אם שרון היה מחליט

• פותח הנושא mnv
  • פורסם בתאריך

mnv

New member
אם שרון היה מחליט

לפנות את כל הערבים מה השמאל היה עושה? בטח השמאלנים חטפו אותו והחליפו אותו בשיבוט...

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif ברור לך שזה ../images/Emo121.gif

לא מתקרב להיות דומה להתנתקות.

noamjen

New member
תלוי.

אם שרון היה מחליט לפנות את כל הערבים הישראלים מביתם היינו יוצאים נגד זה כי זה באמת גירוש אנשים מהאדמה שהיא שלהם עוד מלפני שהם זוכרים את עצמם. אם שרון היה מחליט לגרש את כל הפלסטינאים מהשטחים הכבושים היינו יוצאים נגד זה כי אנחנו כבשנו אותם ואין לנו שום זכות להעיף אותם מהאדמה שלהם. אנחנו לא רואים את ההתנתקות כי גירוש יהודים מהבית או האדמה שלהם- כי זה לא האדמה שלהם! זאת אדמה כבושה שאף פעם לא סופחה לישראל. שלא לדבר על זה שהחלטה לגירוש ערבים תביא לכזאת מלחמה, כמעט כמו המלחמה שהשארת המתנחלים הייתה מביאה.

mnv

New member
מה כל כך רע בשטחים כבושים?!

לכל מדינות אירופה יש כמה שטחים שהם כבשו לפני מאות שנים ועוד לא החזירו אותם...

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif כל מקרה לגופו ../images/Emo121.gif

ובמקרה שלנו זה רע. אין צורל בלתת עוד חיילים למוות, מספיק אבדות וחוסר יציבות!

ToMeR Yea Yea

New member
../images/Emo129.gif מה אתה לא מבין? ../images/Emo121.gif

זה לא שני דברים נגדיים, זה שני דברים שונים. יש הבדל בין לגרש עם לבין להעביר אוכלוסיה לתוך השטח של המדינה אתה מצליח להבין את ההבדלים? אגב, יש גם הבדלים מספריים, כך שגם אם צה"ל היה מעוניין לעשות את זה, בחיים לא היה מצליח!

mnv

New member
מה אתה לא מבין?

ישראל יצאה (לצערי) מעזה כבר לפני הרבה זמן אז השמאל אומר שיש שם הרבה ערבים ומעט יהודים אז בסדר הם מוציאים יהודים בשביל לתת לערבים מקום לתפוס ותאמין לי אם היו מתייחסים לערבים כאויבי ישראל ולא ליהודים כפי שהם עושים רושם אז תאמין לי אפשר היה לטפל בערבים

הערבים פה ישראל לא מפריעים

לי אישית, ואני מתארת לעצמי שהם לא "מפריעים" למדינה. כי בתכלס הם אזרחים פה וזה חוקי והכל טוב ויפה. עם כל הכאב שלי, ההתנתקות הזו למען השלום..שרון לא עושה את זה סתם.

למעלה