעה מיני-אתר "אולימפיאדת החרשים" Deaflympics !!! מיני-אתר "אולימפיאדת החרשים" Deaflympics !! ועוד רבים וטובים באתר אס"ח, גילשו יום ויום ותזכו לחדשות חמות, תמונות, סרטים והכל על הספורט החרשים בישראל !! תחרות ליגת קטרגל, מבקיעים, נצחונות, ימי ספורט עממיים, חדשות מעולם ועוד !!! מומלץ בחום !!!

Chuck U Farly

New member
דמוסתנס

תירגל נאומים מול גלי הים עם אבנים בפה. אולי פה צריך לתרגל הקלדה עם אבנים בידיים? פה זה לא סתם פורום. כמעט כולם אקדמאים כאן. "תחרות ליגת קטרגל, מבקיעים, נצחונות... חדשות מעולם ועוד !!!"

כתבה על אדיר זריהן, כדורסלן נבחרת

כתבה על אדיר זריהן, כדורסלן נבחרת ישראל חירשים איפה זה ? כמובן שנמצא באתר אס"ח ספורט > גלרייה > כתבות מעיתון. קריאה מהנה.

סליחה על הבורות, האם ניווט הוא אתגר

מיוחד דווקא לחירש? אני מבין שמשחק כדור דורש השתלבות בין שומעים אבל מה מיוחד בניווט? הדיעה הקדומה והבורה שלי אומרת שלחירשים יש תפישה ויזואלית טובה יותר מלשומעים (מנגנון פיצוי) ולכן קריאת מפות והתמצאות בשטח יהיו קלים להם יותר מלשומעים. (אולי להוציא קבוצה קטנה החירשים שיש להם גם בעיות עם אברי חישת המרחב שבאוזן בפנימית).

אין ספורט מיוחד לחרשים.

אדם חירש יכול לעסוק בכל ספורט, כמו אדם שומע. ייתכן לחירשים יש יתרונות כפי שציינת ויש ספורט שמצריכים שמיעה ודיבור שוטפת. יתרון נוסף לענף ניווט שזה מקצוע אישי, נווט חירש מקבל מפה, ויעדים שונים והוא מגיע לנקודות יעדים בזמן קצר ביותר ובמרחק קצר. עידו

אני חרשת ועל זה אין ויכוח

ואין לי חוש התמצאות בשטח - יודעת ללכת לאיבוד...
נכון להיום - זה פחות גרוע, מאז התחלתי לנהוג... אך מה שנכון - אנו שמים לב לפרטים הקטנים שהשומעים לא ראו אותם אפילו..

האם התחרשת כתוצאה מדלקת אוזניים?

האם יש לך גם בעיות ריכוז? סימפטומים של ליקויי למידה? שיווי משקל? קושי להרדם בלילה? פחדים לא סבירים? אם התשובה לאחת השאלות האלה היא 'כן' אז אולי יש לך גם בעיה באברי חישת המרחב שבאוזן הפנימית ולא רק באברי השמיעה אולי מכאן נובעת ההתמצאות הגרועה שלך בשטח?

תודה על התייחסותך, באמת יש בזה משהו

כן, יש לי בעיה בשיווי משקל שהתמודדתי עימה בהצלחה רבה, יש קושי להרדם בלילה, באמת יכול להיות שיש לי גם בעיה באיברי חישת המרחב שבאוזן הפנימית. ותודה שהארת את עיניי בנידון!

שכחתי - אני חרשת מהלידה

אך היו לי כמה דלקות באוזניים בילדותי - היש לך חומר בנידון שאוכל לקרוא אותו וללמוד עוד אודות הנושא? ותודה. שיהיה לך - ולכולם - שבוע טוב!

לי יש מינה מצויינת ובעיית אוזן פנימ

לי יש מינה מצויינת ובעיית אוזן פנימית קשה. אני לוקח תרופות שמשפרות את המצב. האם את מעוניינת במידע נוסף.

כן - תמיד טוב לדעת וללמוד עוד, לא?

לא אקח תרופות, אך אשמח למידע נוסף. ותודה רבה!!

האסכולה של הרופא שלי מכנה את

כל הפגמים באברי חישת המרחב שבאוזן הפנימית בשם 'דיסלקציה' למרות שיש מקרים שבהם הפגמים מופיעים בלי שום הפרעה בקריאה או למידה.

למעלה