אם תדעו לענות לי על זה, תזכו בהערכה ממני...

JOSH000

New member
אם תדעו לענות לי על זה, תזכו בהערכה ממני...

קפצתי לכאן רק לשאול משו, בתקווה שאתם, צופי ערוץ mtv המנוסים תוכלו לספק לי כמה תשובות, ובאמת, אם תדעו לענות לי על זה, לא תבינו עד כמה עזרתם לי... סליחה על החפירה וזאת השאלה שלי: גמאני צופה לא מעט ב-mtv ומדי פעם נתקלתי בפרסומת תדמיתית ספציפית של הערוץ, הפרוסמת לא כזה חשובה לי, אבל השיר שרץ במהלך הפרסומת ברקע מאוד אבל מאוד חושב לי... אני מחפש אותו כבר מלא זמן, בכל אתר, בכל ארכיון פרסומת ששיך לערוץ, בכל אתר שמפרסם פרסומות ומוסיקה, בכל מקום! אבל לא מצאתי את השיר וגם לא את הפרסומת הזאת, מסיבה כלשהיא גם הפסיקו לשדר אותה ב-mtv ככה שאני כמעט אבוד. אם הפרסומת שאני הולך לתאר לכם עכשיו מוכרת לכם אז בבקשה, אם יש לכם מושג על מה אני מדבר, תעזרו לי!! הפרסומת הולכת ככה: ערב, מראים ילד בן 10/11 בערך, יישן, הוא מתעורר, לוקח את האופניים ונוסע לנסות להעיר את חברה/ידידה שלו, הוא לוקח אבנים וזורק אותן לעבר החלון שלה כדי שתתעורר, לאחר כמה נסיונות הילד מתייאש וממשיך בדרכו, ואז מראים סצנה שהילד נעצר, ורואה את אותה ידידה/חברה שלו עומדת ומחייכת לו באיזשהיא סימטה, היא משחררת את האבנים שילד זרק ואז מחבקת אותו, לאחר מכן יש איזשהיא סימסא/סלוגן של mtv שהולכת בערך ככה: "LIFE...MUSIC OF MTV [לא הכי זוכר...]. זהו, אם למישהו יש מושג על מה דיברתי בבקשה תעזרו לי, ושוב, אני מחפש את השיר שמתנגן ברקע לפרסומת. מקווה שתעזרו לי =] להית' - ג'וש.

וואו, אני יודעת על מה אתה מדבר!../images/Emo163.gif

ניסית בפורום זיהוי שירים? סביר להניח שלהם תהיה התשובה.

Rose131

New member
../images/Emo45.gif

גמני זוכרת. אבל אני חשבתי שהוא כאילו חוזר הביתה אחרי שהוא התייאשר ורואה אותה זורקת אבנים על החלון שלו. אבל אני סתם עיוורת

JOSH000

New member
לא עליתי על זה, עדיין.... =/

אממ תודה על ההתייחסות =] תנו לי עוד קצה חוט.. משו... ואני מצטער עם סילפתי קצת את התסריט של הפרסומת.. פשוט תיארתי אותה איך שאני פחות או יותר זכרתי... [סנילי משהו, הא?!]... קיצר.. תנסו לעזור עוד טיפה... טנקס.

JOSH000

New member
מאמי זה לא השיר =[

בדקתי את הצירוף של המילים האלה ונסייתי הכל בכל מקום, זה לא השיר הנכון =/ בכל אופן - תודה שניסית לעזור לי בכלל :)

lovely max

New member
גם לי יש שאלה -never be alone (justice vs sim

אין לי mtv2 לצערי הרב מאד, אבל יש לי שאלה - בקשה להמלצות. בקיץ הערוץ היה מלא בשיר מדהים שלא הייתי שומעת בשום מקום אחר - Never Be Alone Again (justice vs simian) בא לכם להמליץ לי על עוד שירים מדהימים כאלה שיכול להיות שפספסתי כי אין לי את הערוץ?

Djerry

New member
היי אני חדשה וזה השיר:

Zero 7 - Destiny זה בסדר לנצל"ש את ההודעה נכון? אז אני חדשה אני רואה כמעט כל הזמן MTV2 וזה ממש נחמד שיש לזה פורום ^^ אני אוהבת את הלהקות MUSE, MCR, Bright eyes, Silverchair, Evanescence אז אמ.. נעים להכיר אה ואתם יכולים לקרוא לי ג'רי

sapir lee

New member
ברוכה הבאה

אני ספיר מחולון תהני
אוונסנס וMCR שולטים
את הולכת להופעה של אוונסנס?

למעלה